Máme dvě děti, jsme spolu 10 let jako manželé a další roky k tomu. Máme se dobře, rozumíme si, jsme parťáci. Máme společné názory a koníčky. Problém je, že manžel mě už nepřitahuje. Tloustne, i když se dost hýbe, plešatí a chrápe . Vždycky patřil těm chlupatým typům, spousta chlupů na hrudi, břiše, a teď i hodně na zádech 🤦 čím je plešatější, tím je chlupatější😱 vím, že spoustě žen se chlapi s porostem líbí, ale mě ne. Dřív jsem to nějak snášela, teď se na něj ani nemůžu podívat, když nemá tričko. Řešení je asi to holit, ale to dělá, jen když mu to dvacetkrát řeknu, sám nikdy. A s tím plešatěním, nevím. Je to genetické, jeho táta i bratr taky plešatí. Přitom ja doufala, že se mu to vyhne. O nějaké transplantaci vlasů nechce slyšet. Mě se líbí chlapi s hustými, klidně šedivými vlasy a ne pupkatí plešouni a chlupama na zádech.
Sama jsem pořád stejná, vážím stejně od doby, co jsme se poznali a to i po dvou porodech, 162 cm, 55 kg, jen prsa jsou jiná po kojení.
Asi si budete říkat, že řeším blbosti a že jsem povrchní. Nejsem, ale trápí mě, že sexuálně mi manžel už nic neříká. Nespime spolu, ja na něj nemám chuť a on nenaléhá ( naštěstí). Přitom se mi zdá o sexu, často, a jiný chlapi se mi líbí.
Co navrhujete? Milenec? Přestat to řešit a smířit se , jaký je? A navždy snít o sexy chlapech? Mám ho ráda, ale zda ho miluju, těžko říct.
Kdybys řekla, že nemá výdrž, tak to pochopím ale plešatění?? Jako fakt??
Já tě docela chápu, ač se ty důvody můžou zdát iracionální. Za mne určitě neničit rodinu a najít si milence. Jen si den pozor,ať se nezamilujes 🙂
Plesateni nechapu ale porost a tloustnuti jo.Taky se mi nelibi tlusti a chlupati chlapi
Ten kdo radi milence … to je teda hnus.
Jinak s manzelem bych si promluvila …
Ty chlupy pokud na tom on neteva jsou to nejmensi … na ples si zvyknes … kup mu nejake hezke nove obleceni ( i na doma ) a zlus si proste i rict co kdyby si nasel nekoho jineho on .. nejakou zenskou co tech par nedostatku prehlidne ale bude mit super partaka do zivota … to bys prece nechtela🙂
@blondynka400 Spíš ať se to nedozví manžel ne? 😃
A mluvili jste o tom spolu? Můžou být věci, které na tobě vadí jemu a proto žádný sex není. Možná už má milenku a po tobě už nic nechce.
Já bych to rozhodně neřešila milencem, když se to provalí ( a ono se to vždycky provalí) budeš mít po vztahu.
Já jsem asi divná, ale přitahuje mě osobnost, vzhled zas tolik neřeším, jde mi víc o souznění než pekáč buchet. Není to, že ti na něm vadí i něco jiného než vzhled? Štve tě něčím? I když by se můj manžel vzhledově dost změnil, tak pokud bychom si rozuměli a měli se rádi, tak by mě prostě přitahoval. Pod těmi špeky nebo čímkoli jiným by byl prostě stejný. Nebo třeba už tě nepřitahoval od začátku a ty sis to nechtěla připustit?
Asi bych manželovi řekla, že by se mi líbilo, kdyby se vích hýčkal a pečoval o sebe. Jako říct, někomu, už mě nepřitahuješ, protože jsi tlustej, plešatej a chlupatej, je dost tvrdé a myslím si, že by to druhá strana nepřijala dobře. Zkusila bych ho překecat na laser na problémové parte. Myslím, že je pro chlapa dost otravné si holit hrudník.
Pleš s tou se budeš muset smířit, jsou lidi, co vypadají dobře i s pleší, třeba Bruce Willis...
@daasqua Když se někdo chová galantně, tak je to krásné a také se mi to líbí 😍Mně musí chlap vonět, nemyslím tím drahý parfém, i když ten když má a sedí mu je to nádhera, ale jeho přirozená vůně.
@levandule_k Ano, přirozená vůně souvisí s genetickou výbavou a kompatibilitou. To většinou člověk pozná hned na začátku a nezmění se to jen kvůli tomu, že člověkovi vypadají vlasy. Tedy může vonět jinak, ale kvůli tomu, že má třeba nějaké zdravotní neduhy (což se může projevit do těch "feromonů", aneb už by nevoněl tak "plodně").
A ja teda napisu klidne hnus, at se vsichni treba pose*ou 😂... Jasne, ze si najdes milence. Zdrava zenska s normalni potrebou fyzickeho kontaktu a sexu nebude kvuli modry kobyle dalsich 30 let bez sexu, jenom proto, ze tady 10 lidi napise, ze se jim chce zvracet. Nebo se budes pro dobrej pocit lidi, na kterych absolutne nezalezi probouzet do smrti vedle nekoho, z koho je ti spatne? Uzivej zivota dokud to jde. 🍺
@tinaprofi Takže kdyby to byl její manžel, koho by nepřitahovala, protože má vykojená prsa na zem, špek na břiše, vypadané vlasy, vrásky z nedostatku spánku, tak je úplně v pohodě, kdyby si její manžel našel milenku, aby nebyl sexuálně deprivovaný?
@ultradotty Jasně, přece nebude mít modrý koule a na rukou mozoly. Jeho ženská už není to co před 10 lety, tak kdo by na ní vlezl. 😃
Možná se změnila povahou a chování, proto nemá zájem. Známe jen její pohled, proto by si měli sednout a s citem si o tom promluvit.
@ultradotty A že se to bohužel stává často, že ženám po porodu padají dost vlasy. Kdyby najednou manželové řekli že si teda najdou milenky, nevím nevím jak by to tady prošlo 😃 A není to jen o vlasech, ale strie, vrásky, nějaká kila navíc...Navíc by si každý měl uvědomit, že může kdokoliv začít tloustnout ze zdravotních důvodů. A kdyby ho kvůli tomu jeho partner hodil do sběru a šel za novým kouskem, pak by ten vztah byl špatně asi už od základu.
@knuffel to je uplne jedno, co na tom kdokoliv nechape. Lidem se proste bude zit lip a svobodneji, az prestanou resit, co si o tom potazmo o nich mysli ostatni. Z ciziho krev netece, nebo je tady jeste nekdo, komu se, kdyz se podiva na svyho partnera, zvedne kufr? Muze pridat svoji zkusenost 🙂)) pokrytecke je predstirat, ze problem neexistuje a vyresi to nejaka ziletka a novy jeansy. Pak se do nej asi zase zamiluje a sex bude 3x tejdne 🤣 treba to bylo na hovno uz od zacatku, jenze bejt hodnej proste nekdy nekomu nestaci. Na vzhledu zalezi a nikdo s tim nic neudela, to je proste fakt.
@klokanka31 Já mám třeba za kamarády úžasný manželský pár, je jim nyní cca 45 let. Jsou spolu od svých zhruba 18. Ona byla dřív šik, dlouhé zrzavé kudrnaté vlasy, štíhlá. On takový normální průměr, oba velmi chytří, studovaní, rádi cestovali a podnikali nemožné. Děti jim bohužel nebyly dopřány, několik potratů. Ona začala mít zdravotní problémy, velmi ztloustla, přibalilo se plno dalších problémů, musí brát hromady prášků a všelijaké problémy ji omezují (nespavost, podrážděnost, horší pohyblivost...). Už rozhodně není sexbomba, na něm se taky podepsal věk, lidi prostě stárnou, plus stresy z práce a života (každý má několik prací). A víte co? Pořád se velmi milují, navzájem opečovávají, dělají srandičky, pomáhají si. Když jsem je viděla třeba u moře, jak se drželi za ruce a pomáhali si "v otužování" a smáli se, to bylo prostě krásné. Neviděla jsem břichaté postavy, ale prostě dva milující lidi a byl to hezký pohled. Aspoň někde to tak funguje...
@tinaprofi A co kdyby se stala dejme tomu nehoda, a tvůj chlap by najednou měl něco jinak? Vyměnila bys ho kvůli tomu?
@ultradotty ano pravdepodobne by to udelal, kdyby chtel... Jako kazdy clovek, ktery proste neni spokojen se svym partnerem. Doufam, ze se nemusim opakovat, ze lide vzdycky stejne udelaji to, co citi jako svoji potrebu a nebudem tady slovickarit. Nema absolutne zadnej vyznam psat cokoliv ve stylu Neeee prosim te vyreste to, treba uz je rozhodnuta, ze si milence najde, nebrani se tomu... Kdo vi, ale vetsinou to tak byva. Vsechno nebyva chybou jen toho co chce podvadet. Kdyz zijete s nekym bez sebereflexe, je to proste prohranej boj a nema smysl kohokoliv soudit 🙂)
@tinaprofi Tak buď na sebe veeeeelmi opatrná 😉
@klokanka31 vic katastrofickej scenar by tam nebyl? 😂 Bavime se o tlustym plesatym frajerovi co chrape jak svine a sam uz nechce pi*at, ne o nemocnym cloveku, kterymu urizla cirkularka hnatu.
@tinaprofi Ty se s tím nemažeš 😂
@klokanka31 protoze se bavime uplne otevrene 🙂) sorry.... Ja znam taky plno milujicich se paru, kteri neresi jak druhej vypada, jen nekteri lide nejsou schopni chapat, ze ne vsichni to tak v zivote maji... A ja mam proste takovou povahu, vse co je lidske - pro to mam pochopeni. Nejsme dokonali, jsme jen lide.
Ježiš mě by zajímalo, jestli i v 50+ budeme řešit, jak náš partner vypadá. Jestli nemá seschlou vrásčitou kůži, atd 😄
@klokanka31 Já budu ráda, když vůbec budu něco vidět 😀 😀 Jeho vrásek si s mým chabým zrakem v padesáti vůbec nevšimnu, snad ho poznám v davu podle siluety 😀 😀
@klokanka31 bys byla prekvapena...kolika lidem na tom opravdu zalezi, nadherne ciste srdce je sice super, ale jak tam neni chemie, jak to umrelo, vyprchalo, je to konecna. Ne pro vsechny samozrejme, to jsou prave lide, kteri uz jen maji jiné priority. Ale taky to neznamena, ze jsou spatni, protoze maji svoje urcite potreby
@daasqua 😄
@tinaprofi Já jsem asi divná, ale pro mě už za mlada chlap přestal být atraktivní už po 2.sexu...teda pokud se bavíme atraktivní=přitažlivý=klepou se mi kolena a slintám
A co bys chtěla, po deseti letech?! My reální lidé prostě stárnem, no🤷 ty už určitě taky nebudeš taková šťabajzna, jako si asi myslíš.
JáTě chápu, je to teda častěji problém mužú, kdy se žena zmení po porodu/vekem a prestane je pritahovat. Ale kfyz to tam neni, tak to tam proste neni 😪 Nemuze za to on ale ani ty. Co me napadá, zoušela jsi zhasbout, zavřít oči a predstavovat si jeného? Nebo toho tvého ale s vlasy a bez břicha? Ani tak nic?
Já řeknu asi jediné - chudák tvůj manžel. Přece nikdo nemůžeme čekat že do konce života budeme vypadat jako za mlada.