Ahoj, rada by som sa spytala na Vas nazor.
Schadzam sa z muzom, ktory dookola o sebe trvdi, ako cestny verny, nikdy by nepodviedol partnerku. Udajne ho podvazala jeho ex, a partner v byvalej firme. Casto v nasich konverzaciach otvara temu nevera, ako jeho kolegovia a kamarati podvadzaju, ale on je dokonaly a NIKDY. Ze zlaticko, ak by som ta mal podviest radsej sa zabijem.
Casto spomina jeho ex, s kt. sa udajne rozisiel pred pol rokom ale stale je kolegyna(nez sme zacali mat vztah tak ma oboznamil, ze s nou casto travi cas po praci ale musim mu verit). Udajne byvaju aj blizko pri sebe(jeho navstvit nemozem, kedze udajne byva u kamarata).
Pri poslednom sexe u mna v posteli, zase otvoril temu byvala ako mali vasnivy sex, a potom ho sprdla, ze sa dlho robi. Otvara spomienky na nu, v mojej posteli pri nasej spolocnej intimite...spomienky ma evidentne velmi zive.
Nebyvame spolu. Co sa zacalo stavat je, ze si hned po praci si vypina mobil (vidim posledne prihlasenie na whatsapp a messengeri, je neaktivny cely vecer noc a rano pise). Ked som sa ho na to spytala tak mi povedal: Zlaticko zle vidis, som online cely cas..blabla.
Pride mi to uz cele divne.
@klokanka31 tiez to tak vnimam. Az moc o sebe spieva aky je cestny a verny...
@arielka86 Se stejným chováním znám jednu ženskou. No a věrná fakt není, skočí na každýho...
Promiň ale při sexu aby mluvil o své ex? To je trošku moc. Věrný člověk nemá potřebu mluvit o tom jak je Věrný atd... chování je také podezřelí. Nevěřila bych mu teda...
@lilianapul30 Ano je to moc...ponizuje ma to. Sexujeme a on otvara temy o nej...
Pride mi, ze ma zive spomienky. Clovek takto nemysli pol roka po rozchode..
@arielka86 Je to hrozny, je mi to fakt líto. Přeji ti hodného a normálního chlapa. 😇
První co mě napadlo je, že se s ní vůbec nerozešel, ale naopak ji s tebou podvadí. Proto ten vypnutý mobil, proto ho nemůžeš navštívit...
Souhlasím s mimi1004…
Vypadá to, že je pořad s ni a podvádí ji s tebou…
Tak treba verny byt muze. Ale nema ji doresenou. A to je cesta do pekel. To nechces
Při tomhle konání bych mu nevěřila ani nos mezi očima.
tvl jak začne chuj vytahovat svoji ex tak prcheeeeej až ti za patama bude hořet 😂
@arielka86 je z tebe milenka, podle mne s tou svou údajnou ex má normální vztah dál a žijí spolu... Co ho tak doma překvapit?
@arielka86
Ano,lze ti.
Já bych mu schválně k večeru zavolala a uvidíš jestli ti to zvedne. Jeho chování je divné a upřímně bych mu nevěřila. Známá když se táhla se zenacem tak si psali taky jenom ráno a během práce a pak vždy vymazali celou konverzaci....a to že během sexu mluví o své ex jaký byl sex ani by mě pěkně nasralo! Upřímně to vypadá spíš tak že s ex žije proto ty nemůžeš k němu a bohužel jsi milenka. Zacela bych mu volat k večeru a uvidíš jestli ti to bude zvedat. Preji hodně štěstí 🍀
Věř intuici a když z toho nemáš dobrý pocit, tak se na to vyprdni. Ta intuice to většinou ví nejlíp, jen ji potlačujeme 😔🤦♀️
Mno, co na to říct... Nedostupný telefon, nechce ti ukázat kde bydlí... Jsou chlapi, kterým jedna prostě nestačí...
@mimi1004 myslím si to samé. Tenkrát jsem měla krátce přítele a choval se úplně stejně. Po práci nebo o víkendech vypnutý mobil, když byl třeba u mě, tak mu zazvonil telefon a najednou zmizel. Že prý jeho máti potřebuje pomoct s nákupem (ano, máti bydlela 2 ulice od Penny, proto za ní musel letět 100 km, aby jí odnesl tašku z krámu domů),... choval se úplně na chlup stejně a potom jsem zjistila, že mě si nabrnknul jen jako záplatu či zpestření jeho asi nudného života
@arielka86 mela jsi mu rict, ze chces chlapa na prvnim miste z lasky a taky chces vernost, a nechces jen nekoho na sex, takze ten bude az po svatbe, aby bylo nad slunce jasne, ze to oba myslite vazne. No a hned bys videla, jestli te opravdu tak miluje, ze by pro tebe i pockal a stojis mu o skutecny svazek, nebo jen keca a po tomhle hned vycouva.
Tak to mi těžce připomíná mýho ex.. když jsem byla ve 3. měsíci a oznámila jsem to na instagramu, kde jsem ho označila.. začaly se holky ozývat samy.. u šesté jsem přestala počítat.. holka rychle pryč, z toho zbydou oči pro pláč.. nebuď jako já, věř své intuici🙂
@arielka86 Tak jestli ti furt říká jak je věrný tak si myslím že je to pravý opak. Protože věrný člověk nemá potřebu to furt troubit do světa ne?