Dobrý den, mám přítele přes půl roku. Teď dá se říct neplánovaně čekáme dítě ( už dvě děti mám z předchozího vztahu). Když jsem se s přítelem seznámila bál se své matce rict, že mám dvě děti a pochyboval o tom jestli spolu být nebo ne. Nemám ráda lži a když to jeho matka zjistila bylo peklo na zemi ( padali urážky, a pokud se nerozejdeme tak nemají dítě), nakonec to přijali. Jeho rodina je v pořádku a zdá se být milá ke mě i mým dětem. Ale mám pocit jako Bych byla já navíc a přítel měl život s matkou, ví o všem co se u nás děje. Přítel nic se mnou neřeší a jde první za maminkou. Teď si hledáme větší byt a přítel konzultuje s matkou jaký a chce názor na všechno. Mluvili jsme o úvěrů a věta musím se zeptat rodičů co mi na to řeknou mě dost zarazila, jsme přece já, on a děti a ne jeho rodiče. Nehledě na to že mu maminka každý den píše a o všem musí vědět, je mu skoro 30 a nepřijde mi normální kontrolovat dospělého syna jako dítě a chtít fotky jestli je v práci nebo ne a podobně. A on jí vše poslušně hlásí. Mám jen takový pocit nebo bych měla utíkat?
@mrsinnecka Můj manžel byl mamánek jak 🐷 Byla to práce na pár let, ale nakonec se mi povedlo mu ukázat, kde je jeho místo. A dítě tomu dopomohlo úplně.
Řekla bych, že na útěk už je pozdě, když jsi těhotná. Ale třeba budeš mít štěstí a brzy pochopí, že by otec rodiny musí fungovat hlavně s tebou.
@mrsinnecka Suhlas s
@avadake
A prepac za uprimnost ale prečo čakáš 3.dieta s ďalším mužom po polroku známosti?! Tie dve máš aspoň s jednym? Lebo toto mne osobne "hlava neberie"....Som s niekym polroka a uz s nim čakám dieta....
Jestli tedy utečeš, což já bych asi utekla,dej si potom prosím pozor s kým a kdy zase otěhotníš.tohle je nezodpovědnost jak prase
@jakreb bylo to neplánované, když jsme se seznámili byla jsem déle sama a nikoho nechtěla. Takže když jsem měla začít brát prášky bylo již pozdě.
@mrsinnecka a to ti je kolik let že se takto vymlouvaš?
@mrsinnecka Neviem kolko mas rokov. Ale tehotenstvo s novym partnerom nie je neplánovane. Máš dve deti to by si mala vediet.... Existujú ine veci ako prášky. Ze neplánovane 😀😀😀 Ste si vrzli na ostro, obaja ste boli hadam pri tom tak to nebolo neplánovane....
@jakreb ano s jedním, tohle bylo opravdu neplánované
@mrsinnecka Ako to mohlo byt neplánovane? Si pri tom nebola? Ci nestriekal na ostro? Ci ako to teda bolo "neplánovane"?!
@jakreb vím že je více možností jak se chránit, problém je ten že přítel používal ochranu
@mrsinnecka Ježíši , to je jedno jestli to bylo plánované nebo né.víš jak se dělají děti?asi víš né? víš jak tomu předcházet?asi taky .tak proč takové výmluvy?
@mrsinnecka Btw.co si cakala pri nechránenom pohlavnom styku?
@bara88 teď jsem tady napsala že přítel používal ochranu, takže opravdu to neplánované bylo
@mrsinnecka Tak ak praskol kondom existuje tabletka po ked neplánujes dalsie dieta. Ano je to s.acka ale lepsie ako dieta po polroku známosti a neplánovane....
@mrsinnecka takže si otěhotněla přes kondom jó 😅🤦
@jakreb ono se na to přišlo až v 10 tt takže byl problém, to té doby jsem neměla žádné příznaky
@mrsinnecka jako že ti praskl kondom si zajistila až v desátém týdnů a nebo si otěhotněla přes neprasklý kondom?
@mrsinnecka 😀😀😀😀😀 a príznaky nechráneneneho sexu?! Ci akoze si fakt otehotnela cez funkcny kondom? Ty mas naozaj dve deti a vies aj ako? Prepáč....
Tady si přisednu. To je zajímavá diskuze. 😂
@bara88 dvě děti mám s dlouholetým přítelem
@mrsinnecka taky přes kondom?😅
@mrsinnecka A mala si aj dva mesiace po sebe menštruáciu? A ano viem ze je to možné len sa pýtam. Nakolko ja som pri oboch tehu nemala ziadne priznaky. Len vynechanie MS.....cize vyhovorka nepodstatna....
@bara88 ty byli planované
@mrsinnecka A? To je fuk s kym ich máš ale evidentne nevies ako, ci?
@jakreb ano bohužel měla jen ta druhá se o dva týdny spozdila a bylo to jen špinění, ale to jsem přirovnávala stresu z hádek s přítelem a práce
@mrsinnecka jestli bys mela utikat, kdyz si po pulroce tehotna s tretim ditetem je dobra uvaha😁 ono ty rodice nakonec meli pravdu