Ahoj budu rychla a stručná chci vedet názor někoho nezaujatého abych věděla posoudit jestli sem udělala něco spatne tak jdu k veci …. Měli jsme u sebe tchýni s babičkou na návštěvě 4 dni oni bydlí na sk a mi v CZ , jelikož byli u nás tak k nám přijela i rodina s mánzelove strany na navstevu za tchýni . Mame 2 léteho chlapečka , tak je normální ze kdyz u nás bylo tolik lidi tak se trochu víc předváděl ( zlobil ) , tak jsem syna pořad usměrňovála a rikala todle nemůžeš , todle se nedela , kdyz v tom namne tchyně začala rvát jako opravdu rvát , at ho necham ať si maly děla co chce ze je malej a nic nedela , neslo mi o to co mi rekla ale spis o to jakým tónem a ze pred lidma , docela mi to prislo trapný a styděla jsem se v ty chvyli jsem ji nic neřekla no čekala jsem ze manzel ji na to něco řekne no nestalo se , až návštěva odešla tak sem ji slušně bez řvaní rekla ze ae mi nelíbilo ze namne zvedla hlas pred lidma a ze si myslím ze nic špatného sem neudělala ze nebyl důvod namne rvát v tom manzel začal náměstí rvát ať budu sticha a ať takhle nemluvím s jeho mámou tak sem dal nepokračovala , kdyz odešli tak sem to mánzelovi rekla ze mne mrzí jak se k tomu postavil a ze me sklamal no on tvrdí pořad dokola ze jeho mama nic zlého neudělala a ze ja jsem ta která si k ni dovololila to co nemela a začne se ohánět s moji rodinou ze pri moje rodina todle a tamto pritom sem mu rekla ze mi nejde o to co rekla jeho mama ale to ze se zamne nepostavil tak mi řeknete jsem opravdu tak blba Ze neumím posoudit jestli jsem udělala dobre nebo ne ?? Jsem s toho hodně špatná 🤦🏻♀️
@kristina1505 ze srdce co nenávidím je vysmívani do obličeje to bych po ni snad i skočila…. a i na mamanka. Řekla bych ze tchyně nema vůči Vám žádný respekt a to je problém. Příště až budou chtit přijet tak bych se bez pardonu sbalila a šla na kavicku a dortik at si mysli co chtějí.
@maja050812 uplne se mi vysmivala a pak dodala ze jsem hrozne precitlivena a takhle si mam taky vychovat syna jak má ona 🤦🏻♀️ale nejde mi o ni ale spis mne mrzí chování manžela nevim asi se nesmířim s tím ze nejdříve jeho mama s babičkou pak jeho bracha a možná teprve já … opravdu jsem čekala ze se mne zastane ale spis to jeste vše otočil proti mne
@kristina1505 pokud jste s nim o tom mluvila a z jeho strany nezaznela omluva a naopak mate pocit ze to bylo otočeno proti Vám tak bych se dost rázně obrnila jak vůči jeho rodině tak vůči němu. Nebala bych se ani rázně říct ze takhle teda ne a pokud se nechce zastat svoji ženy tak at drží pusu radši a at si hlídá maminku. Ja jsem v tomhle dost rázná.
@maja050812 tak to vás obdivuji já s tímhle mam problem , vždy jsem měla problem postavit se sama za sebe a kdyz sem to udělala tak mam pocit ze je to jeste horsi
@kristina1505 vubec ne! Naopak když se vás nezastane člověk kterému jste dala svůj život, slib, syna tak to musíte udělat sama. Myslím ze budou chvíli koukat kde se to ve vás bere ale pěkne to nastaví hranice a už si k vám nic moc nedovolí. Přestavte si ze jsou to hyeny a nechcete se nechat sežrat za živa ne? Tak se musíte bránit.
@kristina1505 Je dobře, že ses ozvala a je třeba se vymezit a pracovat na sobě, aby ses nebála se postavit sama za sebe - nastavit si jasné hranice, je to o sebeúctě. Syn - manžel je asi podobný typ jako máma, měl asi i takovou výchovu. Kdyby na mě manžel řval, tak odejdu, i od té tchyně, ozvala bych se a odešla, řekla, že tohle ne, takovým stylem se bavit nebudeme, jste dospělí! S manželem bych to probrala mezi čtyřma očima a vymezila se, že má stát za tebou a i kdyby se mu to nelíbilo, říct to v klidu a pak společně probrat. Sama jsem měla v minulosti konflikt s tchyní, ale manžel stál za mnou a pak jsme si o tom popovídali sami. A v minulosti se k tobě vždy manžel choval hezky? S dětmi toho vypluje na povrch dost. Mně by bylo jedno, zda tam jsou či nejsou lidi, to neřeš, ale jde o tebe přece. Co tady občas čtu, co si ženy od chlapů nechají, nechápu a nerozumím, jak si s takovými hulváty pak můžou pořídit dítě, člověk se nezmění ze dne na den, ty rysy povahy tam jdou vidět, je třeba si toho jen všímat.
Každopádně doporučuju opravdu se za sebe prát, protože s tím, jak děti porostou, tak babičky mají větší tendence zasahovat a kecat do toho - co si nastavíš teď, se ti vrátí a vyplatí, pak se už hůř manipuluje, ale pro tebe je to taky těžké, protože se jako mám učíš v tom chodit, je to nové. Držím palce!
@lennus dekuji za podporující slova , s manezelem jsme nigdy neměli nějaký problémy tohdle typu no vše se změnilo narozením syna , od kdy ho mame tak naše manželství už není to co bylo a musim rict ze hodně změnil a to chování ke mne je s jeho strany cim dal tím horsi hodně mne to mrzí , sme spolu 13 let s toho 10 let toužící po dítěti konecne kdyz už konecne mame naše štěstí tak naše manželství je horsi a hodně se hádám hlavne kvůli rodine a nerespektu ke mne
@kristina1505 ze svého okolí znám spousta páru kteří si mysleli jak jsou silní a nic je nemůže rozházet a potom přišla bud svatba a nechutné chování a nebo dítě v horším případě před narozením svatba a po svatbě porod miminka. Musíte bránit sama sebe a nastavit hranice.
Ale houby, umíš všechno posoudit dobře.
Tak za 1) je to tvoje dítě a ty rozhoduješ o tom, jak se má chovat a co má dělat, protože ty ho vychováváš... prarodiče jsou až drzí v řadě, není to jejich dítě, ale jen vnouče a tečka.
Za 2), ať se děje cokoliv manžel by měl být na tvojí straně - zvláště pokud je to MANŽEL! Kdyby to byl pouze přítel nebo partner, ale jako manžel? Tak proto si toho člověka beru z nějakých důvodů, aby mi byl oporou a stál na mojí straně atd. Manželka je na 1.místě až pak všichni ostatní. Neexistuje, že bude takto na straně svojí matky... tohle je docela špatně.
Navíc je to zbabělec, aby začal ještě útočit na tvoji rodinu - tak jako, ty si k jeho matce nemáš pranic dovolovat a on si pak dovolí shazovat tvoji rodinu na oplátku? Takže jako co, on si to může dovolit a ty ne? Prostě bych mu vmetla, ať se laskavě vzpamatuje - pokud jsi jeho manželka a on s tebou chce dál žít, tak by neměl dělat takové věci, abyste pak měli ve vztahu a doma dusno 😔
@kristina1505 Tvůj manžel je pitomec a tchyně na tebe nemá co zvyšovat hlas, navicu tebe doma má respektovat tvoje pravidla a tvoji výchovu. Priste bych ji řekla,ze jestli se ji něco nelibi muže klidně jit.
Nemusis cekat, az ti manzel "schvali" jak mas mluvit s jeho matkou. Pokud vis, ze jsi v pravu, srovnej si je klidne oba.
Na to jak vitezoslavne se tvari tchyne bych nebrala zretel. Byt mamanek neni zadna zasluha.
@kristina1505 jeste bych chtěla dodat ze v tu chvyli kdyz sem komfrontovala tchýni a manzel začal rvát na mne tak tychne se mi normalne smála do obličeje měla hrozne povisenecky pohled , bylo mi jasne ze ji to děla dobre v tu chvyli jsem ji měla chuť vrazit