Ahoj holky, po porodu druhé dcery jsme se s manželem odcizili. 😒
Já nastoupila brzy do práce (což zpětně hodnotím jako chybu ☹ On chodil o to déle ze svojí práce, i když jsme byli závislí na mém platu (já jsem obchodní manažerka, on stavební dělník). Kolikrát přijel, až když malá spala. Já se hodně trápila, hučela do něj, ale nic...nakonec jsem byla tak unavená, že jsem si šla prostě v devět lehnout a už s ním nic neřešila. Spíš jsem to nakonec vzdala ...on koukal do noci v obýváku na filmy a byla jsem ráda, že alespoň tím pádem malou nakrmí a já můžu spát.
Přijde mi, že jak jsem v práci, tak pak už nemám na nic sílu a jen "rozkazuju", žádný společný čas...přijde mi jako cizinec - občas používá pasivní agresi, že se na něčem domluvíme a on jakoby "omylem" zapomene, nebo zkrátka "nemohl" dorazit dřív atd. Nebo má sluchátka na uších a vůbec mě neposlouchá (nebo dělá, že neposlouchá 🙉).
Máte to nějaká podobně? Potřebuju slyšet, že v tom nejsem sama! 🙈
@milena_valentova asi byste na tom měli zapracovat oba, to se nevyřeší, když spolu nebudete mluvit no. Třeba si vedle teve přijde on jako ten podradny, kdoví..
@milena_valentova nejsi v tom sama....ten můj docela " spolupracuje" ale jinak zájem nějak vyhasl.Honi teď kariéru + asi má krizi středního věku 🤷🤦Tak nějak jsem s tím už smířila.Rozvadet se nechci.Kam bych při dnešním cenách šla a taky kvůli dětem....
Můj muž byl taky takový, vyříkali jsme si to, zjistila jsem, že to nakonec nebyla jen jeho vina.. Taky jsem si našla psycholožku, která mi pomáhá z mojí strany vztah zlepšit. Každopádně základ je mluvit spolu a trávit spolu čas..
Společně strávený čas je prostě základ rodiny. Jinak nemusíte být spolu vůbec. Bez komunikace to nemáte šanci zvládnout. Jestli si nevíš rady, dobrý psycholog pomůže, i malinkatá změna dokáže rozhýbat celé soukolí.
@zmrzlinka Děkuji moc za podporu a mrzí mě, že taky procházíš náročným obdobím - poslala jsem Ti zprávu interní poštou. Došla Ti?
Otazka je-k cemu ho vlastne potrebujes?