Jak jste poznali že má váš přítel jinou? Dá se to vůbec nějak poznat? Popřípadě jak, nevím co mám dělat už strašně mě to žere, ale nemůžu to na něj jen tak vybavit když je to třeba jen kravina v mojí hlavě.
@jitka2937 neptala bych se ho v tom případě, jestli je mi nevěrný, ale nadhodila bych, že se mi zdá, ze poslední dobou není ve sve kuzi a jestli ho něco netrápí. A když Te odbyde, tak mu priznej, že pořád přemýšlíš, jestli to nejak souvisí s Tebou a ráda bys znala důvod, aby sis nedomyslela různá vysvětlení sama
Začal chodit hodně pryč, když měl volno, tak mi říkal,že jde do práce, přes noc nebýval doma a vymlouval se, že někde chlastal u kamaráda.
Ale ke mě se choval hezky, i sex a vše okolo bylo hezký.
@marti5 jo, je fakt, že když je chlap nevěrný a tedy "konečně spokojeny", kolikrát se to doma spíš zlepší.
V depce bývá až kdyz premysli, zda odejít
@patypresdevaty no teď jsem koukala na fb, máme společný, a viděla jsem že si vyhledaval svoje ex. Sice mi o tom včera řekl že se podíval ( máme s jednou špatne zkušenosti) a zrovna na tu se dival. Takový divný, když na ni neustale nadává i nadaval. Tak možná se mu zastesklo netuším, horší je že ta ex bydlí kousek od nás...
@jitka2937 nepsat, říct.
Je důležitý ho u toho vidět, až s Tebou bude mluvit.
@patypresdevaty jo já vím no, budu to muset nějak vydržet.😄
@jitka2937 ten můj pořád datloval do telefonu a debilně se u toho usmíval. Navíc si změnit heslo k telefonu, které jsem před tím normálně znala. Měnil ho dokonce opakovaně. Takže byl nenápadný asi jako bagr v koupelně. 🤦 Máme spolu dceru, že byl nevěrný přiznal teprve nedávno, do té doby stále tvrdil, že rozhodně nevěrný nebyl, že si spolu začali až proto, že jsem odešla. 😀
Samozřejmě, že je blbost na něj hned vybalit, jestli ti náhodou není nevěrný. To se nikomu neposlouchá dobře, ať už to je pravda nebo ne 😀 Každopádně, nejlepší možný způsob jak zahájit konverzaci s ním je se ho prostě zeptat na to, proč je v poslední době tak odtažitý a že máš pocit, že se chová jinak než dříve. Rozhodně to vezme lépe než otázku, jestli je ti nevěrný.
Intuice je silná čarodějka. Takže pokud ti intuice říká , že může mít jinou, tak to tak nejspíše už je. Taky mně varovala, jenže jsem jí neposlechla. A byla to chyba.
@bartunci2012 pokud zrovna člověk není paranoidní žárlivec 😀 Já obecně nemám potřebu žárlit, takže kdybych zavětřila, že něco není v pořádku, tak věřím, že to dúvod mít bude, ale jsou tací, co mají v tomhle ohledu "intuici" ob den...
Myslím, že to stejně nepřizná...
@jitka2937 spi s tebou pravidelne (jak drive)? Zdrzuje se najednou v praci? Travi vice casu na mobilu a honem jej pred tebou schovava? To posledni bacha, muze vybirat jen darek pro tebe 😁
Podvadena jsem nebyla, ale toto by mi dalo duvod