Holky,
Lajkuji vaší mánzele fotky kamarádek na fcb?
Nejsme s manzelem v pratelich(pro jistotu),ale nevidim na tom nic spatneho
urcite ano. Taky lajkuju kamarady, bez ohledu na to, zda je to muz nebo zena
Malo to byť niečo zlé? Ja tiež lajkujem aj mužom a pravdepodobne aj môj ženám nikdy ma nenapadlo sa ani len zamyslieť nad tým, žeby to mal robiť alebo vôbec zisťovať či to robí
@soptinda tak ono dost záleží, co to je za kamarádky a jaké fotky to jsou ....jde-li o nějakou single "kamarádku" (už to, že by měl mít můj muž single kamarádky mi přijde divné), která přidává např. fotky v plavkách s vystrčenou prdelí a můj muž by to lajkoval, tak ano to by mi vadilo a za mě to je dost neuctivé .....nicméně jde-li třeba o nějakou zadanou kamarádku s dětma, která vystaví např. rodinné foto nebo foto jen s dětmi, tak pak na tom nic špatného nevidím 🤷🏼♀️
Manžel sociální sítě nemá, tak mu fotky naší megakrásný kolegyně v mini-plavkách ukazuju já a lajkuju taky já. Naštěstí smím mít v přátelích i single kolegy a dokonce jim i smím lajkovat fotky, heč!
Ano, já taky lajkuju kamarádům kde co a naopak 🤷♀️
Samozřejmě, ale můj muž lajkuje jako fakt hezké fotky (třeba nějak stylizované, v horách, s kytarou, v kostýmu)...kdysi dávno, když jsme spolu začínali, jsme o tom mluvili....lajkuje prostě hezkou fotku - a opravdu to tak je 🤷🏻♀️🙂 Můj muž má v přátelích i mnoho nezadaných žen - kamarádek, známých a já to samé, nepřijde mi to divné. I já jsem musela a často musím zapracovat na sebevědomí a důvěře 🍀
Netuším, protože vůbec nevím, co na sítích dělá a vzhledem k tomu, že se mi dostatečně věnuje po všech stránkách, mě to ani nezajímá. V přátelích nemám nikoho z rodiny, protože když něco potřebuju, buď je mám doma nebo s nimi komunikuju jinak. Pokud jeden z nás uvidí na sítích něco zajímavého, tomu druhému to klidně ukáže.
Netuším, nesleduju, co manžel na facebooku dělá, ale předpokládám, že svým kamarádkám fotky lajkuje.
Muj muz nema soc site. Ale kdyby mel, tak si samozrejme muze lajkovat co chce a koho chce 😀 Nicmene kdyby casto lajkoval nake vystajlovane polonahe pipky, tak bych zpozornela 😅
Manžel lajkuje všechno a všem 😅
@soptinda netuším 🤣ale lajkuji fotky kamarádů i kamarádek i manželek kolegu 🤣a nevidím na tom nic špatného … spis by me desilo kdyby lajkoval fotky pouze jedné kamarádky a žádné jiné 🤣ale ikdyby Jo, tak to nevím … 😎
Netuším. Nikdy jsem to neřešila. A kdyby ano, tak je mi to jedno.🤷♀️
Taky kamarádovi "olajkuju" fotku nebo příspěvek, protože se mi líbí fotka nebo vyjádření sdělení.🙂
Tohle stalkování na sociálních sítích fakt nikam nevede.🤦♀️
Prijde mi zajimava predstava, ze by se muj muz nesmel kamaradit se single zenami. Ono uprimne neni nam -nact a kdo doted nema vztah, nema ho z nejakeho duvodu...to uz je teoreticky nebezpecnejsi znudena manzelka v nefunkcnim vztahu:D A taky protoze nam neni -nact, nikdo z meho okoli nema na sitich fotky, ktere bych se mela bat olajkovat...Lajk u fotky znamena Je to pekne vyfoceny / Je to vtipne napsany / Jsem rad, zes mela peknou dovolenou, a ne Chci si to s tebou rozdat:D...tot vse🙂
Ja abych rekla pravdu, tak nevim, ale jelikoz lajkuje automaticky uplne vsechno, tak mi na tom nic spatneho neprijde. Z ceho bych nebyla nadsena, kdyby lajkoval vystrceny prd*le a koziska, bez dalsiho pribehu - napr. verejny ucet Michaela Danhelova.
Em... jak víš, co na FB tvůj manžel olajkuje? POkud mě explicitně neoznačí, tak mi to nevyskočí a nemám potřebu koukat. Maximálně, pokud je to společný známý/společná známá a fotka obsahuje nějaké sdělení, tak kouknu, jestli reagoval a pokud ne, tak mu to přepošlu. ... Ale jinak "lajk" používám obvykle jako jednoducjé sdělení 'všiml jsem si tvého vzkazu. Super, že se tohel stalo, ale nemám k tomu co říct'.
Nikdy jsem nepremyslela nad tim ze by mi melo vadit co manzel lajkuje na sockach😂 a obracene - nedokazu si predstavit ze by manzel prisel a “co to je za toho polonahyho modela jak jsi mu lajkovala tu profilovou fotku kde je do puli tela?? A proc mu to jako lajkujes???”😂
Ale je nam kolem 40 tak treba mladsi generace to vidi jinak🤷♀️
Me nevadi ani kdyz jde manzel se svoji kamaradkou na kafe stejne jako jemu nevadi ze jdu se svyma kamaradama na pivo.
@hasara33 a jak tohle v praxi funguje? Jako že muž jakmile se ožení, tak všechny své do té doby singl kamarádky najednou odstřihne, protože už je to divné a může se nadále kamarádit jen s těmi zadanými? (Jen se ptám, neumím si to totiž v reálu představit)
@esmeralda11 taky o tom uz dost dlouho premyslim🤣 ale myslim ze v tomto konkretnim pripade nesmi mit ani zadane kamaradky, mozna ani kolegyne, ani sousedky a nezadane probuh uz vubec.
Zaplatpanbuh ze se zacinaji uz objevovat ty vozy vlaku jen pro zeny a pro muze zvlast🙏😂
@esmeralda11 máme to s mužem nastavené prostě trochu jinak než většina dnešní společnosti 🙂
@hasara33 chápu🙂
Můj manžel určitě nic nelaikuje, protože účty na sociálních sítích nemá. Ale kdyby se to náhodou někdy změnilo, tak si tam samozřejmě může laikovat, co chce. Opravdu nejsem žárlivá stíhačka, která by ho nutila, aby přestal komunikovat s ženskou populací, protože má mě... Já se kvůli němu také nepřestala bavit s jinými muži, a to mezi nimi je i můj ctitel a byl mezi nimi i můj ex... Prostě ho nepovažuji za svůj majetek, který bych měla ovládat...
Manžel není na sociálních sítích moc aktivní, ale nepříjemné by mi asi bylo jen to, kdyby lajkoval nějaké vysloveně sexy fotky kamarádek.
môj muž socky vôbec nemá, takže nie😀
Nevím, nesleduju. Ani mě to nenapadlo.
@soptinda Podle me zàlezí, jaky typ manzel je.....muj vlastne nema kamaradky a nechodi s nima ven.....ma jakoby zname...vetsinou kolegyne.....takze by to bylo i takove trapne, kdyby jim lajkoval fotky..... .. Pokud citis, ze v tom je je sexualni umysl, nebo snaha hledat nekoho, flirtovat... to by mel problem.....
@soptinda třeba profilove fotky jejich kamarádek?