Mám to za pár, ale přítel se nechce vídat

lea1606
27. led 2021

Holky potrebuju řadu. Je mi 36,pritel je o 12 let mladší, no přítel, byla jsem 10 let sama, on si mě našel, zprvu jsem ani nevěděla kolik mu je, tajil to, vypadá starší. Začali sme se vídat, tak 3x-4x do měsíce a vždy to skončilo v posteli. Byl to takový vztah/nevztah, vidali sme se jen když měl on čas a chtěl. Já si chodila ven s kamarádkami. Jednou jsem jej bohužel povedla a přiznala to, byl to úlet, není to pro mě omluva, vím. Takhle jsme to táhli asi 3/4 roku, i přes prášky jsem otěhotněla. Vím že dítě je jeho,, ale on to zpočátku odmítal. Chápala jsem to. Do 5 měsíce jsem byla sama,, nic jsem po něm nechtěla, jen to aby věděl že bude mít dítě. Pak přišel s tím že Teda budeme spolu, od té doby jsme víc psali, zajímal se co dělám a co malé, ale vidět se nechtěl. Jakžtakž jsme to Teda dali dohromady, začala jsem k němu jezdit i na noc ( bydlí cca 20 km ode mě) pak na něj prasklo že mu není tolik kolik mi řekl, ale že je mu mnohem méně (vědět to předtím nic bych si s ním nezačala) a do toho že už jedno dítě má. Připadala sem. Si jako husa. Přes rok mi lhal. Nevěří mi, denně mi otlouka o hlavu že jsem ho povedla, pořád mi. Přisuzuje imaginární milence. Teď jsem cca 3 Tydny před porodem. Zatím bydlím u rodičů, on mě u sebe nechce a to má svůj barák. Že až po porodu, že do té doby musí zařídit spoustu věcí aby pak byl semnou a s malým. Takže jsem každý den u rodičů sama bez něj, on se jen zajímá kde jsem s kým jsem a co dělám, když nenapíšu hned, tak hned milenci a jak na něho kašlu, že on psát nemusí. No nedej bože když chci jít na krátkou procházku sama, to je oheň na střeše. Mám prý sedět doma. Zatímco on si trajda bůhví kde a s kým. To mi nikdy neřekne. Říkala. Jsem nechci psát, chci být stebou, vidět se, čekáme malé máme být spolu, ale on nemá čas, prý až po porodu, že se bojí že začnu rodit. Mě se to nelíbí, hádáme se po telefonu.to.je porad jen potom pak později. Není tu pro nás teď, nebude ani potom, pochybuju že se to změní. Kdykoliv řeknu svůj názor, naštve se, pořád říká jak sem chapavá a hodná ale k čemu mi to je? My se nehadame jen když jsme spolu, to je klid. Říkám dáme si pauzu, ne neexistuje chci být stebou, říkám co vlastně chceš, pověz, řekne že mě, ale vůbec se tak nechová. Nedávno přišel s tím že by u bývalé prespal kvůli dceři, s tím jsem nesouhlasila, já ho taky potrebuju, dohádali jsme se strašně. Nakonec tam prý nespal. Semnou teď být nechce, vše je důležitější než já. Slíbí že můžu k němu přijet v pondělí, v pondělí napíše že mu to nevyjde že Teda v úterý, v úterý napíše že ve středu, no a ve středu mi napsal že musí odjet na služební cestu na 4 dny. Vždy se pohadame kvůli tomu že mě nechce vidět, protože prý nemá čas, pak mi vypisuje že chce jen mě a malého, jak mu chybím apod. Takto se to děje od listopadu a už nevím co mám dělat. Navrhovala jsem i poradnu, ale bez odezvy.

pampeliska1313
27. led 2021

Nepřijde mi to jako chování člověka, který ví co chce. Rozhodnout samozřejmě musíte Vy, ale radši bych od něj dala ruce pryč, mám spíš pocit, že se vymlouvá.

holkaokomodra
27. led 2021

@lea1606 už uznal otcovství? Máš to někde potvrzené? Jestli ne bič a pryč, holka. Podobného jsem zažila z tohohle nekouká nic dobrého, ani ty alimenty za to nestojí, pak se ho nezbavíš celý život. Sama s dítětem není žádný med, ale přežít se to dá. Hlavně jestli máš zázemí u rodičů a nikde není psáno, že nepoznáš někoho normálního. Lhare a stihacku si k sobě nepoustej.

lea1606
autor
27. led 2021

@pampeliska1313 děkuji za vyjádření, právě to mu říkám stále, že neví co chce, odpovědí je vždy tebe, ale já to nevidím, vidím sobecké a dětské chování

lea1606
autor
27. led 2021

@holkaokomodra ano, na matrice jsme byli. Zázemí mám u maminky, která mi neskutečně pomáhá a stojí zamnou ikdyz dělám kraviny.

holkaokomodra
27. led 2021

@lea1606 já vím, že to zní strašně drsně, ale to co jsem zažila bylo natolik bolestivé, že to nepřeji nikomu. Nakonec musíš si to odzit sama a sama se i rozhodnout, citové vazby se trhají blbě, hlavně když je tam dítě. Jen buď opatrná prosím tě, mysli na sebe a na to malé, Vám musí být dobře a pokud by nebylo dobré s chlapem radši utikej, utikej

lea1606
autor
27. led 2021

@holkaokomodra těhotenství jsem doslova probrecela, kvůli němu, žádná radost, nic, je mi malého až líto. Ano cloumaji semnou hormony, sem přecitlivělá, brecim i u výměny manželek, ale trošku ohledu si snad těhotná zaslouží. Doma kolem mě chodí po špičkách, on ne, jede si svoje. Furt mě rozčiluje a rype do mě. Já samozřejmě žárlím taky, ale on doslova provokuje.

mimi1004
27. led 2021

Šla bych od něj. Už teď se k tobě chová jako ke kusu hadru. Žes ho podvedla, není hezké, ale on ti taky lhal a už teď ti ubližuje. Jak se bude chovat ve společné domácnosti? A ten věkový rozdíl hraje taky proti tobě. A promiň, ale vyhýbá se ti, abys náhodou nezačala rodit? Snad by ti měl být naopak oporou, ne?

holkaokomodra
27. led 2021

@lea1606 to je právě to alarmující chuděrko, tohle si prostě nezaslouží žádná zažívat... A ještě aby ses nechala dobrovolně takhle mučit byť třeba s ohledem na dítě.... Spokojený prcek musí mít spokojenou maminku, měla jsem v sobě velký vnitřní boj jestli odejít nebo ne, ale nelituji jedinyho dne co jsem to udělala. Hrozně jsem díky tomu posílila svou sebedůvěru, ty blaho vždyť já sama uzivila dítě a ten princ na bílým koní se nakonec taky našel.

sudylichozrout
28. led 2021

Je to toxický vztah. Pokud se nechceš po zbytek života nechat psychicky (i jinak) týrat, vykašli se na něj.

tez83
28. led 2021

@lea1606 ruce pryč od něho!!!Psychicky labilní člověk,jen by s ním bylo do budoucna peklo!Mohu se zeptat,je zapsány na matrice jako otec?

mimi1004
28. led 2021

@tez83 Kousek výše už to psala.

tez83
28. led 2021

@mimi1004 aha...nemám čas celou diskuzi pročítat.Vypravuji dítě do školy,četla jsem jen u snídaně.😁

verunkanatalka
28. led 2021

Dobře si rozmysli, jestli je to TO co v životě chceš...Za mě Ti dává jasné signály co je to zač a že máš čas vzít nohy na ramena a pryč...Zvlášť pokud máš zázemí u maminky...

keksik002
28. led 2021

Omlouvám se, ale rozešla bych se s nim. On s tebou jen manipuluje, lhal ti hned od začátku, nemá zájem ted, nebude mit nikdy, zarlivost se bude stupnovat a bude to jen horší. Dite to nezmění, max k horšímu a chceš riskovat, že jednou bude tvoje dite svedkem nějakého domáciho nasili, teroru a hadek?
Natvrdo se rozejit, nereagovat na zpravy, nevolat si. Proste odstrihnout se, bud rada ze mas zázemí u rodičů a muzes byt tam.

elyey
28. led 2021

Není on tak trochu magor?
A tobě už je dost na to, aby ses dokázala vymezit. Chlapec bude pěknej vykuk, tohle není normální.

zelenaesmolda
28. led 2021

@lea1606 psychopat a manipulator,pryc od nej.Nebo cekas,az se sestehujete a ty budes zamcena doma a to doslova protoze te zamkne a sebere klice a sam pujde soustat?

holkaokomodra
28. led 2021
klokanka31
28. led 2021

@lea1606 Přijde mi že o tebe ani dítě nemá zájem. Co taky čekat od tak mladýho zajíce... 😒 ale nechápu že ty v tomhle věku ho už neprokoukneš.

te_reza
28. led 2021

Přítel 😂😂😂 normální nevyzrálý smrad. Jako tebe tam nechce, ale kontrolovat tě bude? Ty jo, nebuď blbá a buď radši sama

levandule_k
28. led 2021

@lea1606 On tě žárlivě hlídá, ty máš sedět doma, on si lítá, kde chce ani ti není schopen říct, kdy se uvidíte. Slibuje ti, jak budete spolu, ale skutek utek. Lže ti ohledně věku. Možná i v dalších věcech. Do toho chce přespávat u bývalé.

Já bych od něho zdrhala mílovými kroky, ale zajímal by mě tvůj důvod proč s ním chceš být. Když si tě evidentně ani trochu neváží, je žárlivý a nespolehlivý.

drakenn
28. led 2021

Jako ani se s ním rozcházet nemusíš, vy nemáte žádné vztah. Tím líp pro tebe. Zarid se pro sebe, nech si dítě svěřit do své péče, vyřiď si alimenty. A hlavně mu nelez do zadku, protože vy rodina s mladochem nikdy nebudete. Určitě bys nechtěla, aby vaše dítě přihlíželo hadkam a domácí nepohode!

mourovatakocka
28. led 2021

@lea1606 Nejlepší východisko = dítě bez takovéhleho "tatínka". Nejlepší nedat na RL a prostě žít, jako by to skutečně bylo nějakého imaginárního milence. Z jeho nerozhodnosti a podivného chování větřím spíš problémy do budoucna.

jednaholkaa
28. led 2021

@lea1606 Jezis zbavit se takoveho co nejdriv 🙈 Stejne to tak skonci a cim driv to s nim ukoncis tim vic stresu a trapeni si usetris. A budes mit klid si uzit miminko.. Takovych looseru bohuzel po svete beha.. divim se, ze jeste mas trpelivost takove chovani a kecy snaset.

alla007
28. led 2021

@lea1606 jsi dospělá žena a budeš brzy matkou. Měla by ses zařídit tam, kde je ti dobře a jsi v bezpečí a co nejvíce se distancovat od takových upírů, byť jde o otce dítěte. Vzhledem k chování je také ještě dítě. Pošli ho dál a soustřeď se na malého.

lea1606
autor
28. led 2021

Holky děkuji za Vaše názory. Ano vím, že v mém věku bych už měla mít rozum, ale sestra říká že sem tak hodná až sem blbá a naivní, myslím si to též :( @drakenn ano taky si myslím že tohle proste není vztah. Upřímně si myslím že lže ve všem. Možná se mi budete smát, ale já ani neznám jeho rodiče, sourozence či kamarády. Vždy to zařídil tak abych se snimi nepotkala. Nikdy sme nebyli na procházce, v kině, nebo na večeři. Když se zpětně ohledni. No koza sem co už......

andys
28. led 2021

Otazkou je: co chces TY? Nejde jen o nej - ocividne nedokaze vzit zodpovednost za to svuj zivot, ale proc cekas na to co udela a jak rozhodne ON? Chces byt s nim? Nechces s nim byt? Mela by sis to hlavne urovnat sama v sobe. Ctu tam: chce byt s tebou a po par radcich zase ze s Tebou byt nechce. Zamysli se nad tim, co chces ty. Nevahala bych i na Tvem miste vyuzit profesionalni pomoci nebo promluvit si o tom s nekym nestrannym.
Podle toho co pises, meni sve nazory ze dne na den a sam nevi co chce. Tahle nejistota ale neni nic pro dite. Dite potrebuje jistotu - at uz s tatou nebo bez.

andys
28. led 2021

@lea1606 Vidim, sama si odpovidas na to, ze u nej spousty veci nesedi. Tak na nej "uder" at se rozhodne nebo rozhodni sama. Za SEBE a Tve dite

codal
28. led 2021

@lea1606 kašli na něj, tohle není zralý člověk na vztah natož na otcovství, bez něj vám bude líp. Buďte rodiči, zkuste se domluvit ohledně dítěte, ale víc ani ťuk. Tohle je prostě šílený chovají.

lea1606
autor
28. led 2021

@andys možná se bojím být sama.......... Navrhovala jsem poradnu, ale odmítá. Koho máš na mysli jako nestranneho, třeba psycholog???

zelenaesmolda
28. led 2021

@lea1606
Vidis,ze nema ani snahu ten problem resit