Manžel mě asi podvedl 😳. Co mám udělat?

3. říj 2024

Je mi hrozne... jel na nocni driv nez obvykle... nacancany... rano, kdyz prijel. auto bylo jinak... autosedacka vepredu... zatazene zavesy, napul zdelane, jeden jeste visel... mel to auto rozlozene... pozdravil se s detmi... v tom srumci vypravovani do skoly jsme se mijeli, pak se nejak nenapadne vyparil rovnou do sveho pokoje a sel chrapat. Ani se mnou neprohodil slovo, jen se vyparil... mam tu jeste miminko... jsem doma... mam sto chuti ho jit vzbudit a rict mu, ze je zmrd. Co mam delat? Tohle jsou neprime dukazy... muze mi klidne rict, ze tam o nocni spal (je hasic), ale to dlouho neudelal... maji tam svuj pohodlny pokojicek... jsme spolu 13 let. Znam ho moc dobre. Je i velmi dobry lhar... takze urcite si mi to vsechno logicky vysveztli (kolega mel chripku, nechtel se nakazit, a pod. kecy). Ale moje zenska intuice mi rika, ze tam mel proste zenskou... nejsem paranoidni ani extremne zarliva. Spis bych rekla ze temer vubec... ale... tohle...
dlouho jsme spolu nespali... proste ten zahul okolo deti... dlouhodobe me stve... kolikrat si rikam, ze by mi bez nej bylo lip. Ja vlastne nevim, co delat...😳

lencaa11
3. říj 2024

Pokud máte ten jak se říká nás ženský 6 smyl že vám něco říká že je tam nějaký háček tak bych počkala ono vždy to praskne aspoň co tak kolem mě bylo jak píšete když půjdete za nim stejně bude zatloukat to dělá pomalu každý chlap i teda žena když je ta co třeba podvádí ...

gruyerre
3. říj 2024

To opravdu nevypadá moc dobře, mrzí mě to. Tak ho vzbuď a řekni, že všechno víš, že je někdo viděl a řekl ti to. Nebo mu můžeš říct, že se ti ozvala ta jeho šlapka a řekla ti, že s ním večer byla. Bude tak zaskočený, že by se třeba mohl přiznat...

amazienka
3. říj 2024

Hele a nemyslíš, že by aspoň to auto uklidil, aby to zamaskoval?

autor
3. říj 2024

Jeste bych chtela dodat, ze kdyz se obcas stalo, ze v tom aute spal, tak se nikdy neobtezoval davat tam ty zavesy.. ono je to dost pracne a je to opruz..

autor
3. říj 2024

@amazienka no, on odjizdel sice driv, ale zase ne zas tak o moc. Ale dvacet minut, ctvrt hodinka v pohod staci, ze... takze pak bezel na nocni. Maji ted dost prace, takze nemaji cas chrapat a rano spechal jako obvykle za detmi, aby je stihl jeste nez pujdou do skoly. Takze to jen ledabyle zdelal. Ale ja mela podezreni uz kdyz jel, takze rano jsem to auto sla prohledat cilene. No a co jsem videla, me vubec neprekvapilo 😞

hennrietta
3. říj 2024

Upřímně nechápu, že by nechával takhle očividné "stopy", pokud je, jak sama píšeš, dobrý lhář. Nevěra se dá provést tak, aby o tom zkrátka druhý nevěděl.🤷‍♀️
Buď už to táhnou delší dobu a chce, aby to prasklo, tak si nedává pozor a nebo za tím opravdu hledáš něco víc. Tohle ti nikdo neřekne...
Jsi s ním spokojená a nebo nejsi? Tohle bych řešila já. Zvlášť s nepřímými důkazy. Nevěra třeba časem vypluje.

Znám ženu, která měla přítele a on měl 2 paralelní vztahy. Nechápu jak, ale dařilo se mu to takhle udržet rok než to prasklo. A to byly ze stejného města.😅

autor
3. říj 2024

Proste z jakeho duvodu by si rozdelaval auto, slozite tam instaloval tam ty posrane zavesy, kdyz se celou noc prakticky nezastavi? 😣

autor
3. říj 2024

@hennrietta protoze spechal. A nemel cas poradne zahladit stopy a necekal, ze tam pujdu najistotu a budu patrat.
Jestli jsem s nim spokojena? Uprimne, nejsem. Je toho vic, co me stve.
A myslim si, ze to neni poprve, co me podvedl. Zadny dukaz jsem v ruce nikdy nemela, jen proste podle zmeny chovani - i kdyz to byly jen drobnosti, kterych by si nikdo jiny nevsiml - ve mne vzdycky vzbudily podezreni. Ale nekonfrontovala jsem ho s tim nikdy.
On zamilovany urcite neni. Jde mu vylozene o sex, protoze ho doma ma pramalo.

sonaxoxo
3. říj 2024

Kup tanga a řekni mu, že si ve vašem autě našla tohle..😬 uvidíš jeho reakci a třeba se pak přizná, tedy jestli je k čemu..🤷 taky mi je divný teda, že by zanechával tolik stop..🤔

amazienka
3. říj 2024

Podle toho, jak znechuceně o něm píšeš, tohle je asi jen “třešničkou na dortu”.
Spíš se ptej sama sebe, zda v tom vztahu chceš být a co bys kdyžtak mohla udělat pro zlepšení?

hennrietta
3. říj 2024

Tak tady sis sama odpověděla. Pořád tam ten otazník visí a asi i bude dál.. je jen na tobě to rozseknout.
Pokud s ním nejsi spokojená, tak začni řešit, jak od něj pryč a zaměř energii samu na sebe. Pokud s ním chceš zůstat, tak ho konfrontuj, ať to aspoň nedává tak najevo a přijmi to jako fakt. Jl
Jiná rada fakt není...

felis
3. říj 2024

Ahoj, jestli s tím vším a s nim nejsi spokojená, tak proč to neresis? Mě přijde, že jsi čekala na jeho přešlap, abys mohla bouchnout 🤷🏼‍♀️ nevěra je, pokud to není notoricky kurevnik, důsledek nespokojenosti ve vztahu. Je to prostě únik a říká to i leccos o Tobě a Tvém přístupu ke vztahu a muži. Nezastavam se ho, jen říkám i to B. Ty teď vidíš černé A.

lencaa11
3. říj 2024

Když jste auto prohlédla co jste našla nějaký důkaz pokud ano tak bych ho vzbudila řekla ať si to uklidí příště a teď záleží zda ten vztah chcete dál udržte tak na něm pracovat píšete že nemáte sex tak to společně řešit pokud o vztah nestojite tak mu dát "papa" a jít si svim životem ...jiné řešení není

autor
3. říj 2024

@felis mas samozrejme pravdu. Naprostou.
Nejak si poslednich nekolik let nerozumime... Strasne chtel treti dite, ja uplne nechtela, protoze z bude narocne, tvrdil, ze to zvladneme, ze to bude v pohode. No neni to v pohode. Financne hruza, on se stara jen o starsi ale obtezuje ho pohlidat mimino (rocni!), takze ja vsechno delam s deckem na noze, vycerpava me to, jsem nastvana... citim to jako hroznou krivdu, ze mi slibil, jak mi bude pomahat a vysral se na me... a jeste mi vycita, ze je doma bordel. Je toho vic, mnohem vic... kdyz jsem od nej chtela odejit, tak me premlouval a skoro brecel, choval se zase chvili vzorne a pak se to zase zvrhlo a chova se zase ke me jako arogantni debil.
Ano, uznavam, je to muj subjektivni pohled.
Vite, ja mam pro neveru docela pochopeni. Ale jak pise @amazienka , tohle je takova tresnicka na dortu. Ja vlastne nevim, jestli me to mrzi protoze mam zhrzene ego a nebo me to mrzi, ptotoze ho mam porad rada.
A jestli jedine vychodisko nevery je komplikovany rozchod (oddelene bydleni, stridani deti, totalni financni propad) a nebo je to naopa prilezitost zlepsit nase vztahy a vyjasnit si, co kdo chceme... A ja vlastne ted nevim, co chci 😳

amazienka
3. říj 2024

A ví to? To co nám tady píšeš? Že si připadáš strašně sama, jsi zklamaná a vyčerpaná?
Komunikace je prostě základ a zvlášť pro chlapi, to jsou většinou emoční tupouni.

autor
3. říj 2024

@amazienka vi 😒 Odbyde me, ze mam naprosty komfort a co by za to jine zenske daly 😬
Mimochodem, ted posledni mesic zacal doma uklizet. Treba nekolikrat tydne. Predtim hrabl na uklid tak jednou za rok. To je taky podezrele 😔

tereza0111
3. říj 2024

Vzbudila bych jo a hned se naprimo optala jak si to tedy predstavuje dal a co chce delat. I dobry lhar je po probuzeni trochu horsi lhar nez obvykle... Diskuzi (at rekne cokoli) bych zakoncila tim, ze je zjevne, ze mate velke problemy a jestli vase deti maji vyrustat se svymi biologickymi rodici, je nezbytne neco zmenit a vydat se do poradny.
Je to zacatek. Nevera je u vas zjevne jen tresnickou na dortu a je vlastne uplne jedno jeslti k ni doslo nebo ne. Musite resit manzelstvi

amazienka
3. říj 2024

Já jsem tým nebudit. Kdyby mě někdo vytrhl ze spánku, tak se s ním rozhodně nebavím a už vůbec ne o tak masakrálním tématu.
Nech ho vyspat, najíst a pak si promluvte.
Ty si zkus trošku vevnitř srovnat, co chceš a případně od něj i požaduješ.

marketa1218
3. říj 2024

Situaci nezávidím, ale říkám si jedno, pokud nebyl schopný zamést nebo aspoň pokusit se zamést důkazy, tak mu na tobě vůbec nezáleží. Evidentně to máte na ho*no už delší dobu, jak sama píšeš. Já bych na něho vlitla hned, nechtěla bych čekat, až se paníček probudí, napapinká a podívá se na pohádku 🙈. Ani omylem.

autor
3. říj 2024

Cichla jsem si k jeho bunde... citim kokosovy parfem 😶 V kapse ciste trenky 😶

autor
3. říj 2024

Z domu kokosem urcite citit neni...

elialen
3. říj 2024

Šla bych se podívat, jestli v tom autě nezůstal cizí vlas. Pokud nic nenajdu, tak bych vzala i fakt, že tam k ničemu nedošlo. A poté, co by se vzbudil bych se ho napřímo zeptala. Jestli se tomu pousměje a bude si dělat srandu, myslela bych si, že nic nebylo a je rád, že jsi žárlila. Anebo řekne pravdu....když po sobě neuklidí auto, tak by určitě neměl problém říct ti, že si tam vrzl.
Pokud chlap více uklízí a ty to ani tak neoceníš, dalo by se říci, že jsi tak trochu nevděčná a zbytečně to přidává negativismu ve vztahu. Projev kousek vděčnosti (byť vtipem) a věřím, že se tím vydáte na správnou cestu.

autor
3. říj 2024

@marketa1218 myslim si, ze ho vubec nenapadlo, ze do toho auta pujdu a budu to tam podrobne zkoumat. Jinak na prvni pohled to auto vypada normalne. Ale vzhledem k tomu, ze jsem s nim vcera jela (to moje vypovedelo sluzbu), tak presne vim, v jakem stavu se vecer nachazelo.

autor
3. říj 2024

@elialen vlas jsem nenasla, to jsem tam hledala hned napoprve.
A ze posledni dobou uklizi? No ja ho prave chvalim! A rikam mu, jak mi to hrozne pomohlo a ze dekuji. Na to mi znechucene odveti, ze uz se na ten humus nemohl koukat 😑 Milacek 👌🏼 To je taky jeden z duvodu, proc s jim nechci spat, protoze me tady tyhle reci strasne mrzi, urazi, litam tady fele dny jak hadr na holi, varim, peru, uklizim, on to se bere jako samozrejmost a kdyz to to nezvladam vsechno udelat, tak mi dava najevo, jak jsem totalne neschopna. Takze uprimne, ja uz od nej chtela odejit davno, realne sporim na odchod od nej. Ale jeste na to financne nemam. Jsem na rodicaku, takze prakticky bez prijmu, setri se spatne...
A rikala jsem si, ze kdyby me podvedl, tak by to byl aspon objektivni a poradny duvod, jak od nej uz nadobro odejit. Jen jsem necekala, ze to bude tak brzo. Nemam dost nasetreno.
A samozrejme stojim na rozcesti, zda by nebylo lepsi za ten vztah kvuli detem zabojovat.
Ja jsem ted strasne zmatena... neprimych dukazu je tolik, ze tady neni ani o cem pochybovat....

autor
3. říj 2024

Ale abych byla objektivni, tak se casto chova i uplne normalne a hezky. Jen kdyz spusti tu svou jedovatost, tak se to do me tak zakousne, ze vidim jenom to spatne...

pavca1982
3. říj 2024

No a řekneš mu to?

autor
3. říj 2024

@pavca1982 Co? Kdyz je milej? Jo, ja jsem uprimny clovek, takze my se o svych pocitech bavime otevrene. I to, ze jsem chtela od nej pred nedavnem odejit. Tam byla zase jina vec, co byla pro me absolutne tabu. Kterou delal a kterou teda omezil, ale neverim mu, ze do te frekvence nespadne znovu...

Uz se vzbudil a ja jsem jak paralyzovana. Nejsem schopna mu nic rict..

barmil
3. říj 2024

A napadlo Tě, že třeba mohl něco vézt? Sklápět sedačky kvůli krabici ? Pomáhat kolegovi ?
Kvůli sexu v autě bych sedačky fakt nesklápěla, místa je tam dost i bez toho.

stef9328
3. říj 2024

@barmil Nasla mu v kapse u bundy ciste trenky a bunda mu vonela po kokosu.😔

autor
3. říj 2024

Plus by necvakal zavesy na aute. A kdyby neco nekomu vezl, tak by mi to urcite rekl... navic kdy by se to odehralo, kdyz jel na nocni...
ted odjel kouknout se mi na to moje auto, ktere je odstavene na parkovisti. Svym autem, takze nemuzu jit na vyzvedy...
Ja nejsem schopna ho konfrontovat. Zatim. Urcite bude mit na vse odpoved. To ma vzdycky na vse... Bojim se, ze se tomu zacne smat, obrati to vse ve vtip, obejme me, da mi pusu a ja mu to sezeru i s navijakem...