Dobry den, ahoj.. toto je pro me nove, nikdy sem nic takoveho nepotrebovala, ale asi potrebuji slyset i nazor lidi kterym se to stalo. Zacneme tim, ze sem uz ve 13ti letech prisla na to ze sem bisexualni a nikdy se tomu nebranila, ani ze stran holek nebo kluku. Pak sem si ale nasla sveho nynejsiho muze, bylo mi 18 kdyz jsme spolu zacali chodit. Jsme spolu skoro 9 let, a mame dva syny 5 a 2,5 roku.. Poslednich par let, nam to strasne skripe, ale vzdy se dame dohromady a mame nase Navzdycky a Naporad. Ted ale nastal ten pruser. Potkala sem zenu. Zenu jakou sem v zivote neznala, je tak dokonala i pres to ze ma chyby, protoze ty ji delaj dokonalou. Stacilo par zprav a schuzek a stalo se to. Zamilovala sem se do ni. Ale tak strasne moc, ze to boli. A ona se zamilovala do me. Nic jsme mezi sebou nemeli, jen libani, ovsem i to je neprislusne. Zjistila sem, ze jen s ni sem opravdu jaka sem, a sem stastna a dokazu myslet i na sebe. A s ni za strizliva dokazu vse rikat, i ji libat a hlavne udelat prvni krok v tom, i pouhem pohlazeni po tvari. Citim se s ni jako v nebesich, jak stastna sem, a to co citim v srdci sem nikdy necitila. Pritom vim, ze sveho muze sem milovala. A sem ztracena. Uplne. Uz jednou sem to s ni byla nucena ukoncit ze strany manzela aby jsme to zkusili dat dohromady, a byla sem tak zlomena ze sem se totalne zhroutila a nebyla sem schopna niceho, snad jen umrit sem chtela. Jenze po ukonceni ubehli 3 dny a ja to nedokazala, nedokazala sem se ji vzdat, nedokazu si predstavit ze z meho zivota zmizi. Ale vim, ze muz by byl zlomeny a deti tez. A ja minimalne zezacatku kvuli detem tez. Zda je tu nekdo kdo to zazil, co by jste delali v me situaci. Prosim sem tak v haji..
Pokud je to tak, prošly jste si s ní všechny varianty, co vas může a asi i nesnadného potká, jak to bude těžké, bydlení, rodiny, finance atd., tak se rozejděte s mužem. Nejlíp za pomoci poradny, tak, aby to bylo co nejméně bolestné pro děti.
Já myslím, že je úplně jedno, jestli jsi se zamilovala do muže nebo do ženy, orientaci nemá smysl řešit. Jsi zamilovaná, pracují hormony. Otázka je, jestli budeš úplně stejně zamilovaná zamilovaná i za rok, za dva, za deset... Jestli má smysl rozbít rodinu. Byla jsi nevěrná, tvůj muž taky. Začala bych nějakou poradnou, ať už tam budete chodit spolu nebo jen ty sama, ať už s manželem zůstaneš, nebo odejdeš, budeš vědět, že jsi udělala maximum.
@jessieblb Ty vlastně nechceš radu, ty chceš slyšet, že máš odejít od rodiny a vrhnout se po hlavě do nového vztahu.
@jessieblb Kolem mě je to jak epidemie. Narodily se nám děti a půlka vztahů se rozpadla, vetsinou protože se jeden zamiloval. A některé z těch, co se nerozpadly jsou na tom hrozně, ale zůstávaj spolu třeba kvůli majetku. A to jsme parta rozumných "hodných" lidi, nikdy bych si to nemyslela, že se to stane. Myslím si, že některý lidi prostě nejsou delani na vztahy na celej život. Podívej se na to realisticky. Bavila ses s ní, zda by to zvládla i s detma? Chceš odejít nebo se jen nechceš přestat vídat? Popravdě...rekla bych že nejlíp dopadly ty vztahy, co tomu daly čas, partneři si dopřáli na chvíli svobodu (což není pro každého, to chápu, ale trápit se nebo rozvádět se taky není pro každého), ono to casem vykrystalizovalo. Někdo zjistil, že to s tou láskou nakonec nebylo tak horký, někdo odešel a zařídil si nový život a žije šťastné se svojí novou partnerkou/partnerem. Co manžel? Jak na to kromě přiznání nevěry reagoval? Zvládl by volnej vztah?
Ano, řeším. Před pěti měsíci jsem se zamilovala a bez ohledu na všechny a na všechno se rozvádím. Vím, že jsem sobecká, lehkomyslná, naivní a je dost možné, že skončím sama s holou řití... Ale nejde to jinak. Radši si budu rvát vlasy, co jsem to provedla, než zbytek života myslet na to, jaké by to asi bylo, kdyby....Bohužel nejsem tak skvělý člověk, abych se dokázala obětovat vyšším principům. Držím palce, ať se rozhodneš správně.
Poslednych par rokov mate problemy, obaja ste sa navzajom podviedli... Ako snazim sa prist aky zmyslel ma ostat v tom vztahu ale nema to ziaden zmysel deti mate male ale cim budu vacsie tym viac budu vnimat aj to co medzi vami sa deje tak chcete im dat taky priklad do zivota? Najlepsie bude ak si obidvaja najdete novych partnerov a deti budu vyrastat v normalnych podmienkach nie niekde kde je dlhodobo nevera a problemy...
@jessieblb zní to, že ve vztahu s manželem bylo něco špatně a ukázalo se to až ve chvíli, kdy Ti to něco v kompenzovat někdo jiný. Na tohle bych se teď zaměřila, co bys chtěla od ideálního vztahu, co z toho kdo z nich nabízí, a nejlíp o tom mluvit s oběma z nich. Ale hlavně ujasnit si to v sobě - klidně i v té poradně nebo s psychologem, nebo sama...
@jessieblb mě se nevěra obecně hnusi, tak ani nebudu psát co si myslím. Šla si do cíleně nevěry