Holky, potrebuju se vypovídat. Stále miluju kluka se kterym jsem byla. Rozešli jsme před půl rokem a nyní jsme v kontaktu. Důvod rozchodu bylo to, ze jsme spolu být proste nemohli. On doma rodinu, ja rodinu. Ničilo nás to oba. Nechtěli jsme nikoho podváděl, lhát, ubližovat a tolikrát jsme se snažili to ukončit, ale ta láska mezi námi byla hluboká, vždycky nás to zase svedlo zpět. Nyní, kdy jsme poprvé byli dlouho od sebe, se snažíme o přátelsky kontakt. Někdy me to těší, někdy me to bolí, protože ho mám porad v srdci, vim ze i on me. Jenze jak z toho ven? Ztratit ho úplně ho nechci, protože je mi ještě hůř než když je aspoň něco málo za kontakt. Jsem objednána k terapeutovi, protože mám z toho kolikrát takové smutky a úzkosti co bude dal. Hlavne strach, ze ho zase ztratim. Prožila jste některá něco podobného? Moc děkuji.
Jakože oba máte partnery a děti a byli jste milenci? A půl roku nejste?
Hele .když se chce,tak to jde. Lásce neuteces. Pokud je skutečná.
Něco podobného znám a ven jsme se z toho dostali tak,že jsme dneska skoro 5 let manželé. Šťastní, že jsme ty koule měli a můžeme být už napořád spolu.
Měla jsem svou první lásku . Byli jsme mladí a tak nás to rozdělilo , protože jsme pořádně nevěděli jak v tom chodit . Měli jsme pak každý svůj vztah ale i tak jsme po čase spolu obnovili kontakt . Bylo nám po sobě smutno , mysleli jsme pořád na sebe a strašně se chtěli . Začali jsme se stýkat ale drželi jsme se protože jsme nechtěli ani jeden podvádět . Ta touha byla tak šílená až jsme se rozhodli oba ukončit naše vztahy a být spolu . Po pár měsících jsme šli od sebe protože jsme zjistili že nás spojuje dohromady jen chtic a chemie ale vůbec si v praktických věcech nerozumíme . Oba máme nové vztahy , on už i manželku a dítě . Kontakt jsme přerušili úplně protože by jsme byli schopni se zase scházet a to ani jeden z nás nechce . Někdy na něho myslim ale to je tak vše 🙂
@kajacob hustý.
U nás naštěstí ok. Vzali jsme se teda po asi 4 letech, po půl roce soužití a já 3 měsíce těhotná. Ale nám to spolu klape, doplňujeme se, stále milujeme..chemie funguje pořád a touha je kořením manželství. A vzhledem k tomu,že máme dohromady 4 děti, tak se musíme snažit,aby to klapalo a byli jsme spokojení.
@andelka přeji spoustu dalších společných let 🙂 já jsem teď s partnerem šťastná , je mezi námi chemie i chtíč ale hlavně se milujeme a dokážeme společně fungovat , držet pospolu i v obyčejných věcech . S bývalým jak přišlo na praktické veci nedokázali jsme se domluvit bohužel . Ale rozhodnutí to zkusit nelituji ani náhodou 🙂
@andelka Nejde to hned. Myslím udělat takový radikální řez, když jsou v tom ještě hodně malé deti na obou stranách. U me je navíc problém v tom, ze manžel me stále miluje, jenze ja ho jeho už ne. Je fajn chlap, ale jemu bych přála ať s jinou, která ho udělá zase šťastným. Ja už to nedokážu. Nespím s nim, protože si to proste neumim představit. Beru ho jako bratra, ale on o tom nechce slyšet. Ten můj problém teď neni v tom, ze chci s tím mým “druhým” vztah, společný život. Ja teď potrebuju být sama, abych si ujasnila co a jak chci v životě dal. Nechci nikomu ubližovat ani podváděl. Jen…neumim najít ten správný balanc k tomu, kterého porad miluju. Nechci ho v životě ztratit, protože jsme si díky utajovanemu vztahu sáhli kolikrát na dno a jsou věci, které vám zůstanou v srdci napořád. Nemůžu mít teď s nim vztah, protože okolnosti tomu ještě nejsou vůbec nakloněný, tuším ze me taky nepřestal milovat, snaží se drzet kontakt dá se rict každý den, ale…. Nevím. Proste cítím smutek z te situace. Jak být kamarád s někým koho milujete?
Bud to doma oba rozseknete a budte spolu nebo preruste kontakt.Jinak budes zbytecne ztracet cas.
Měla jsem naprosto stejný vztah ke svému exmanželovi. Skvělej chlap, ale pro mě prostě bratr. I když jsem se snažila, i když jsem to lámala, prostě kde nic není, ani smrt nebere. Vydržela jsem v tom 10 let, protože jsem myslela, že tohle je normální, že kvůli dětem, se s takovým životem musím smířit. Jenže všeho do času. Zamilovala jsem se a ani jsem nemusela podvádět. Už po první schůzce jsem věděla, že takhle žít nechci, ať to s novou známostí dopadne jakkoli. Dopadlo to dobře 🙂
Jestli chceš písni sz