Manžel mě podvádí, mám to ustát pro syna?

petanohejlova
20. lis 2014

Třeba mě odsoudíte, nebo pomůžete…
Zjistila jsem, že mě manžel podvádí s holkou co jí známe oba, oni už spolu to zkoušel 5× :( máme syna 2,5, kterého oba milujeme. Ona je vdaná má 6ti letou dceru. Ze začátku byl asi i do ní zamilovaný, co jsem to zjistila začala jsem hrát hru na spokojené manželství takže ho to k ní táhne teď zřejmě už „jen“ kvůli sexu. Když jsem na něj nastoupila vše popřel, do očí mi řekl, že to není pravda.. je to prostě haj*l. Doma se chová vzorově, o syna o mě, ale já to mám pořád v sobě a nevím zda to dokážu ustát a přejít… Byt je jeho, já nemám kam jít, ( k rodičům se fyzicky prostě nevejdeme) beru rodičák 3800, z toho nic neutáhnu, takže tu musím zůstat. Nemáte nějaký fígl jak udělat v hlavě reset a nezbláznit se z toho? :( :( :( :zed: :zed: :zed: mám přístup k jeho emailu a to on neví, tudíž vím, že to stále pokračuje, jenže ty emaily nechci použít, protože bych se před ním ponížila.. no i když vlastně už ponížená jsem, že?

leniczka23
20. lis 2014

@petanohejlova Najdi si taky nějakýho chlapa..hned budeš myslet na něco jinýho a možná bych to před manželem až tak netajila,třeba bude tak žárlit,že se na ní vybodne..

lenkaef
20. lis 2014

@petanohejlova pokud ho při nevěře nechytneš za rukáv,tak nezmůžeš nic.On bude zatloukat pořád a řešit nic nebude,vlastně ani nemůže,když milenka je vdaná.
Musíš si srovnat co chceš,pak ho načapat a třeba se ledy pohnou.🙂

cernoskaa
20. lis 2014

když zahne žena většinou neudrží city stranou a zamiluje se ,ale chlap ne potřebuje vyklouznout jen ze stereotipu ,ale stejnak se vrátí domu k rodině protože tu miluje a rád se kní vrací 🙂 záleží jestli to dokážeš ustát ,ale pokud se k vám chová hezky a nejdete stranou a sex funguje tak bych si to pořádně rozmyslela aby jsi pak nelitovala

tarra27
20. lis 2014

@petanohejlova když jsi na rodicaku, nehrotila bych situaci...2x týdne vyzmizni z bytu cvičit apod....

Nehledal a bych si nikoho jiného neb to bude 1 : 1 a vždy ti to otluce......

Snaz se vidět výhody....stara se o syna, pomuze doma - když tak ho zapoj, víc financí než když budeš sama a časem uvidis, bud odpustis on si uvědomí co ma doma - to si neuvedomi,pokud budeš mít chlapa a on to bude vědět....zajdi ke kadernici a jak jsem psala 2x týdne ho nechej hlídat a vyzmizni, at nemá přehled co děláš.....bezplavat, ccvičit...atd

tarra27
20. lis 2014

@cernoskaa přesně aby pak nebulela s rodicakem 3800 v garsonce sama na všechno....a finance v hájí na děti hlídání sama...

cernoskaa
20. lis 2014

@tarra27 ano jsem stejného názoru 🙂

tarra27
20. lis 2014

@cernoskaa díky 😉 já nemám moc rada takové řeči tohle si nezasloužís, nemáš zapotřebí, pryč od něho atd....se vším hned hotovo a holka pak doma buli, nešťastná a říká si, ze mela zůstat....ze by to nějak dali....

Pokud se chlap stara a není alkoholik, gambler atd tak vše hodně s rozvahou a na veliké kroky a rozhodnuti je čas vždy....odejit se da vždycky. . .ale když už, musím byt připravena....a taky vědoma, ze když mám děti, žádný chlap je nebude milovat jako svoje.....a nikdo není 100% ideál.....

ivular
20. lis 2014

@petanohejlova Holky sice radí, vzít to pragmaticky (nebo spíš materiálně), ale je otázkou, jestli to opravdu dokážeš ustát. Já bych ve Tvé situaci na výběr neměla. Vědomí jeho nevěry bych prostě nezvládla. Možná, že bych pak brečela sama bez peněz na garsonce nebo i v azylovém domě, ale jak jsem už napsala, při sebevětší vůli bych to neustála.

cernoskaa
20. lis 2014

@tarra27 jj máš recht je fakt že u srdce to zabolí hodně a věřím tomu že není jednoduche se k tomu postavit čelem a pozitivně,ale pořád je to lepší řešení než utect to pak člověk utíká celý život 🙂

lenkaef
20. lis 2014

@cernoskaa já bych asi taky držela hubu a krok.Aspoň do té doby,než bych třeba nastoupila do práce a měla nějaký příjem.🙂

cernoskaa
20. lis 2014

ba naopak snažila bych se být pro něj atraktivní v sexu bych vyzkoušela něco nového a překvapila ho pak by si třeba rozmyslel jestli mu stojí zato chodit do jiné postele teda zaleži určitě na tom jestli ho miluješ a chceš snim byt?

tarra27
20. lis 2014

@cernoskaa já bych nové věci nezkousela....to bych se cítila poníženě.....ale doma aby byl klid, navádění, chodila bych 2x týdne ven cvičit....a využila, at platí, hlida,pomáhá doma...atd....

tesorino1234
20. lis 2014

Nakopat do prdele jeho a vzit si hodne spicaty lodicky....
@cernoskaa to,ze ona si oblece pradylko,vyskousi neco novyho,tak to ho bude bavit chvilku i ji...a vzdycky ho to bude tahat k milenke....baba nech je i skareda,ale hlavne,ze neni jeho zakonita,chlapy jsou uz takovy...ja bych zasla za manzelem te dotycne a hotovo

marecekavendulka
20. lis 2014

stát se to mně,tak nejdřív rozkopu držku jí,pak jemu a pak sbalím děti a jdu bydlet do pronájmu.

lenkaef
20. lis 2014

@tesorino1234 proč za manželem??

V první řadě,bych si s manželem(se svým)😀 sedla a v klidu probrala,proč si tu milenku našel??
Zřejmě ve vztahu něco nefunguje a necítí se šťastný.....

v našem případě to bylo tak.....samozřejmě,že manžel zapíral a tvrdil,že té dotyčné nezná ani její tel. číslo,když jsem mu ho dala napsané na papírku.😀
Řekla jsem mu,ať si zbalí věci,jde k ní a za čtrnáct dní ať se vrátí a probereme to.😀

marecekavendulka
20. lis 2014

tttuážýuzřžčtzšššššf vhhšhšbšgfvbrbv ýřárřurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cernoskaa
20. lis 2014

@tesorino1234 záleží na tom jaká je to povaha každý chlap to má jinak a taky záleží na okolnostech celého vztahu já osobně pokud bych ho milovala a staral se o nás tak bych oněj bojovala kdybych odešla určitě bych sama s dítětem zustat nechtěla a když si najdeš nového chlapa kde máš tu jistotu že se to nebude opakovat? ve finále to muže být ještě horší....

marecekavendulka
20. lis 2014

nejsem blázen,to jen můj syn se dostal k PC 😀 Tolik k předchozímu komentáři.

tarra27
20. lis 2014

@cernoskaa přesně navíc nikdo nebude mít rád jejich dítě...navíc pokud by mel i nový přítel deti...zbytečně komplikované......

spíš bych si ho zpracovala, aby delal věci jak já chci a doma aby fungoval....abych šla ke kadeřnici, cvičit atd....a at se snaží.... 😉

marecekavendulka
20. lis 2014

@lenkaef já bych tam furt viděla tu zradu,neustála bych to.

petanohejlova
autor
20. lis 2014

Holky díky, nakoplo mě to!! Když vidím syna jak je tu šťastný, věřím, že má cenu zkusit zabojovat..... navíc je mi čím dál víc jasné, že manžel němá koule na to, aby nás opustil, na to je fakt srab! Díky díky

lenkaef
20. lis 2014

@marecekavendulka dlouho mi to leželo v hlavě,ale už je to čtyři roky a mám to na háku.🙂 😉

milmic
20. lis 2014

Já osobně mám na nevěru hodně drsný názor - a to sice ten, že pokud jeden z partnerů zahne nebo zahýbá častěji, dlouhodoběji, tak ten vztah nemá mnoho budoucnosti. Takový člověk si svého partnera neváží, nemá k němu úctu. Pokud hledá někde jinde něco, nabízí se otázka proč.
Některé věci se ve vztahu nedělají a nevěra podle mě je jedna z nich.

Ustát něco kvůli synovi.... to bych já osobně nedělala. Sama jsem z rodiny, kde se rodiéče naoko tvářili, že jsme rodina, jenom kvůli nám dětem a přitom jim to vůbec nefungovalo, prakticky spolu nemluvili, neměli k sobě důvěru, úctu, respekt...... nic. Celé dětství jsem si nepřála nic jiného, než aby se konečně rozvedli a přestali hrát to trapné divadlo. 😉

Reset v hlavě těžko uděláš, leda by sis nechala vymazat paměť. Ale pokud v tom pokračuje dál, je otázka času, kdy by se to provalilo znovu. 😉
Já sama bych nebyla s partnerem, který ze mě dělá idiota dál a do očí mi lže. To se fakt nedělá, je to hrozně smutný. 😔 Když chci něco nového, tak se nejdřív zachovám čestně k tomu stávajímu vztahu. 😔 Už bych nedokázala manželovi věřit, ten šrám na vztahu by byl strašně hlubokej a těžko by se opravoval.

lenicka07
20. lis 2014

@marecekavendulka alespoň máme také vyjádření nějakého chlapa k problému 🙂 mužský pohled na věc 😀 😀

cernoskaa
20. lis 2014

@petanohejlova tak držím palce at vše dobře dopadne a drž se vše špatné se v dobré obrátí 🙂

somalicats
20. lis 2014

Asi takhle, pokud by šlo o jednorázové ulítnutí, tak bych se to taky asi snažila řešit s chladnou hlavou. Pokud by mě ale muž soustavně podváděl, tak bych ho hnala, že by se nestačil divit. Nejlépe k milence a nejlépe mu k ní napakovat ještě i děti, aby si i milenka užila 😀.

Chlap, kterej není schopnej udržet péro v gatích, je sráč. Sorry za ten slovník, ale je to tak. Pokud se mu něco ve vztahu s manželkou nelíbí, má to říct, a pak se mají oba snažit o nápravu, a ne řešit problémy takhle.

Já naštěstí nejsem v situaci, kdy bych nebyla natolik soběstačná, že bych nemohla se vztyčenou hlavou hned odejít, ale kdybych v takové situaci byla, tak v tu chvíli by měl manžílek u mě utrum - žádný sex (ještě něco chytnu), žádná péče - ať se o něj postará ta druhá - nebo ať si pere sám, vaří sám, full servis skončil. A snažila bych se svoji situaci řešit tak, abych mohla při nejbližší příležitosti odejít.

popelasa
20. lis 2014

Pokud to chces ustát s alespoň částí duševního zdraví, ty emaily nečti. Použít je nemůžeš, protože se to obrátí proti tobě, rázem budeš stíhačka, která ho dusí a on má na nevěru vlastně "právo". A číst jejich milostné tokání tebe zbytečně bolí. Pokus se od toho co nejvíc odstřihnout a odosobnit, pak se ti bude lépe odpouštět, když nebudeš znát detaily a nebo i odcházet, protože to ponížení nebude tak velké.

majkali
20. lis 2014

Já bych se pokusila vztah zachránit, ale ne tak, že bych dělala mrtvýho brouka. Klidně bych mu řekla, že jsem mu projela emaily, vytiskla bych si je pro případný soud, zajistila důkazy. Jako sorry, ale vím, jak chlapi dokážou vyjebat se ženskou s děckem. Co se týče prohledávání mobilu a emailu, vždycky jsem si říkala, že je to pod úroveň, že to se nedělá, postupně měním názor. Když se lidi dělí o tělesné tekutiny, můžou se podělit i o emaily. Každý to má jinak, já bych to prostě nedokázala spolknout. Možná bych radila najít si manželskou poradnu, jít tam sama a s terapeutem si to probrat, utřídit si myšlenky, možnosti. Myslím, že takové služby jsou snad zdarma, nevím přesně.

denyzuza06
20. lis 2014

Já bych si vedle něj žila svůj život, o dítko se stará, peníze nosí a ty to zatím sama neutáhneš, takže žít si po svém a vyčkávat, až půjde dítko do školky a ty budeš moct do práce sbalit si kufry a tradá milej pane. Jediný co já bych mu teda rozhodně neposkytovala jsou sexuální služby, jakmile má sex někde s nějakou jinou nerada bych si pořídila nějaký breberky nebo něco podobnýho, nedej bože HPV