Mám takový problém s přítelem. Už před pár měsíci jsme se pohádali kvůli tomu že jel s kamarádem do Prahy a když jsem chtěla jet já tak semnou nejel. Pár dní jsme se spolu nebavili a od té doby je všechno jinak chová se ke mě jako bych byla cizí. Ani sex spolu moc nename, za den skoro nenapíše předtím psal pořád. Když se ho na to zeptám tak mi akorát na to řekne že se chci zase hádat. Už mě to docela mrzí a nevím co stim.
No takhle... k té hádce, zájem o svou osobu si člověk nevynutí a i když chápu, že to jde těžko, hádkami a vyčitkami toho druhého akorát odradíme.
My tu o vás víc nevíme, takže ti těžko radit. Jak se chováš ty? Jsi také jiná (uražená) jako on, nebo se naopak příliš snažíš, děláš že ti to je/není jedno...
Buď je to malá bouřka, která se ale bez komunikace nepřežene, anebo je tam problémů víc...
@eviicka Já se chovám normálně jako předtím. On se chová jinak. Za celý den nenapíše, neozve se. Dřív když šel do práce nebo někam jel tak mi dal pusu a teďka nic.
Chápu začátky jsou vždycky jiný ale než byla ta hádka bylo všechno úplně v pohodě to jsem na něm i viděla ale teďka hrozný. Jsme spolu přes 2 roky.
@adik14 Vždyť si o tom normálně promluvte, takto nezjistíš, co je ve věci, my mu do hlavy nevidíme🙂 Komunikace ve vztahu je prostě základ, to ti řekne každý. Zeptej se ho přímo, kdo se ptá, ten se dozví.
@anezzzka36 No právě to moc nejde. Když se ho zeptám tak řekne že ho akorát zase chci prudit a chci dělat hádky.
Nevidím důvod, proč by ti měl každý den psát a proč by nemohl jet do Prahy bez tebe. Pokud mu to vyčítáš, tak se nediv, že je na tebe naštvaný.
Tak po par mesicich asi nebude problém v tom ze str chytli. Vidim tam neco jineho. Pokud se zacal chovat divně opravdu jak prijel od tam, vis co tam delal??? Neni možné ze si nekde strejchul? Špatné svedomi dokaze cloveka hodne rozhodit. A chlap takovou blbost jako hadka o nicem asi moc resit nebude. Nebo dokonce nekoho mohl potkat a udrzuje kontakt nadale. Nechci hned jine chovani svadet na nevěru, ale bohuzel vetsinou to tak je.
@adik14 a řekne ti, že tě má rád a když spolu chvilku nejste, že jsi mu chyběla?