Zdravím všechny! Nedávno jsem zde zakládala diskuzi ale teď prosím všechny o rady jak se vyrovnat s tím, že se z hodného manžela a táty stal totální tupec.
Abych to shrnula, před 14 dny mi z jeho strany bylo oznámeno že už se mnou být nechce a že má právo na to být šťastný. Pořád bydlel se mnou a se synem v jedné domácnosti, stále měl na ruce prstýne. Další den po tom, co mi to oznámil v noci beze slova odešel, vrátil se v 7 ráno, bez prstýnku, s pokutou za jízdu na černo a s tím, že se seznámil s nějakou krasavou. To mi už ruply nervy a řekla jsem mu ať si sbalí věci a jde pryč. Odpoledne ještě ten den místo toho, aby se věnoval synovi tak beze slova odešel za tou krasavicí a vrátil se večer. Druhý den se teda sbalil a šel. Od té doby se ale chová jako totální ignorant. Od minulého čtvrtku byl u malého jen v pátek na 3 minuty a v úterý mu přišel přečíst pohádku, ale strašně spěchal tak ho šel uložit ještě dříve než běžně. Nenapíše jak se má, jestli něco nepotřebujeme, nic . Zjistila jsem , že teď ho asi zajímá jen on sám. Udržuje vztah s 2 ženami, pije, posílá té jedné své nahé fotky, utrácí za ní peníze, sedl opilý za volant aby si za ní dojel pro sex.. vyhrožuje mi střídavou péčí..vůbec ho nic nezajímá a mám strach ať nás ještě nedostane do nějakého maléru.. setkala jste se některá s tím že by chlap změnil o tolik své chování? Mám strach že to nedopadne dobře
Urychleně si najdi právníka, který ti poradí, jak správně zajistit "svou polovinu" majetku.
Jak už psaly holky, ihned si zajisti svou polovinu majetku, pokud není vše jeho, ať tě ještě nezadluží a co nejdříve rozvodového právníka - takového chlapa nezměníš...navíc se mi zdá, že toto nebylo ze dne na den (z jeho strany), ale spíš jestli už měl nějaké pletky dřív a rozhodl se až teď. Jooo střídavkou ať si vyhrožuje, ale jestli se chová jak se chová, moc tomu šanci nedávám, navíc, která jeho novo nebo staro pečená krasotinka by chtěla mít ještě v péči vašeho společného syna?
Pokud se takto v kratke dobe zcela zmenil,muze to byt i zdravotni problem.Schizofrenie,Manicka faze u maniodepresivni poruchy.Mam 2 pacienty,jsem PL,u kterych to presne takhle,resp.velice podobne,zacalo .
A nemá maniodepresi? Spolužák taky takhle " vyváděl" a nakonec skončil na psychiatrii a museli ho zbavit svejpravnosti 😕
@zmrzlinka spíše si myslím že poznal jinou a je to jen o tom.. i poslední týdny po mě chtěl strašně divné praktiky v sexu, což mi teď zpětně dochází kde k tomu asi přišel
Tady udeřila krize středního věku toho nejtěžšího kalibru 🙄 každopádně vyřeš rozvod, co nejdříve to půjde, zajisti si finance a majetek, který patří tobě a popřej mu do dalšího života vše nejlepší 😉
To je ten co sbírá trosky v baru a má insolvenci? Jestli to, tak jsem myslela, že jsi ho už zabalila do krabice od banánu a poslala poštou k insolvenční správci jako dárek. Jestli je to jiný případ, tak se to mnozí jak trepky v rybníce.
To je mi hrozně moc líto😔 v takovém případě se, myslím, nějak žádá o "zrychlený" rozvod nebo předběžné opatření u soudu, přesně nevím, ale právník poradí. Přeju hooodně sil, štěstí, ať to brzy přejde a je Vám jen krásně♥️
Ihned kontaktovat právníka jak resit finance a rozvod..
Zkus mu na tu stridavku prikyvovat. Dle toho, jak se chova, te tim chce fakt jen vydirat, ale fakticky o to nestoji. Seber mu eso z rukavu 😕
Okamžitě se rozvést. Já když to slyším ze všech stran tak bych se vdávat nechtěla ani za nic. 🙈
Hodně štěstí a pevné nervy do boje. Hlavně ho nikdy neberte zpátky.
No jeho chovani bohuzel nezmenis, takze adekvatni reakce na to je co nejrychlejsi rozvod, nez rozhazi spolecny majetek… at jsi zabezpecena ty a dite, a on at si ty sve znamosti a parby plati ze sveho 😬
Ahoj, setkala jsem se s něčím podobným. S manželem jsme šli od sebe v době kdy jsem čekala naše druhé dítě. Seznámil se se starší ženskou, která mu nejspíš zakazovala se s dětmi vídat a myslím, že ho to ani nijak neštvalo, nebo se bál, nevím. Pil a na děti nepřispíval. Střídavkou mi oba také vyhrožovali, chtěli mě deptat. Pomohla mi sociálka. Soudy trvaly rok, ale protahovalo se to těhotenstvím. O děti se začal zajim po 8 letech co od něj ta jeho odešla. Ale vzhledem k tomu, že si za chvíli našel jinou a založil s ní rodinu, zájem o své starší děti zase brzy opadl. V kontaktu jsme minimálně. Jednou za rok se zeptá, jak se mají.
Hele, ale klidně to může ta bipolární porucha taky být. Mám s tím zkušenosti v blízké rodině. Neměl třeba stav, že byl takto do větru už dřív, byl nevěrný, utrácel peníze, byl hrozný mistr světa, neúnavný, plný energie a pak naopak, jako když luskne prstem, byl skleslý, nic ho nebaví, měl deprese a byl smutný? Mezi tím může být i normál. Hrozně mně svým chováním tu nemoc připomíná.
V takove situaci si zajisti penize a majetek - jeho chovani nezmenis, to bude muset chtit on sam a treba se to nikdy nestane nebo za hodne dlouho. A do te doby muze rozfrcat vsechny penize i majetek. Pokud mas pristup k penezum na uctu, vybrala bych je, prevedla nekam, kde nema pristup - kdyby se divil, dostaval by pridel na provoz; a ostatni majetek bych schovala (sperky, ostatni cenne veci). A pokud by blbnul i dal, osetrila bych si situaci, kdyby si chtel brat pujcky.
Mozna se to zda jako extremni reseni, ale z toho, co popisujes nekouka nic dobreho🤷♀️.