Dobrý den , plno diskuzi jsem tu četla a nikdy si nemyslela že i já jednou to budu prožívat .S manželem máme krizi jsme spolu z mé strany kvůli synovi .Jak to má on nevím .Hádky na denním pořádku , čas spolu netravime žádný .On se vidí v synovi .Nedávno jsem potkala super kluka ,jasný jsem nohama na zemi závazky jsou všude hezký a pak přijde realita .Manžela jsem nepodvedla ,ale zažila krásný dny s kamarádem .Nemůžu ho vyhnat z hlavy teď a nespím ,nejím jak z toho ven .Kdo máte zkušenosti pište budu ráda za příběhy .Dekuji
S manželem jste přestali fungovat jako partneři, ale stali se jen rodiči. Tvůj partner z nějakého důvodu rezignoval na vztah a má potřebu se seberealizovat se synem. Ten důvod bude určitě důležitý při řešení krize ve vztahu. Tobě partnerský vztah chybí, tak potřebuješ dosytit svoje potřeby jinde. Tedy tvoje zamilovanost je pouhou reakcí na tvé nenaplněné potřeby a je z tohoto pohledu celkem pochopitelná. Pokud to pustíš dál, tak si možná začneš budovat partneský vztah jinde, nebo to jednou vyjde najevo a bude to pro manžela pořádný kopanec do zadku, aby to začal řešit, nebo to bude poslední kapka k rozchodu. I když to dál nepustíš, protože nevěra není z morálního hlediska obecně hezká, tak je to celkem jedno, zamilovaná jsi a trápíš se v nenaplněném vztahu, tedy to "ustojíš" a k nevěře nedojde. Sice z morálního hlediska nedojde k fyzické nevěře - sexu, ale na konci života za to metál nedostaneš, že jsi neroztáhla nohy jinde. Tvůj současný partnerský vztah je nefunkční a když to nebudeš řešit, tak v něm uvízneš a budeš pomalu vnitřně umírat, doslova hnít zaživa. Vlastně nevěra pro mě v této situaci není nijak hrozná, ale v podstatě je to zoufalý pokus duše, aby s tebou zatřásla a ty jsi tu situaci začala řešit.
@levandule_k Dobře popsané ,a máte vlastně pravdu .Kdyby kamarád se o něco pokusil nebránila bych se jsem fakt zamilovaná ale nevím zda by byl do života vhodný znám ho pár dní
Tykej mi prosím, tady na koníkovi se tyká 🙂
Jako racionálně bych ti nedoporučila se vrhat do náruče novému kamarádovi. To jestli je vhodný do života, nevím, ale teď máš nasazené růžové brýle zamilovanosti. A někdy se někdo zdá vhodný do života a nakonec zjistíš, že vhodný do života úplně nebyl no... Spíš bych si vyřešila vztah s partnerem a až pak bych si hledala nového partnera.
Já bych nechtěla podvádět partnera, i kdyby nám to neklapalo, protože bych tím zároveň podváděla i sebe, ale ani bych nechtěla uvíznout v situaci, kdy partnerský vztah je mrtev a my se staneme spolubydlícími.
@levandule_k ano mám růžový brýle je ještě nevyboureny a není asi připravený na vztah s dětma .Ale prostě teď nějak ten mozek mi prostě preblikl a vidím jiné věci 🫣Z jeho strany to asi není láska žádná jen jsem kamarádka .Ale kus placam se v tom a nespím jsem chodící troska .
Vyřeš si vztah s partnerem, rozejděte se, dej si chvíli čas jako nezadaná a pak si užij dalšího