Pekný deň. Sme s mužom zosobášeni 7 rokov dokopy sme spolu 11rokov. Máme aj deti. Ja túžim po svadbe v kostole a po tom čo sa nám narodil vytuzený syn my sľúbil, že sa vezmeme v kostole. Syn má uz vyše 3 mesiace ale on sa k ničomu nemá. Povedal, že to dohodne s kňazom, ktorého majú v rodine. Ale stále nič . Raz nebral telefón, potom bol odcestovaný príde mi to ako výhovorky. Svokre hovorí, že ja ho do toho tlačím. Aj ona sa už pýta kedy zavolá a dohodne to ale on nič. Chceli sme to spolu aj s krstom. Chcem aby bol už malý pokresteny. Mám ešte čakať alebo ísť do nášho kostola čo máme pri nás a dohodnúť krst u cudzieho kňaza a neriešiť svadbu ? Ďakujem za každý názor
Řekla bych manželovi, že je to pro mě důležité a připomněla bych mu, že i on s tím souhlasil a slíbil, že to zařídí. Zeptala bych se ho, jestli se o to tedy postará, pokud ano, tak kdy, anebo to mám zařídit já.
Spis bych se zeptala jestli se vubec chce zenit,kdyby chtel uz by to za ty roky probehlo 🤷
Myslím že on žádnou svatbu ani nechce, jinak by za těch X let už nějaký kroky udělal. 🤷🏻♀️
Nečekej. Zopakuj mu, že chceš a že to slíbil. Nebo ať ti dá číslo na toho kněze, se kterým se chtěl domluvit on. Obejít otce se křtem dítěte mi přijde dost nevhodné.