Hezký den přeji 🙂 chtěla bych se optat na vás názor na jednu takovou věc...Mám syna kterému je 1 rok 🙂 byli jsme u tchýně na návštěvě a měla tam takový světlo do ruky samozřejmě syna do toho světla nechala úplně s klidem z blízka koukat přítel ji hned upozornil ať ho vypne! Ale ona nic a nechala ho dal koukat a pak dodala že to ničemu nevadí že to oči neničí ..My jsme teda jinýho názoru s přítelem ...Ona nemá problém se koukat i do přímého slunce 🤦 A pak se ještě diví že ji nechceme dávat syna na hlídání ... Jaký názor máte na to vy s tím světlem ?
No kdyz synovi nebylo neprijemne se do toho svetla divat, tak to zase az takova perda asi nebyla a nedelala bych z toho kovbojku.
Nedavat babicce vnouce na hlidani, protoze nema problem koukat do primeho Slunce, to tu myslim jeste nebylo, a to uz je co rict 😂😂😂
Jedna věc je, když si neuvědomí, co může nebo nemůže poškodit, nevím, nejsem doktor, ale vždycky dětem zakazují vzájemně si svítit čímkoliv do očí. Druhá věc je, že ignoruje jak tebe, tak svého syna, pakliže je upozorněna, že se vám něco nelíbí. To by mi vadilo víc. Vždycky by mi pak hlodalo v hlavě, co ještě bude ignorovat 🙈
Jedna věc je,že by tchyně měla respektovat váš názor. Druhá věc,že pokud by to světlo bylo ostré nevydrží se do něj koukat,takže myslim,že mu neuškodilo.
Nebudu tady hodnotit, jestli je to přehnany nebo ne. Ale pokud se mi něco nelíbí, slušně požádám ať světlo sebere a ona to nerespektuje ani po zopakování požadavku, vstanu světlo dítěti seberu dám jí řeknu uklidte si to já nechci, aby si svítilo do očí. Nejlepší je jednat prostě narovinu.
Nevím, co je světlo do ruky. Baterka nebo pointer laserové ukazovátko nebo čelovka? U pointeru bych viděla problém, u ostatního ne. Předpokládám, že mu to svítilo do očí chvilku.