Dobrý den. A omlouvám se že sem poslední dobou píšu až moc. Ale poslední dobou se to na mě nějak sesunulo a je toho nějak víc. Dávám si otázky a nevím co mám dělat a jak si na ně odpovědět tak píšu sem pro radu starších děkuji mockrát a hledám odpovědi a řešení těch otázek.
Toto je spíš asi pro chlapy ale s Vámi už mám nějaký vztah a ti lidi co mi odpovídají mi moc pomáhají a držejí mi naději že to jde vyřešit. Mému klukovi a mě je 17 let jsme od sebe jen pár dny. Chodíme spolu něco málo přes rok, konkrétně 1 rok a 2 měsíce a taky samou dobu spolu spíme a známe se už cca 4 roky. První co mě trápí tak je že víte co začali prázdniny, trávíme spolu hodně času co přes rok nemůžeme kvůli intru a tak máme spolu často sex. No a on mi nedávno řekl že když spolu takto často spíme tak ho to někdy bolí nebo když se sám uspokojuje. Říkal mi že si někdy trochu natrhne uzdicku nebo jak se to nazývá. Cítí se pak provinile že jsme oba chtěli sex a on nevydržel dlouho a cítí se pak špatně, je třeba víc kol ale za kratší dobu a on je z toho spatnej ikdyz vůbec nemusí. Prý že to po pár dnech v klidu přestane. Spíš mě zaráží a zajímá proč se to děje, proč se mu to stává? Druhá věc. Vždy byl zivej, plnej života, hokej byl jeho život, sebevědomí, cilevedomi, plány do budoucna měl, živý, veselý, nic ho moc nezajímalo názory ostatních, šel si za svým,... cca před rokem se to začalo měnit. Teď nemá chuť do života, hokej už pro něj není priorita, děti co vždy chtěl v budoucnu tak ne, říká že ve 30 letech stejně pak už nic není že to zabalí, úplně ztratil chuť do života. Nevím co s ním. Co já jsem díky němu získala tu chuť žít dál tak on ...
@pampelina18 děkuji s tou uzdickou si snad poradí sám už je dost velký. Jsem mu říkala ať si někam dojde že se nemá za co stydět stát se to může. I já jsem musela jít ke gynekoložce, do lékárny,... ikdyz jsem nechtěla a bylo mi za to trapně. A s tím druhým nevím právě přes minulý léto strašně dospěl v chování a přemýšlení. Přestal se chovat jako dítě. A někdy mám pocit že jsem v tom vztahu zrovna já to dítě a on má víc rozumu. Jasný někdy se chováme oba jak na školku ale je to ze srandy když u něj v pokoji nás chytne taková ta dětská blbost a dělání kravin. Co je za mě je dobře se někdy nechat a povznést se a na chvíli se vyblbnout jak malý a je jedno kolik je té osobě let. A jsem ráda když začneme nějak blbnout protože to ho vidím se smát. Další věc co mi říkal že kdyby mě tu neměl tak už by pro něj ten život neměl cenu. Co tak jsem to měla když jsme spolu ještě nebyli že to vše pro mě nemělo smysl a už jsem nechtěla dál, ale co jsem s ním začala tak on mi rozsvítil svět a život. Nevím co mám dělat abych mu zas rozsvítila i ten jeho.
@pampelina18
Taky mi to zni jako deprese nebo nejaky jiny psychicky problem
@zelenaesmolda to budou, dneska 90% mladých mají deprese. Si myslím, že by měl někam zajít než bude pozdě. Ten zjistí zda to jsou deprese nebo něco jiného jiného
@zelenaesmolda nevím snažím se o tom s ním co nejvíc bavit. Jestli to není mnou,.... ale říká že ne. Má strašně super rodinu a hned mě vzali mezi sebe a berou mě na rodinné oslavy,....jeho mamka mi několikrát řekla že je strašně ráda že mě tu mají, jeho babičky mě pořád chválí,...až se z toho cervenam. Jeho rodina podporuje,....to co nemám u své a trochu mu i závidím že má tak fajn rodinu která ho podrží a jsem ráda že u nich můžu být kdykoliv. No jen abyste věděli ale můj kluk mi jen říká že já jsem jeho rodina a na nikom jiném mu nezáleží. Je to pěkné ale je tam prostě takové to ale co se mi nelíbí
@pampelina18 to uznávám. Skoro všichni v mým věku s něčím bojují. Často se i sama sebe ptám proč to tak je. Sama jsem měla a někdy i mám problémy ale už jsem na tom líp jak dřív, zjednodušeně už nedělám to co jsem dělala a je to taky díky němu mému klukovi s kterým jsem pocítila znovu tu radost ze života. Hodně lidí znám a mnoho se mi svěřilo že mají nebo měli s něčím problémy a třeba si i ublizuji, snažím se jim pomoc. Zjistila jsem i to že se to stal takový trent mýt deprese, ale ti kteří to vytrubuji a hlásí to všude a pomalu se s tím vychlubuji tak to jen dělají proto aby byli zajímavý a ti kteří potřebují opravdovou pomoc to nikomu neřeknou a trpí sami v sobě protože se bojí,....i veselý člověk který se zdá že má ze života radost tak v sobě může něco dusit a jen před ostatníma hraje pretvarku aby si toho ostatní nevšimli. A je to smutný hodně rodičů to přehlíží protože proč by jejich dítě mělo mít deprese když má střechu nad hlavou, má co jíst,.... Nevím teď mluvím z toho co jsem si zažila i sama co už se nebojím to říct že jsem měla s něčím problém a řešila jsem si ho po svém protože to je za mnou prostě, ale také mluvím z toho s čím se mi děcka v mým věku svěřili. Ani nevím proč to dělají ale vždy se mi nějak sverovali lidi a + ti lidi co mi řekli jejich problémy tak vědí nebo všimli si mých a vědí že já bych je nepotopila. Prosím jestli to čtete nějaká maminka mějte své děti rádi a buďte jim oporou, hodně těžký je to v pubertě vím lituji toho jak jsem se chovala k mámě. Ale prosím buďte k dětem otevření aby byli otevření i oni k Vám. Toto píšu kvůli tomu že já nemůžu být plně otevřená svým rodičům. To bylo jen teda k té depresi tak jako zvlášť
@pampelina18 teď k mému klučíkovi. 100% vím že nikam nedojde a mohla bych ho přesvědčovat kolik chci. Dnes jsme si psali o budoucnu jako o bytu, o psech které chceme mít, o cestování, a pak i o dětech. Vím je to hodně do budoucna ale snažím se aby chtěl to zažít a chtěl dál pokračovat. Po zprávách že neví jestli chce děti,.... tak se nějak rozpovídal a že by chtěl holku že by to byla jeho princezna,..... co mi udělalo strašnou radost že začal přemýšlet pozitivně a nejen k těm dětem. Možná to bude jen jako prehankove to jeho myšlení ale stejně se o něj bojím. Ještě když vím že před 2 roky když byl se svojí bejvalou a to jsme byli kamarádi tak že jsme byli na stejné vlně a to že si ubližoval. Taky si říkám jestli to není mnou že jestli ho to se mnou pořád baví a jestli už jsem to i někdy neprehnala ohledně chování k ostatním klukům co vím že jo a byli to chybi ale poučila jsem se a on stále je se mnou ikdyz kvůli mě probrecel pár nocí. Asi jsem hrozná
@elikk ahoj, někdy se uzdička podráždí, když je sucho, používejte více lubrikačního gelu. Partner nebo ty zajdi do lékárny, řekni že partner má podrážděného ptáka a oni ti dají mastičku, ale chce to třeba týden klid na úplné zahojení.
Ta druhá věc, měla bych obavu aby u něho nezačínali deprese. Přijde mi, že v dnešní době to má co druhý člověk. Nebylo by ani škodu zajít k nějakému psychologovi a on Vám poradí.
Druhá méně pravděpodobná věc je, že třeba se s tebou necítí až tak ok a hledá nějaké výmluvy protože neví jak to ukončit. Ale to pochybuji. Spíš bych to viděla na ty deprese. Anebo opožděná puberta někdy to bývá, ty děti pak nic nezajímá. Ale asi bych zašla k odborníkovi.
Držím palečky ať to je brzo lepší