Máme vztah 6 let s toho 5 let bydlíme spolu máme 2 děti jedno vlastní a druhý přítelkyně z bývalého vztahu.Jde o to že máme krizi začlo to tím že mám problém sice ne už takový ale byl problém se sexem z mojí erekci byl sem u urologa kam mě objednala přítelkyně a tam vše proběhlo v pořádku řekl mi že vše je v hlavě tak sem si říkal že časem se to dá dokupy no potom po nějakém čase na mé přítelkyně naléhala až mě s toho přešla chuť na sex říkala mi že mám ruce ale nevím prostě sem se uzavřel do sebe a nic sem neřešil neměl sem chuť když sem žádal přítelkyni o to aby mě nějak prostě do tý postele odtahnula aby mě nějak nabudila tak prostě ne udělala to asi 2 z donucení a ukázal sem jí že se mi to líbilo a líbilo se jí ale ne no a jak prostě všechno šlo neměl sem zájem neřešil sem nic nic jsme spolu nepodnikaly pokud přítelkyně nepřišla ale to je tak nějak odbočení jinak všechno až na sex bylo ok začlo to minulý rok začla přítelkyně do Jeff úplně šílené a to sem byl ještě horší skoro žádný sex nebyl pak po čase si šla na seznamku psala jsi z chlápama něco hledala a já na to přišel a začal sem šílené žárlit no a pak sem si to vše uvědomil a že sem to byl já neřešil sem to nějak teď prostě díky tomu že sem ji žárlil na ní asi 2 měsíce do ní hustil tak mi napsala že kdybybysme nemeli dítě že mě opusti ale dal sem ji najevo kde sem udělal chyby a že to chci napravit ale teď už se uklidnila jen někdy spolu moc nemluvíme někdy normálně někdy ne nevím jak ji získat zpět měla problém z bývalým 3 roky ji podváděl v těhotenství a boji se otevřet city prej mě trošku milovala ale boji se a prej že od doby co měla nějaké partnery tak milovala předtím hodně tamtoho a mě min jak jeho teď ho nenávidí ale prostě nevím jak dál štve mě to proto píšu sem.
Nějak jsem nepochopila, oči jde. Nedává to smysl. Můžeš jednou dvěma větami popsat, kde je problém?
@nerub
tohle je ta nejdelsi veta,kterou jsem kdy videla.
@leilinka1234
me docela desi,ze neco takoveho dokonci zakladni vzdelani...
To fakt nejde číst, promiň.
@zelenaesmolda Takových po světě běhá.
Poradna
Vubec jsem nepochopila o co jde. Jedna dlouha veta, kde se placa paty pres devaty.
Holky, jednoduše a snadně. On o ní nejevil zájem, ale chtěl po ní, aby ona o něj ten zájem jevila a koukala na něj jak na svatý obrázek. Žili vedle sebe, ne spolu... Ona pak se na to vykvákla a psala si s někým na seznamce. On na to přišel a dělal žárlivé scény. Pak si uvědomil, že chyba byla na jeho straně, ale ona je už chladná a nemá zájem něco zlepšovat. Takže teď začněte radit...
Já k tomu můžu říci, že o lásku a vztah je třeba pečovat celou dobu a musí to dělat oba. Já se divím, že už dávno neodešla. A myslím, že pokud někoho potká, nebude ani přemýšlet a odejde.
Pokud se snaží jen jeden nema to cenu.. Ale pokud oba chcete vas vztah udrzet a fungovat a byt spolu nejen vedle sebe, musite na tom pracovat oba dva. Zkuste poradnu, nebo zacnete podnikat spolecne vylety, akce, s dětmi i bez.. Rekla bych sex neni hlavni problem
Tohle napsal dospělý člověk?! Stylem psaní mi to přijde jako když to píše dítě.
@priefi Děkuji za překlad.
@nerub Pokud jsi nejevil zájem a teď jsi si to rozmyslel tak se asi není čemu divit že pro změnu nemá zájem ona. Pokud nechce nic nezměníš a pravděpodobně dříve či později odejde. Pokud o změnu stojíš ty a chceš jí přesvědčit, tak bys měl primárně zapracovat na sobě a s velkou trpělivostí začít vztah budovat znovu a pořádně. Otázkou je, zda je to ve stavu kdy má smysl se o to pokoušet, nebo už jste ve stavu kdy nejrozumnější je domluvit se jako lidi a jít od sebe. Ono někdy přiznat si "porážku" je mnohem dospělejší než cokoliv jiného...
Tohle se nedá nazvat ani interpunkčním freestylem. To je bezinterpunkční style... 🙈 Věty jsem si musela tak nějak domýšlet, a fakt nebudu googlit, co je to Jeff... 😅 Takže až se naučíš česky, možná si s tebou tvoje holka začne na nějaký tý seznamce psát a dáte to znovu dohromady. 😂
@zelenaesmolda Třeba nedokončil. Co my víme. 🤷🏻♀️
@nerub já teda nevím no, myslím, že nechtěl poradit s tím, jak na češtinu na prd 😁 musí to být asi hodně zoufale řešení psát jako chlap zrovna sem a vy ho tu plísníte za pravopis....hele můj chlap taky neumí správně psát, ale je to to posledni, co by mi na něm skoro po 7 letech vadilo, protože na něm miluju vsechno ostatní (skoro 😁🤔) co bych ale neprekousla je to, kdyby mi řekl že mě nikdy nemiloval tak jako bývalou. Nevím jestli má cenu v takovém vztahu bojovat, kor když nechce ona. Chápu, že máte děcko, ale život vám utíká mezi prsty a asi by bylo lepší se domluvit a jít dál.... Vím o čem mluvím, jsem o 25let mladší než můj mužskej a vím, že je rád, že do toho šel, protože může bejt šťastnej.. Přeji ti vše dobré chlape 🤞😊 a nauč se prosím teda správně psát, aby tě tu holky neumlátily 😁😁
@zelenaesmolda ještě děsivější je , ze něco takového má volební právo :/
@k_s
Me by teda vadilo,ze muj psrtner ma IQ tykve a nedokaze napsat srozumitelny text.
Dalo to fušku přelouskat až dokonce. Čárky a tečky jsou fajn kamarádi.
Problém je, že spolu vůbec nekomunikujete. Komunikace je o naslouchání, ne o nějakých příkazech, kdy osoba A řekla osobě B, že to má udělat a osoba B to udělá.
Jestli ji chceš zpátky, tak o ni zabojuj, projev aktivitu. Máte společné dítě, máte motivaci. Projev aktivitu ty, ale neměj očekávání, že ti po jedné večeři padne nadšeně k nohám. Vymysli procházku, výlet. Uvař večeři, u které si budete povídat, podívejte se spolu na film např. na nějakou komedii, objednejte si k tomu pizzu. Vytratila se intimita, nemusíte dneska večer dát 3 čísla, ale udělej jí masáž noh, dej jí pus až přijdeš z práce.
Jestli má v sobě blok kvůli ex, že jí podváděl v těhotenství, tak si to musí ona vyřešit sama v sobě a pokud to nezvládá, tak to chce terapii. Párová terapie by Vám prospěla, možná i individuální. Měli byste se naučit nevyčítat si minulost a odpustit si chyby i samy sobě, že jste něco nezvládli na jedničku.
Když to nevyjde, tak aspoň odejít se ctí a ne s tunou výčitek a hořkostí. Máte dítě, takže spolu budete muset nějakým způsobem vycházet. (Měli byste.)
Ještě mě napadlo, že je to troll, ale co už, třeba to inspiruje někoho jiného.
@zelenaesmolda tak já vidím asi hodnoty spokojeného života někde jinde 😁😁
@k_s
No,ja teda od partnera ocekavam urcitou miru intelligence.
Dobrý večer, život utíká rychle a na začátku je vždy vše zalité sluncem, nám se ztratila jiskra v posteli, ale nakonec partner řekl, že touží zkusit něco jiného. Koupili jsme pár sex. hraček a zlepšilo se to, ale všude je to jiné. Určitě to zkusí za to vyzkoušet to.
@zelenaesmolda a co má pravopis společného s IQ? 😁 Každý je na něco jiného naopak zase umí něco, co neumí mnoho jiných, má prostorovou představivost a z hlavy vypočítá to, na co jiným nestačí 2 listy papíru a kalkulačka s milionem funkcí. Tohle fakt není o IQ tykve jak ty říkáš a hlavně je to úplně mimo téma příspěvku, jak už jsem psala... Myslím že poradit s pravopisem chlápek nechtěl 😉
Čte se to fakt strašně 🙄 a to nejsem žádný češtinář🙈
A víš co? Já bych ti hrozně ráda něco poradila... ale místo sexu bys měl spíš řešit český jazyk a naučit se psát. V půlce jsem to čtení vzdala. Promiň.