Krize středního věku u muže -jak se projevila,jak dlouho trvala a jak se vám ji podařilo překonat? Přijímám všechny tipy, svého muže miluji ale zároveň mě ničí jeho chování ...
A kolik je mužovi pokud se můžu zeptat.Tchan si našel milenku mladší než jeho syn.Ta ho kopla domzadku a pak si koupil BMW a začal chlastat.Nakonec se rozvedli....
Chlap ji podle mel, nez mne sbalil a meli jsme deti. Projevovalo se to nezajmem o cokoli az depresema. Pak se mnou a hlavne s detma chytl druhy dech. Bylo mu 36 kdyz jsme spolu zacali. Nasledujicich 10 let zil jen pro deti☺. Ted je rozpolcen, neb pubertaci uz maji jine zajmy a nechcou byt s nama. Nastesti se chytl noveho konicku, do ktereho se az workoholicky zazral😅
Spis bych resila ci ti vadi na konkretnim chovani. Nekdy lidem m**ne i bez krize stredniho veku a nekdy je chovani v krizi ok. Jakoze... Ja treba tusim, ze az do te faze dospeje ten muj, bude chtit sportak. Pokud budou prachy, ok. Zenske v krizi stredniho veku co chce dite taky nikdo nerika at si vytahnr hlavu z p**ele...
Muj byvalej (byl starsi nez ja) si koupil elektrickou kytaru, oholil si hlavu a choval se jako (starnouci) rocker. V mezicase jsem se s nim rozesla, ale jeho to drzi doted, i po tolika letech.