Manžel naplánoval náš rozvod a chlubil se milenkami. Co byste dělaly?

26. únor 2020

Ahoj holky. Potřebuji slyšet názor někoho dalšího. Pokusím se ve zkratce.
Manželovi napsala bývala, tak se ho ptám jestli si s ní ješte píše. Byli s ní trochu problémi tak říkal že to obmezí ale to bylo před cca 4-5 rokmi, když sme se dali dohromady. Reagoval docela přehnane. Tak mi to nedalo a podívala jsem se, porušila jsem jeho soukromí, na co nejsem hrdá. A chápu, že asi mám co jsem chtěla. To co jsem našla mne v celku ranilo. Oslovuji se občas broucku a zlaticko, posilal ji jeji fotku ve spodnim pradle - z doby co jeste byli spolu. a ktomu koment to je ale kocka a smajlik pusa. porad ji vola ven a stretli se parkrat, co si mylsim ze jsem o tom nevedela. taktez ji parkrat fotil - je to jeho hoby. a o tom jsem urcite nevedela. to by jsem jeste brala. Ale pak reci ze jak je super ze je sam beze mne a deti, sen kazdeho muze. byli sme zrovna u nasich na tyden dva. takze ma pan klid 2 krat do roka plus byl 3 krat bez nas na dovolene, kam jsem ho pustila, at si odpocine. nejhorsi bylo ale to ze se ji chlubil ze ma sex s jinými zenami a pokud se nezamiluje ze je to ok podle neho . a takove narazky na milenky tam byli snad 2 - 3. i ta jeho bejvalka na to reagovala prekvapene ze mne podvadi. pohadali jsme se a v ty hadce to pak jeste otocil ze i tak ho ja podvedu a osklbu o penize. Tohle jeho teorii mi rekl uz snad 6 krat od zacatku vztahu. takze ja jemu neverim po tomhle, ale on mne asi od zacatku, kdyz si je jistej jak to dopadne.... Je mu to lito a vcelku mu i verim ze nic nemal s nikym, no ale jak duverovat po tomhle ? proc klamal ze sa s ni videl? proc o tom foceni, proc se chlubi pred ni ze je nejaky super samec ? co by ste delali ? ja uz 3 dny nejim a furt skacu z extremu do extremu, ze je to konec a pak ze predse to nezahodime vsechno a hlavne mame deti, ze to neni nic tak strasne. .. dekuji za vas cas.

lilian2111
26. únor 2020

No, upřímně si myslím že je to asi jasný. Já bych ale netolerovala ani takovou “milenku”.....
Milenka chlapům vyhovuje, protože se mají furt kam vracet a mají tam “jistotu” - manželka. Milenku mají na odreagování, apod. Asi bych chtěla aby to s ní ukončil, kdyby ne, tak je to asi stejně otázka času 🙄

meronym
26. únor 2020

Ja si myslim, ze se chtel po chlapsku (tupe) predvest pred byvalkou a chlubil se vecmi, ktere se nestaly (udajne milenky). To ze se s ni udrzuje kontakt vam rict mel, ale pokud spolu nic nemeli, nezahazovala bych vztah s otcem svych deti rovnou. Zalezi na tom, jak se k tomu postavi, zda toho lituje a zda jste schopna mu prominout.

sudylichozrout
26. únor 2020

Promin, ale tvuj manzel je nevyzrale hovado. Osobne bych vedle nekoho takoveho zit nemohla.

sobist
26. únor 2020

Nejdřív si to zkus srovnat v sobě - co je pro tebe snesitelné a co už ne? Otlučeš mu toto o hlavu i za půl roku? Budeš na to neustále myslet? Pokud jsi si jistá, že mu už důvěřovat nebudeš, tak úplně nevím, na čem ten vztah chceš dál držet. Na dětech? Nevím, ale děti žijící v nefungujícím vztahu, nezdá se mi to ideální, ale bude záležet, jaký vztah k sobě máte obecně. Někde to na první pohled skřípe a ti lidi jsou spokojení, jinde to vypadá ideálně a přitom se doma nesnesou.
Jako těch postojů se k tomu dá zaujmout určitě víc a jinak to nespíš uvidíš teď, jinak za půl roku, až ten šok a naštvanost přece jen trochu opadne (a třeba přijdeš na to, že má akorát problémy v práci, co si jako kretén kompenzuje takovým vypisováním, ale k realizaci to má daleko; to posílání fotky - někde jsem četla, že spousta lidí podobný "kontakt" s bývalými nebere jako nevěru, to bych si s ním ujasnila taky).

aselluska
26. únor 2020

Jako bych četla svou minulost. Všechno sedí. Celý roky mi zahýbal, a vyčítal mi, že jsem si nic neužila tudíž ho taky podvedu uteču mu a všechno co jsi popsala dělal taky. Jenže my neměli děti, ani jsme se díky bohu nevzali. Samozřejmě, že jsem mu utekla za jiným, za hodným, milým, obětavým. On moc dobře ví, proč to říká. Protože je mu jasný, až na to přijdeš, pošleš ho do p*****. Řeknu to tak, jak bych byla ráda, kdyby to tenkrát řekl někdo mě. Nebuď blbá, je to debil. Je to je chvilkový pocit bezmoci, bude ti bez něj líp a ta věta, přece to nezahodíme, až se toho zbavíš budeš litovat, že jsi to neudělala už dávno.

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
26. únor 2020

On to hodne lituje. omluvil se a je mu to vazne lito, tvari se ,ze ani sam nechape jak je to mozný, ze si neco takove psali. To ze se s ni videl bylo mozna parkrat a hodne krat se domlouvali a nevyslo to, no v kontaktu s kamaradkou mu branit nemohu. A ty milenky mi vysvetlil tak, ze ona podvedla jeho a on ji slibil , ze je skoda, ze ji nepodvedl taky, kdyz mohl. tak ji to asi takle dokazuje, ze ted podvadi mne. No uz tohle je chore. Ona mu ubliží a on ji chce neco dokazat, pomstit se. No nevím sama co bude.

blanche12
26. únor 2020

No, tohle je obrana většiny nevěrníků-žarlý, přitom sám si užívá jinde. Z toho, co píšeš bych mu už nevěřila a bez důvěry vztah smysl nemá.

mamio
26. únor 2020

Tvl a ty mu to věříš všechno? Bych s ním vyrazila dveře děcka nedecka... Se bude kurvit dal, neboť vi ze ma doma hodnou a důvěrivou zenusku s teplou večeři. No ty jo ten by schytal... Ale dělej jak myslíš...

mmichaella
26. únor 2020

Nedelej ze sebe blbku a nedoufej, ze se zmeni. Nezmeni. Nezalezi mu na tobe ani nezalezelo, jinak by to neudelal. Na tohle omluvy nejsou... deti si zaslouzi lepsi prostredi a ty si zacni vazit sama sebe a zacni nanovo sama s detmi.

merope
26. únor 2020

No, psát se dá ledacos - provádět taky. Pokud mu věříš, že jí ty milenky jenom nakecal, tak pohoda. Ono to je dost možný. Podstatný je i jak se chová a tak. A co ti vlastně teda vadí a nevadí. To je asi to hlavní. Pokud se chová jako pohodový taťka a flirtuje s bývalkou po internetu, tak jako může být vše v pohodě. A mimochodem - pokud porušuji soukromí a chci něco vědět, tak bych měla vědět i co s informací, co se dozvím, vlastně chci dělat.

texetka
27. únor 2020

Podala bych žádost o rozvod a bylo by. Tohle není jednání někoho, komu na tobě záleží, nebo na vašich dětech. Je to jednání rozmazleného nezralého děcka. Pryč od něho.

kejt29
27. únor 2020

A co si dat cas a promyslet to? Rekni mu at se na cas odstehuje, ze nevis, jestli mu dokazes jeste verit a potrebujes cas. Bud mu za to stojis a bude se snazit nebo ne...

cikitkapb
27. únor 2020

A ty věříš tomu, že tím, že své ex vykládá jak tě podvádí, jí opravdu ublíží?😂

vendelinka08
27. únor 2020

Nevěřila bych mu ani nos mezi očima, normálně si užívá jinde a je mu fajn. Nevím kolik mu je, ale dle chování a vyjadřování, tak 17 let.

tinaprofi
27. únor 2020

to je trolling nebo fakt existuje někdo tak blbej s kým si takhle může člověk vytírat p*del a ještě se mu pomalu omlouvá? 🙂)))) to je vtip ne 🙂))))

ariadna12
28. únor 2020

V kazdem pripade nema vztah s byvalkou ukonceny. Osobne bych to nesnesla.

terkakanec
2. dub 2020

Promiň holka ale za mě by letěl jak špinaví prádlo podle mě člověk který miluje neposílá a nepíše s hlavně nevyhledává jiné ženy a absolutně by mě nezajímalo že je to kamarádka vy máte děti místo kamarádek a vypisování nějaký nane má doma dělat šťastnou rodinu a nějaký dokazování ? No nevím to je typická výmluva prostě já bych ho poslala do háje a to rychlé čím víc ty jsi z toho v háji tím víc on je v pohodě a nad věcí já bych ho měla na háku dala bych mu jasně najevo co udělal a jak mi u kutil a že už v mých očích není ten chlap a hlavně že už ho nepotřebuju protože on se vykašlal na vás neřeknu kdyby v tom nebyli děti ale on nemyslel i na ně představ si co by udělal kdyby to bylo na opak ...