Manžel chce domů dovnitř nainstalovat kamery. Co můžu dělat?

marky232
9. bře 2023

Ahoj, jsem zoufalá. Doma se často hádáme a manžel chce nainstalovat kamery, abychom si to pak mohli pustit a rozebrat kdo za co mohl. Nedá si to vymluvit. Prosím je nějaká možnost co můžu udělat ? Teda kromě toho se sbalit a odejít. Plánuju se informovat zítra na policii. Tohle přece není normální. Myslím, že to bude ta poslední kapka, že opravdu odejdu.

rnika
9. bře 2023

Teda drzim palec. Bohužel neporadim, jen mohu přidat zkušenost.... Nám toto udělal kdysi otec bez našeho vedomi (pote argumentoval tím, ze ma právo vědět co dělá rodina, když není doma). Máma když kameru objevila, tak ji roztriskala a už to tedy nezkusil. Ale nepříjemné vzpomínky mám z toho doteď.

marketka_m
9. bře 2023

No ty vole...utikej..tohle je teror

honatko092
9. bře 2023

Radím utíkej a držím palce. Jinak ale existuje právo na soukromí v Základní listině práv a svobod https://www.psp.cz/docs/laws/listina.html Jak moc je to vymahatelné nebo jak moc by to mohlo pomoct tobě v této situaci, nevím. Viz článek 10.

muhehehe
10. bře 2023

To je celý hodně slušně ujetý. Jak nápad s kamerama, tak nápad s tím, že se půjdeš přeptat na policii. A co jim tam půjdeš říct? Že má chlap hovadský nápad? To má. A co s tím kdo má dělat, že doma chlap plácl kravinu? Mávání paragrafama nebo odznakem před ksichtem vám vztah a vaši komunikaci beztak nenapraví.

Takže se buď dohodnete jako dospělý lidi, že ty tohle nechceš a nebude to tak; a nebo prostě půjdete od sebe, protože urputně trvat na něčem takovém přes nesouhlas druhé strany je tak mimo, že to opravdu nepotřebuje žádné hluboké rozbory.

sedouana
10. bře 2023

Cože? To už jsou na tom lidi tak blbě?

malanoha
10. bře 2023

Myslela jsem, že jsem na fórech pro matky četla už fakt všechno, ale ne 😳 Tvůj chlap je psychopat level bambilion. Rychle od něj.

klokanka31
10. bře 2023

@marky232 Měla bys aspoň jistotu že si domů netahá milenky 😃 ne teď vážně, zdrhej. Tohle je psycho.

sarihy
Autor odpověď smazal
Zobraz
levandule_k
10. bře 2023

Se ho zeptej, jestli vy dva jste dost objektivní na to, abyste mohli posoudit, kdo za co mohl, jestli by to nebylo dobré rozebírat na terapii.

Máš kam jít?

tereza0111
10. bře 2023

Ja nevim kdo z vas je vetsi psychopat. Jestli reagujes tak, ze uvazujes jit na policii misto toho abyste sli do poradny nebo se rozvedli, tak taky nejsi normalni.I kdyby mi nekdo doma nainstaloval nad hlavou kameru, tak ji sundam ne? Bezte na terapii. Oba. Ani ne kvuli svemu manzelstvi

swan42
10. bře 2023

😳

bara88
10. bře 2023

Potomci ste oba dva .chlap s kamerama aty že s tím chceš jít na policii.tak buď se nech rozvést a nebo se domluvte né. Snad ste do tohoto neprivedli dítě

petep
10. bře 2023

@marky232
Toto je možnost https://www.videotrenink-interakci.cz/
Ale jeho nápad rozhodně ne !!!

zlataberta
10. bře 2023

Utíkej, bude hůř🙉

lvl16
10. bře 2023

Nejmenuje se Aleš? Jednoho podobnýho magora znám taky.
Co s tím dělat sis odpověděla. Vzít nohy na ramena.

michaela666
10. bře 2023

Jak si to představuje? Pohádáte se a za hodinu budete sedět před televizí a rozebírat to? 😃
"Maruno, vidíš co jsi říkala? Za to jsem tě přece musel seřvat. Kdyby sis to nechala líbit, tak vůbec žádná hádka není." " Pepo, to nemyslíš vážně, já mám jiný názor. Sice sem ho štěkala jak haravá fena nic nemění na tom, že říkáš blbost."

To je zase materiál 🤦 Zdrhej

aarriel
10. bře 2023

@michaela666 promin, ale harava fena 👍🤣🤣 to ue dobry, to budu pouzivat 🤣

aarriel
10. bře 2023

S takovym clovekem bych nebyla. Policii bych se vubec nezdrzovala a rovnou odesla 🤦

martina8084
10. bře 2023

tak to je dobrej psychouš

martina_slama
10. bře 2023

A vy chcete co? Nějak jsem nepochopila, jestli chcete odejít, manžela vyhodit, vztah zachránit nebo co je účelem?

izz76
10. bře 2023

@marky232 Kdo za co mohl? Jako ze třeba budete rozebírat kdo muže za to,ze jsou drobky na zemi? Dobrej cvok.

konidana
10. bře 2023

@martina_slama bych řekla , že sama neví...

marketka_m
10. bře 2023

Autorka neodpovídá takže bych to dal nepitvala... Kdovi...

michaela666
10. bře 2023

@izz76 To bude fakt výživná debata. Kdyby sis vzal talířek, tak nejsou drobky na podlaze/ kdybys neupekla tu buchtu tak drobivou, nebyl by bordel na zemi.
Fakt absurdní nápad.

tereza0111
10. bře 2023

@izz76 nebo je to uplne obracene, Manzel prijde domu, rekne "ahoj" a za hodinu zenska zvedna hlavu od mobilu a serve ho, ze ji ani nepozdravi

marky232
autor
10. bře 2023

@tereza0111 už jsme na terapii byli. Manžel nechtěl pokračovat po tom, co se provalilo, že na poslední tři rodinné akce došel opilý a že vnímám jako velký problém, že pije jedno pivo za druhym

marky232
autor
10. bře 2023

Děkuju za reakce, samozřejmě, že na policii nepůjdu, byla jsem včera vyděšená.

tereza0111
11. bře 2023

@marky232 jo, tak tim je to zasazeno do kontextu a neco uplne jineho. To neni na vyber nez odejit...

marketka_m
11. bře 2023

@marky232 holka zlata..alkoholiknktery chce kamery...utikej dokud je cas

squezy
12. bře 2023

@marky232 nevím, proč s takovym blbcem být