Lže mi?

arielka86
8. bře 2022

Ahoj, rada by som sa spytala na Vas nazor.

Schadzam sa z muzom, ktory dookola o sebe trvdi, ako cestny verny, nikdy by nepodviedol partnerku. Udajne ho podvazala jeho ex, a partner v byvalej firme. Casto v nasich konverzaciach otvara temu nevera, ako jeho kolegovia a kamarati podvadzaju, ale on je dokonaly a NIKDY. Ze zlaticko, ak by som ta mal podviest radsej sa zabijem.

Casto spomina jeho ex, s kt. sa udajne rozisiel pred pol rokom ale stale je kolegyna(nez sme zacali mat vztah tak ma oboznamil, ze s nou casto travi cas po praci ale musim mu verit). Udajne byvaju aj blizko pri sebe(jeho navstvit nemozem, kedze udajne byva u kamarata).

Pri poslednom sexe u mna v posteli, zase otvoril temu byvala ako mali vasnivy sex, a potom ho sprdla, ze sa dlho robi. Otvara spomienky na nu, v mojej posteli pri nasej spolocnej intimite...spomienky ma evidentne velmi zive.

Nebyvame spolu. Co sa zacalo stavat je, ze si hned po praci si vypina mobil (vidim posledne prihlasenie na whatsapp a messengeri, je neaktivny cely vecer noc a rano pise). Ked som sa ho na to spytala tak mi povedal: Zlaticko zle vidis, som online cely cas..blabla.

Pride mi to uz cele divne.

klokanka31
8. bře 2022

@arielka86 Tak jestli ti furt říká jak je věrný tak si myslím že je to pravý opak. Protože věrný člověk nemá potřebu to furt troubit do světa ne?

arielka86
autor
8. bře 2022

@klokanka31 tiez to tak vnimam. Az moc o sebe spieva aky je cestny a verny...

klokanka31
8. bře 2022

@arielka86 Se stejným chováním znám jednu ženskou. No a věrná fakt není, skočí na každýho...

lilianapul30
8. bře 2022

Promiň ale při sexu aby mluvil o své ex? To je trošku moc. Věrný člověk nemá potřebu mluvit o tom jak je Věrný atd... chování je také podezřelí. Nevěřila bych mu teda...

arielka86
autor
8. bře 2022

@lilianapul30 Ano je to moc...ponizuje ma to. Sexujeme a on otvara temy o nej...

Pride mi, ze ma zive spomienky. Clovek takto nemysli pol roka po rozchode..

lilianapul30
8. bře 2022

@arielka86 Je to hrozny, je mi to fakt líto. Přeji ti hodného a normálního chlapa. 😇

xnikax1
8. bře 2022

@arielka86 Taky bych se nejvíc pozastavila nad tím, že pořád dokola mluví o tom jak je věrný. Taky bych to viděla na pravý opak.

mimi1004
8. bře 2022

První co mě napadlo je, že se s ní vůbec nerozešel, ale naopak ji s tebou podvadí. Proto ten vypnutý mobil, proto ho nemůžeš navštívit...

bbarshaa
8. bře 2022

Souhlasím s mimi1004…
Vypadá to, že je pořad s ni a podvádí ji s tebou…

jana_zofie
8. bře 2022

Tak treba verny byt muze. Ale nema ji doresenou. A to je cesta do pekel. To nechces

pampeliska1313
8. bře 2022

Při tomhle konání bych mu nevěřila ani nos mezi očima.

tinaprofi
8. bře 2022

tvl jak začne chuj vytahovat svoji ex tak prcheeeeej až ti za patama bude hořet 😂

vladenkamaminka
8. bře 2022

@arielka86 je z tebe milenka, podle mne s tou svou údajnou ex má normální vztah dál a žijí spolu... Co ho tak doma překvapit?

zelenaesmolda
8. bře 2022

@arielka86
Ano,lze ti.

lidija1234
8. bře 2022

Já bych mu schválně k večeru zavolala a uvidíš jestli ti to zvedne. Jeho chování je divné a upřímně bych mu nevěřila. Známá když se táhla se zenacem tak si psali taky jenom ráno a během práce a pak vždy vymazali celou konverzaci....a to že během sexu mluví o své ex jaký byl sex ani by mě pěkně nasralo! Upřímně to vypadá spíš tak že s ex žije proto ty nemůžeš k němu a bohužel jsi milenka. Zacela bych mu volat k večeru a uvidíš jestli ti to bude zvedat. Preji hodně štěstí 🍀

polakovakl
10. bře 2022

Věř intuici a když z toho nemáš dobrý pocit, tak se na to vyprdni. Ta intuice to většinou ví nejlíp, jen ji potlačujeme 😔🤦‍♀️

bledulka84
10. bře 2022

Mno, co na to říct... Nedostupný telefon, nechce ti ukázat kde bydlí... Jsou chlapi, kterým jedna prostě nestačí...

mutsynka
10. bře 2022

@mimi1004 myslím si to samé. Tenkrát jsem měla krátce přítele a choval se úplně stejně. Po práci nebo o víkendech vypnutý mobil, když byl třeba u mě, tak mu zazvonil telefon a najednou zmizel. Že prý jeho máti potřebuje pomoct s nákupem (ano, máti bydlela 2 ulice od Penny, proto za ní musel letět 100 km, aby jí odnesl tašku z krámu domů),... choval se úplně na chlup stejně a potom jsem zjistila, že mě si nabrnknul jen jako záplatu či zpestření jeho asi nudného života

katula94
18. bře 2022

@arielka86 mela jsi mu rict, ze chces chlapa na prvnim miste z lasky a taky chces vernost, a nechces jen nekoho na sex, takze ten bude az po svatbe, aby bylo nad slunce jasne, ze to oba myslite vazne. No a hned bys videla, jestli te opravdu tak miluje, ze by pro tebe i pockal a stojis mu o skutecny svazek, nebo jen keca a po tomhle hned vycouva.

neliiinka
18. bře 2022

Tak to mi těžce připomíná mýho ex.. když jsem byla ve 3. měsíci a oznámila jsem to na instagramu, kde jsem ho označila.. začaly se holky ozývat samy.. u šesté jsem přestala počítat.. holka rychle pryč, z toho zbydou oči pro pláč.. nebuď jako já, věř své intuici🙂

trdelnik234
Autor odpověď smazal
Zobraz