Pěkný den všem.
Chtěla bych se s vámi poděli o SITUACI, která se mi stala.
Jsem něco přes rok v nové práci a máme tady moc příjemného, o několik let staršího šéfa. Tak nějak jsme se spřátelili a najednou to dospělo až k líbačce a ,,ručním pracem". Oba jsme v manželství. Hned na začátku jsme si řekli, že je to jen hra a odreagování v práci, a tak to taky pořád bereme. Moc si rozumíme a vždy se nasmějeme. V práci to nikdo neví a určitě to neměl šanci ani nikdo postřehnout. Před ostatníma si pořád vykáme a musím říct-že naše herecké výkony toho ,,jakoby nic" by zasloužily Nobelovku.
U mě osobně to přišlo za minutu dvanáct! Měla jsem ponorku už úplně všude! V práci i doma na bytě, kam jen příjdete, navaříte, poklidíte, postaráte se o rodinu, spát a ráno nanovo...
Nevím jak se to bude vyvýjet, ale myslím, že jen u téhle mety to asi nezůstane! Už posledně jsem chtěla něco víc, ale ovládla jsem se...je to moc vzrušující a vždy se těším až přijde do mé kanceláře!
Jinak doma jsme s manželem myslím spokojení (taky měl nějaké trable s milenkou pře pár lety, ale ustála jsem to). Určtě nemám v plánu od něj odcházet a letět za milencem, ale potřebovala jsem asi to narušení toho stereotipu!
Máte prosím někdo takovou zkušennost? Lákalo vás něco takového a jak to dopadlo?
@maminkaaa30 od kdy se Nobelovka dává za herecký výkon?
Ne, nelakalo, protože nejsem kráva a svyho manžela miluju. 🤷♀️
Je naivní myslet si, že by to v práci nikdo nepoznal. Takový případ neznám.
herecký výkon by zasloužil Nobelovku 😨? děvče ty nemáš ani páru, co je to Nobelova cena, doporučuji o tom něco načíst, než začneš pouštět ty tvé rozumy 😅
Viděla bych to jako Trapnou komedii, kde se cítíš jen ty za hvězdu 😂😂😂
jinak ne, nelákalo...ono budeš se divit, ale i po 10letech vztahu, z toho 6 let v manželství mě ten výčet domácích prací, co píšeš a o které se my s manželem doma dělíme, tak mě to s ním stále baví ❤
a když už bych jej potřebovala podvádět, rozhodně bych to netroubila do světa jako ty...takže ti 👏👏👏
🥱 dobře, jdu pro 🍷 a 🍿
@maminkaaa30 no ja zkusenost nemam...ale povidej, povidej...bude sranda 😅
A nechtělo by to místo nevěry třeba otevřít pravidla českého pravopisu? To by ti možná prospělo víc.
Nevěra tě neláká (budoucí čas), už nevěrná jsi. Ne malá (to je snad flirtování, ne uspokojování rukou). Ne, mě to neláká a nelákalo vůbec.
@maminkaaa30 když už, tak zasloužilo by si to Oscara (ocenění za filmový výkon). Nobelova cena se uděluje za významný vědecký nebo technický průlom či jakoukoli záslužnou či zásadní službu společnosti. Vy svou nevěrou asi světu nic velkolepého nepřinesete 😉 A jen tak k zamyšlení, ten kdo je nevěrný, má často pocit, jak je nenápadný a jaká je hvězda, že nikdo nic netuší. I když ve skutečnosti by to poznal i slepec. 🙂
a mě zas láka se jít vyblejt, když tě čtu...abych ti odpověděla na tvoje důležité otázky...ne, zkušenost nemám, neláká mě to a vím, že to vždycky blbě dopadne...👎
Nelákalo odkedy mám muža iní ma sexuálne nepriťahujú ako nehovorím, že sa mi nepáčia ale nedokážem si s nimi nič predstaviť ani bozk ani nič. 🤷♀️
A co chceš,ať tleskáme!?👏😲
🤮 odpad
@maminkaaa30 Sorry ale tohle neuznávám. Máš doma fungující rodinu a taháš se s někým jiným? Já tohle nikdy nepochopím. Tak odejdi od manžela a můžete si užívat do aleluja. Já spíš lituji toho chlapa doma. A jestli si myslíš že tady lidi budou psát jak si užívají jinde tak si na omylu.
Ahoj, s přítelem teď 1.1.2023 slavíme 15cté výročí a ne nelákálo by mě něco takoveho. Pokud bych měla chuť hledat někde něco jiného než doma, tak se s chlapem rozejdu, nesnáším když někdo podvádí a ještě má potřebu se tady chlubit?
Takže ty rukou uspokojíš jiného chlapa a on tebe a je to dle tebe v cajku!? To už je nevěra jak prase. A ještě se tím chlubíš. Chudák manžel, má doma poběhlici 😡
👽troll 👽
Mě baví ta jistota, jak o tom nikdo nemá ani tušení 😂 Tak jasne, všichni kolem jsou slepí a blbi, a my si za to zaslouzime Nobelovku 🤣 Mám dost… A teda odpovedi na otázky - ne, takovou zkušenost nemám, neláká mě to a dopadlo to tak, ze žádné ruční práce s svými šéfy neprovozuji.
Máš slíbeno i povýšení, když budeš dobrá v posteli?
@misulka84 Tvl, na tuhle diskuzi si určitě vzpomenu v práci, az se mě sef zase zeptá, jak jsem to vypocitala, a já mu odpovím, ze to byla ruční práce 😁 Ale u nás ve vsi počestnosti, já tím myslím, ze to nevypocital program 😉 Bude těžké udrzet kamenný ksicht, to bude o Nobelovku 🤣
Šulit mu honina je podle tebe co, když ne nevěra??? 😃Povinná práce přesčas nebo osobní ohodnocení?
S ohledem na to, že zakladatelka do diskuse už nic dalšího nenapsala - a když se podívám na její profil, řekla bych, že je to trollí příspěvek ve snaze vytáhnout z uživatelek nějaké intimnosti :-/.
@maminkaaa30 Pokud nejsi troll a myslíš to vážně. Tak gratuluji právě se ženeš do průšvihu. Nevěra se vždy projeví někdy dřív a někdy déle. Opravdu chceš kvůli zmeně stereotypu prijit" o vsechno"? O rodinu třeba i o práci když to je tvůj šéf? Mne spis přijde, že chceš pomstu za to , ze tvůj manzel tě podvedl. A to je vždy cesta do pekla.
@maminkaaa30 🪑🍿🍷 tak napiš nějaké podrobnosti....např.jak často provádíte tyhle ručne práce atd.Ja osobně si myslím,že to ví celá firma akorát dělají ,že to neví....je to jenom otázka času kdy se to dostane k Tvému manželovi.
No mě spíš napadlo, když je ten šéf tak dobrý herec, v kolika seriálech (kancelářích) má tu hlavní roli...
@maminkaaa30 tak pokud to je na Nobelovku, tak mi to jen potvrzuje, že jsi troll a úplně blbá, protože jinak by ses tady ničím takovým nechlubila. A garantuji Ti, že to ostatní vědí, nejsou slepí ani blbci, jen mají narozdíl od vás úroveň a nebudou to někde vyprávět.