Má smysl se vrátit?

sheila810
17. říj 2020

Tak žienky ,ako začať . Mala som partnera ,máme spolu sita ,je mu rok a.pol , ako som otehotnela zmena o 360 stupňu . Bývali sme u neho v baráku , z ničím mi nepomohol , ponizoval ma ako ženu , mal ma na háku ,klidně si chodil kam chcel ,keď som sa ozvala ,urobil zo mňa total p. U a k tomu ešte ziarlivku ...v tom baráku som sa cítila ako návšteva ,nič som nemohla podľa seba ,proste vytvoriť si atmosféru domova ,aby som vedela ,že tam patrím ,nikdy som nevidela jeho výplatnú pasku...obrazne ...ja jeho peniaze nepotrebovala ,ale vedieť kam idú ako partnerka áno...mám syna z predošlého vzťahu ,k nemu pak taky žiadny vzťah , taktiež ho začal ponižovať ..nespval so mnou ,nekomunikoval so mnou ,nič ..chcela som do poradne ,nechcel ..už som to nedávala a odišla do svojho bytu ,teď po 3 mesiacoch sa chce vrátiť ,že urobí maximum aby sme boli šťastný atď ...neviem či mu mám veriť ,a či by sa to časom nevrátilo ,a moja ženská intuice říká ,že v našom vzťahu boli nejaké ženy ,aj keď mi vraví ,že nie ...dôkaz nemám ,len viem,že si písal z rôznymi zenamy..a vždy tel po tichu ,alebo u seba .
No neviem ,malého miluje ,ale...

zmrzlinka
17. říj 2020

Ne nemá smysl se vracet.

sudylichozrout
17. říj 2020

@sheila810 Ani omylem. Za par mesicu by to bylo stejne a mozna i horsi, protoze by mel uz definitivni jistotu, ze s tebou muze vorat, jak si zamane a ty od nej neodejdes. Nebhd blazen, nevracej se. Sliby a voda v potoce tece...

germaine
17. říj 2020

Ne, nevracej se.

fandysek_1
17. říj 2020

@sheila810 zkusila bych to, ale bez stěhování. On se ukáže i tak po pár měsících.

jednaholkaa
17. říj 2020

@sheila810 Asi spis ne, to opravdu nezni dobre. Kdyby nebylo dite, tak bych rekla urcite ne.

cherie24
17. říj 2020

@sheila810 chceš zpátky chlapa, který se choval hnusně k tobě i tvému dítěti? Chlapi se nemění, dokáží se jen chvíli přetvařovat, za chvíli by to bylo to samé ... To že máš 2 děti a ani s jedním nejsi je sice smutné, ale měj hrdost a udělej to kvůli dětem. 🙏 Ať je radši vychovává svobodná silná žena než jim do života dávat příklad, že je v pořádku ženu ponižovat a chovat se k ní jako kretén.

moominkaa
18. říj 2020

@sheila810 část úspěchu máš za sebou. Že jsi odešla. Nepokaz si to, protože na Tebe čeká něco lepšího!

pasiba
18. říj 2020

Tvůj bývalý je dobrý odpad 🙂 vrátila bych se jen pokud bych měla sebevědomí na nule a byla opravdu hnusná a neměla sebemenší šanci se uchytit někde jinde 🤦

barumrallyebum
18. říj 2020

Rozhodne ne, jak se pise vys, chlapi se nemeni, jen pretvaruji. Asi mu zacal chybet nekdo kdo mu uklidi, uvari atd. To nejhorsi ve smyslu nejnarocnejsi ( odstehovani se) mas za sebou. Drzim pesti at se mas uz dobre!

sheila810
autor
18. říj 2020

@cherie24 ďakujem krásne ...

sheila810
autor
18. říj 2020

@pasiba tak to je napísané super ...ďakujem krásne ...,😁😉☺️

zelenaesmolda
18. říj 2020

@sheila810 v zadnem pripade se nevracej

zelenaesmolda
18. říj 2020

@barumrallyebum spis mu chybi to drama,ktere vyvolava

lula86
21. říj 2020

@sheila810 nevracej se a dej na svou intuici... Ta tě klamat nebude.