Manžel mě nepřitahuje. Jak tu to mám říct?

5. únor 2020

S partnerem jsem temer 11 let, z toho 7 let manzelé.Ja 34, manzel 38. Poslední dobou mě manžel doslova odpuzuje. Kdyz se k němu pritulim je z něho cítit starobni zatuchlina, i kdyz sedim od neho dal citim neprijemny oder. Manzel se sprchuje, poradne se vymydli, zuby umyva, dba na hygienu. Ani se k němu nechci tulit. Je to citlivá záležitost, jak mu to mam setrne rict?

sudylichozrout
5. únor 2020
te_reza
5. únor 2020

Suchý a trapný 🤦‍♀️

autor
5. únor 2020

@sudylichozrout to jsi ty? Tvoje komentare bez servitek si nech pro sebe.

sudylichozrout
5. únor 2020

Ten troll? Ne, to jsi ty. A uz jsi neskutecne pruhledna. Mela by ses zamyslet nad zmenou strategie.

autor
5. únor 2020

@sudylichozrout proc myslis ze jsem troll

sudylichozrout
5. únor 2020

Protoze tu zakladas jednu idiotskou debatu za druhou, vsechny pod anonymem. Vsechny jsou si podobne jak vejce vejci, i kdyz maji ruzna temata.

jolana24
5. únor 2020

Na anonymní otázky je fakt už lepší neodpovídat 😀 Ale teda starobní zatuchlina ve 38 letech pobavila 😀

autor
5. únor 2020

@sudylichozrout zeny, ktere tu pisou anonymne, protoze se boji, ze by je podle prispevku mohla pripadna kamaradka poznat, je podle tebe troll? Ano, jsou mezi nami, ktere se nudi, ale ne vsechny. Nehazej je vsechny do stejneho pytle.

autor
5. únor 2020

@jolana24 ono je docela obtizne popsat zapach vychazejici z cloveka.

sudylichozrout
5. únor 2020

Pokud maji ty anonymni diskuze stejny rukopis, klidne je do jednoho pytle hodim. A ahle diskuze je natolik absurdni, ze presne zapada do tech ostatnich trollich absurdit minulych tydnu.
A ty to velmi dobre vis.

autor
5. únor 2020

@sudylichozrout promin vazne nevim.

flowerkacrochet
5. únor 2020

Nebude to třeba i hormony? Nebereš antikoncepci?

autor
5. únor 2020

@sudylichozrout jsem rada, ze jsem radeji napsala anonymni prispevek. Ty tvoje kontroverzní komentáře vazne stoji za to.

sudylichozrout
5. únor 2020

Kontroverzni? Neni na nem kontroverzniho vubec nic. Vyznam toho slova je uplne jinde. Jen reflektuje udalosti, ktere se tu posledni dobou deji.

zuzkasim
5. únor 2020

Hele, autorko, netuším, co je to starobní zatuchlina u člověka. Zatuchlé jsou vlhké domy, tím může načichnout oblečení, takže pokud by to bylo oblečením, byla bys na tom stejně. Starý člověk, pokud je vymdlený, není ničím cítit (čich mám velmi citlivý a ke svým babičkám jsem se tulila i v dobách, kdy už to měly za pár). Pokud starému člověku už selhávají ledviny, tělo vylučuje část odpadních látek (něco jako moč) i kůží, takže toto bývá jeden z problémů, nějaké látky se kůží vylučují i v průběhu jiných onemocnění, nemá asi smysl vypisovat co u které nemoci. Ale žádná starobní zatuchlina u zdravého člověka neexistuje. Mám dojem, že se spíš chceš pobavit.

autor
5. únor 2020

@flowerkacrochet dekuji za rozumny komentar. Mozna temi hormony to bude. Jsem po operaci, kdy mi by byl odstranen pravy vajecnik a vejcovod. Premyslim, jestli to nebude i tim, ze manzel ma pokrocile stadium paradentozy. To neprijemne vychazi z ust.

sudylichozrout
5. únor 2020

No, tak proc to nereknes hned? Prave sis odpovedela. Ten zapach zpusobuje paradontoza, je to celkem bezny jev.

katkapavlik
5. únor 2020

No nazdárek 😵. Ve 38 ti manžel smrdí starobní zatuchlinou??? To nemyslíš vážně???😭 Mému manželovi je také 38 a rozhodně nesmrdí jako důchodce 😨 je v nejlepších letech jak sám rád tvrdí 😀. A má pravdu😁 když se umývá tak místo těchto blbich otázek zkus třeba vyprat prádlo aby hezký vonělo!! Podle mě ses znuděná paní co neví roupama co dělat, zkus uklidit uvařit , věnuj se dětem jestly nějaké máš,najdi si kamarádku,zvedni se z gauče a bez se projít, uvidíš jak je svět hezkej.Jak říkáme doma mi NA BLBOU OTÁZKU, BLBÁ ODPOVĚĎ 😱

flowerkacrochet
5. únor 2020

Zápach z úst mi taky vadí. To bude taky ovlivňovat ten odér. Prvně bych zkusila u sebe. Já chodím k babce bylinkářce a ta má kyvadélko a vždycky na něco přijde. Dostanu bylinky ( jo někdo řekne že je to kravina) ale už ve 3 případech mi to fakt pomohlo a diagnoza byla spravna.
Opravdu si myslim ze s tim co jsi napsala to bude mit souvislost.

orisek56
5. únor 2020

Tak hlavne az ty budes ztuchla stara baba, jakoze se toho dockas, tak po tobe ani pes na ldn nestekne, kdyz takhle uvazujes jak uvazujes. Dost ubohe!!! A jeste budes rada, kdyz ti budou pani pecovateljy vytirat zadek, protoze se ani neohnes. Protoze podle toho zrejme takovym zpusobem vychovas i deti a ty se te pak taky zbavi, ze jim budes smrdet. To by me zajimalo, co budes delat, az bude manzelovi 70 zacne mit zdr. potize a bude potrebovat tvou pomoc a oporu, tak jak si to slibila, kdyz sis ho brala. To ho jako kopnes do kytek a nechas na pospas, jen protoze ti to nebude vhod a bude ti smrdet, tak jak ti smrdi ted v mladem veku? P. S. Upraveny chlap byva casto vizitka manzelky, takze to je hlavne take tvoje vina, pokud mu smrdi obleceni atd. Tak nejsi tak uplne bez chybicky a cosi oskliveho smrdi ve vzduchu nad hlavou tvoji.

veronika_tvrda
5. únor 2020

Já bych tu chemii nepodceňovala. Když chlap ženskou začne odpuzovat, byť je čistotný - nefunguje fluidum, nefunguje vztah. Je-li co zachraňovat, obrátila bych se na odborníka

orisek56
5. únor 2020

@flowerkacrochet ne hormonama to nebude. Bude to chybejici casti mozkovny, neboli karborundum debilarium... A trocha nudy k tomu a jedna uboha diskuze za druhou. Tohle by nemeli poustet na vychazky....

meronym
5. únor 2020

Mne uz zase unavuje, jak se zde kazdy dotaz hned odsoudi jako “trolleni”, cimz se uvolni stavidla pro hrube vtipy a urazky tazatelky vseho druhu. Obecne plati, ze vune partnera je pro vzajemnou pritazlivost strasne dulezita. Pokud nam partner zacne smrdet (a vylouci se fyzicke priciny), casto je to priznak problemu ve vztahu. Myslim, ze ten zapach neni pricina vasich problemu, ale jejich dusledek.

jbouckova
5. únor 2020

Ať zkusí manžel zajít k pořádnému zubaři s rentgenem. Můžou to být mezizubní kazy. Taky to může být z oblečení.
Klidně decentně ndhodˇ, že Ti nevoní. Ale zkuste vymyslet, proč to tak je. Každý zápach má svůj zdroj, pokud si ho tedy člověk nevsugeruje. I to je totiž možné, tím se zabýval už Sigmund Freud😀.
Já chodila k vyhlášenému zubaři a ten nezpozoroval 5 mezizubních kazů. Hrůza, že?
Pokud máte peníze a chcete je investovat do zdraví, doporučuju zubní kliniku 3DK v Praze.

verunkanatalka
5. únor 2020

A doprdele!!!! Mě je 41 a manželovi 44!!!Tak to asi nebudeme ani vycházet z domu. To musíme smrdět až za roh!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

caverina
5. únor 2020

@meronym presne...pokud nema dotaz nejakou "uroven" ktere nektere zdejsi damy pozaduji,tak hned je to automaticky troll🙂 tak kdyz je to troll,tak na to neodpovidejte a mate klid...aha...ale to by vlastne neslo....nekde svou "chytrost" prece ukazat musite🙂

katkati
5. únor 2020

@meronym Konečne rozumný názor.

sahrazad1
5. únor 2020

No tak ale zapach nekdy signalizuje I nemoce. Promluvila bych s manzelem, uctive, klidne, a poslala ho k doktorovi na prevenci. Cukr ma v poradku? To je totiz jedna z nemoci, ktere meni telesny oder. Plus zubar. Ale jinak, zakladatelko, chlap je trochu I tvoje vizitka...

kulisek_28
10. únor 2020

Podívej se po nějakém aktraktivnějším chlapovi, přeci nechceš aby se z tebe stalo to samé.