Manžel označuje švagra za pedofila, když si hraje s dcerou.

mneptunka
19. pro 2019

Prosim o nazor, jsem zoufala a nevim co dal. Hrozi totalni rozpad rodiny a fakt nejsem v lehky situaci !!!

Manzel mluvi o svagrovi, ktery ma sam male 4deti (my jednu dceru 6let)

charlotte_121
19. pro 2019

A myslíte si vy, že si s vaší dcerou hraje nevhodně? Pokud ne a nemyslí si to ani nikdo jiný z rodiny, možná má váš manžel proti švagrovi nějakou averzi. Bohužel jste nenapsala žádné odůvodnění, tak nevím jak jinak poradit :/

mneptunka
autor
19. pro 2019

Dodatek ... Svagr se chova k detem hezky, hraje si s nimi, obcas jim da pusu, ale ne nak uchylnou, nebo tak neco, dcera je mala. Me se libi, ze si s detmi tak hezky hraje, jak se svymi, tak s nasi dcerou, vidi se 1x mesicne. Manzel ho oznacil (zatim jen prede mnou), ze je to uchyl a pedofil, protoze je divny, ze by si chlap tolik rozumnel s dermi. Nikdy si manzel se svagrem nic neudelali, navic se vidame malo. Ted se blizi Vanoce a bojim se co prijde, kdyz se znovu setkame. Manzel je schopnej mu jednu natahnout, treba kdyby mu dcera sedla na klin, nebo si dali pusu. Nevim co dal, protoze mam uplne opacny nazor nez manzel a hrozi fakt velky problem, nejen v cele rodine ale i mezi mnou a manzelem

merope
19. pro 2019

@mneptunka Takže pokud jsem to dobře pochopila, tak manžel si s dcerou nehraje, neumí si hrát s dětmi, nerozumí si s nimi - a ještě si myslí, že to je normální. Jo, divnej je manžel, ale jak mu to podat, to netuším. Můj chlap přišel s tím, že s malým neví, jak si hrát, že ho to moc nebaví a tak - ale malý je kojenec. Přijde mi, že tak do 2 let věku chlapi většinou moc netuší, jak si s dětmi hrát, ale potom už to jsou parťáci na blbosti a naopak chlap je v tomto hrozně důležitý, aby si s dětmi hrál. I pro zdravý vývoj právě těch dětí.

jjasmina
19. pro 2019

@mneptunka Jako upřímně manžel má sestru, která má dvě děti, když přijedou k nam, je věčně ověšenej dětma, má je na kline, děcka ho pusinkujou , on je pak ulechtává . Nevidím na tom nic 🙂 Osobně děcka k nám jezdí rádi, takovej vztah nemaj ani se svým otcem 🙂 Možná ho to hold žere.. Zneužíváním jsem si sama prošla, takže věřte , že já pozoruju všechno.

codal
19. pro 2019

@mneptunka taky mi přijde, že manžel jakoby žárlí, že švagr to s dětmi umí a on ne a přijde mu to divný, že to někoho může bavit. Tady je mimo manžel. Můj muž si hrál s holkama od miminek, sice nedávno přiznal, že ho to taky moc nebavilo a že čím jsou starší, tím je to pro něj lepší a užívá si je víc, ale věnoval se jim od začátku v rámci možností..

pipi_puncocha
19. pro 2019

Pokud se švagr chová tak jak píšeš (čili normálně), tak problém je v manželovi a to dost zásadní... Pro něj je běžným chováním někoho zmlátit...? Ještě u příležitosti vánoční rodinné sešlosti? 😯

jjasmina
19. pro 2019

@codal Naprostej souhlas, muj manžel dětma taky žije , tolik blbin vyvadějí, že nevim kolikrát kdo z nich je to dítě 😀

vitezove
19. pro 2019

@mneptunka Takže to je jeho brácha??? A mají rodiče? Pokud ano, promluvila bych si s nimi o tom, ať jim trochu promluví do duše. Teda hlavně tomu tvému. A ty mu promluv do duše. Ale rázně. Že to, že on si neumí k dětem najít cestu je jeho problém. A jeho chyba. A to, že jiný člověk umí dát city najevo není nic špatného. Ale bude pod tím něco jiného. Možná žárlí, protože on je prostě lepší "otec". Že si víc rozumí s dětmi.

mneptunka
autor
19. pro 2019

@charlotte_121 Dodatek ... Svagr se chova k detem hezky, hraje si s nimi, obcas jim da pusu, ale ne nak uchylnou, nebo tak neco, dcera je mala. Me se libi, ze si s detmi tak hezky hraje, jak se svymi, tak s nasi dcerou, vidi se 1x mesicne. Manzel ho oznacil (zatim jen prede mnou), ze je to uchyl a pedofil, protoze je divny, ze by si chlap tolik rozumnel s dermi. Nikdy si manzel se svagrem nic neudelali, navic se vidame malo. Ted se blizi Vanoce a bojim se co prijde, kdyz se znovu setkame. Manzel je schopnej mu jednu natahnout, treba kdyby mu dcera sedla na klin, nebo si dali pusu. Nevim co dal, protoze mam uplne opacny nazor nez manzel a hrozi fakt velky problem, nejen v cele rodine ale i mezi mnou a manzelem

mneptunka
autor
19. pro 2019

@merope dceri se umi venovat, ignoruje okolni deti a vnima jen dceru. Uzkostne se o ni boji - nesmi spat u kamaradky, protoze otce holcicky prece neznam, jen maminku, co kdyz je ten chlap divnej nebo taky pedofil

mneptunka
autor
19. pro 2019

@jjasmina ja bych brala, aby si manzel vsimal i neteri - jsou 4, ale on si hraje jen dcery a ostatni deti ignoruje a mysli ze je to normalni

vitezove
19. pro 2019

@mneptunka ten je na ty pedofily nějakej vysazenej. Možná by to chtělo terapii.... někde bude mít zakořeněný strach z tohohle.

mneptunka
autor
19. pro 2019

@codal me to taky napadlo, ze manzelovi vadi, ze si nekdo jinej rozumi s detmi - no hlavne s jeho jedinou holcickou. Jak je jedinacek, tak ji hrozne hlida a myslim ze ji tim ochuzuje o zazitky, ktery by mohla mit. Skoro nikam ji nepousti, zatim je ji 6, ale co pozdeji? No ale aktualne musim resit tuhle situaci, vzdyt se mi muze rozpadnout rodina

aleks
19. pro 2019

Pokud Váš muž označil 2 lidi z blízkého okruhu za pedofily, možná má sám nějaký problém. Chtělo by to velmi citlivě proniknout do jeho nitra. Možná se stalo něco, co u něj tuto obavu vyvolává. Pokud Vám na něm záleží, zkuste ho přimět, ať se Vám svěří, proč má z toho takový strach. Jedině tak se asi budete moci posunout dál a nějak to řešit.

vendelinka08
19. pro 2019

@mneptunka tady bude asi problem v manzelovi...ma az chorobny strach o dceru a asi to neni v poradku. Svagr je zcela normalni super tata ktery si hraje s detma. Muj manzel prvni co naucil dceru, tak davat pusinku...nevidim nic spatneho na tom mit hezky vztah s dcerou...pusinkuji se s klukama a za uchylnou se tedy nepovazuji a mrzi me...ze kdyz to dela tata ze by mel byt pedofil...ach jo...

denny27
19. pro 2019

Není to spíš žárlivost manžela?? Že děti mají v oblibě i někoho dalšího a třeba i víc??

mneptunka
autor
19. pro 2019

@pipi_puncocha nikdy nikoho nezmlatil, ale vyhrozuje - zatim tohle rika me, ze by svagrovi nejradsi jednu natahnul, kdyz ho vidi s dcerou. Nevim co mam delat, jit proti manzelovi jit nemuzu, ale nesouhlasim s nim. Je hodne dominantni v nasem vztahu, ale neni mi jedno vsechno. Prej mu jde o dobro dcery, ale myslim ze ji spis skodi, jak ji vse zakazuje a prehnane se o ni boji. Pak me vzdy uzemni nakym clankem o pedofilech a nebezpeci do kterych se muzou deti dostat. Mysli si, ze ji ochrani prede vsim.

mneptunka
autor
19. pro 2019

@vitezove ma uplne zkresleny predstavy jak se ma chlap chovat k detem. O odbor.pomoci jsem mu uz rikala, samo bez uspechu

mneptunka
autor
19. pro 2019

@aleks manzel se neumi sverit. On moc cte clanky o nebezpeci, do kterych se muzou deti dostat, tak me tim vzdy uzemni, rekne at si o tom taky neco prectu, kdyz jsem tak chytra, muze to poznamenat nasi dceru do konce zivota kdyby se dceri neco stalo, ale jeho prehnana pece a laska dceri taky muze ublizit

mneptunka
autor
19. pro 2019

@vendelinka08 nevim co dal, je tu riziko, ze se manzel nekdy priste neovladne a na svagra vylitne

mneptunka
autor
19. pro 2019

@denny27 taky uz me to napadlo. Proste nechape ze chlapy si muzou hrat s detma a nemusi to byt hned pedofilni pricina

veronikav31
19. pro 2019

@mneptunka jezdí manžel autem?chodí s dcerkou pěšky?sedí dcerka na židly?pokud ano,tak to je větší nebezpečí-autem může bourat, auto je může srazit,dcerka může spadnout...tohle je nebezpečí,ne to,že si s vaší dcerkou bude hrát její strýc.kdyby spolu leželi v posteli tak bych zporozněla,ale to,že si s ní hraje to fakt ne.ani jeden švagr není pedofil.A co dělá ve vztahu s učiteli jako muži?to by je chtěl taky zmlátit?...nebo s mužem doktorem,ten děti prohlíží, toho taky bude chtít zmlátit, protože jeho dceru prohlíží..?to je snad taky úchyl?

mneptunka
autor
19. pro 2019

@vitezove ne ne, je to manzel maji sestry. Promluvit do duse se snazim, ale je to v nem tak nekumulovany, ze se zabejcil a nic s nim nepohne, bohuzel se bojim aby nevybouchnul. Sice jsem ho nikdy nevidela aby nekomu vrazil, ale vylouceny to neni

mneptunka
autor
19. pro 2019

@veronikav31 me se naopak chovani svagra libi, hezky s detma blbne a tak, manzel ma jakoby zacernenou mysl a vidi i to co neni pravda. Jen nam to hodne nabourava vztah. Chceme 2.dite a ted se hadame kvuli tomuhle. Prvni problem byl v lete, kdy dcera se divala se svagrem na tv, sedela mu na koleni, na druhem koleni neter a svagr dal dceri malou pusu do vlasku, jen tak, asi jak se tulili a on bezne svoje deti pusinkuje, tak to z nej nak vylitlo, ze ji dal pusu taky

lennus
19. pro 2019

@mneptunka To je trochu patologické, ale sama to víte. Muž si určitě něco řeší. Doporučila bych mu rodinné konstelace.

mneptunka
autor
19. pro 2019

@lennus ja bych dala cokoli aby si o tom promluvil s odbornikem, kdyz moje nazory nebere. Manzel nema kamarady, tak nevi jak se ostatni chlapy maj chovat k detem

vitezove
19. pro 2019

@mneptunka je mi líto, ale tvůj manžele není normální. Opravdu má nějaký vnitřní problém. Pokud není schopen poslechnout tebe, a nemá žádné kamarády... což samo o sobě je divné... stejně by to chtělo aby si s ním promluvil někdo jiný. Každopádně jako první pomoc doporučuji promluvit si o samotě se švagrem, vysvětlit mu situaci a domluvit se, že před tvým mužem prostě vaše dítě pusinkovat nebude.

sudylichozrout
19. pro 2019

@mneptunka To by musel byt pedofil kazdej druhej milujici tata. Sorry, ale tvuj manzel je kreten a asi ma nejakej problem.

mneptunka
autor
19. pro 2019

@sudylichozrout manzel ma o dceru strasny strach. Nesmi s nikym jezdit autem, jen se mnou a s nim a podobnych veci je vic.

pipi_puncocha
19. pro 2019

A nemůže mít manžel nějaké trauma z dětství...? Ono je to obrovské tabu, ale i chlapci bývají obtěžováni, nebo jestli se to třeba nestalo někomu v okolí. Jiné (pochopitelné) vysvětlení mě nenapadá.