Když Vás manžel/partner přestane milovat a začne podvádět v těhotenství

greenlizard91
1. črc 2019

Ahoj. Je mi 27 let, čekám s manželem 2 dítě, jsem ve 37tt a manžel se před pár měsíci zamiloval do starší ženy. Do teď nechápu, jak se to mohlo stát, protože jsme neměli žádnou krizi. Chtěl se nechat rozvést a ze začátku to chtěl vše hodit na mě, že jsme se dva měsíce hádali, ale hádali jsme se kvůli tomu, že nebyl s námi. Se svou rodinou, než jsem se pak dozvěděla, že ten čas trávil s jinou. A opravdu mi vyrazilo dech, když mi ji ukázal na fotce. Mému manželovi je 33 a jí je 40let. No asi jsem myslela, že je to zlý sen.
Jsem do něj pořád zamilovaná, ale on miluje jí.. nechci se rozvést a nevím co mám dělat. Jako táta funguje normálně, ale ke mě se chová jak ke spolubydlící.. Nechce semnou ani spát a kdyz se ho chci dotknout, cítím, že mu to je asi nepříjemný.. Prý to s ní ukončil, ale brečel kvůli ní jak malej kluk.. Nejhorší je, že když si představím, jak se ji dotýká, dělá se mi zle..
Tak co mám dělat?

kajalka
1. črc 2019

Určitě tu dostaneš dost odpovědí, ať ho okamžitě odkopneš, necháš si svěřit děti do péče a vysoudíš alíky a výživné na sebe.
Jak to cítíš ty? Jestli jsi ochotná odpustit a už se k tomu nevracet, navrhla bych doma manželskou poradnu. Pokud by byl muž svolný k nápravě vztahu a zachování rodiny, máte na půl vyhráno. No a jestli ne... platí první část příspěvku.

sudylichozrout
1. črc 2019

@greenlizard91 teuko soudit. Neco mu ve vztahu evidentne chybelo, jinak by nehledal milenku, kor starsi zenu. Prijde mi, jak kdyby skrze milenku utikal k mamince pod ochranu. Mozna se boji zodpovednosti, ktera na nej s druhym ditetem na ceste padla. Zkuste manzelskou poradnu, ale musite chtit oba. Pokud on nechce a nemiluje te, tezko to zvratis. V tom pripade se pak domluvte na nejakem kompromisu, jak vyresite deti a jdete od sebe. Ale urcite nejdriv tu poradnu zkuste, at vite, ze jste udelali maximum.

myladybug
1. črc 2019

musí to být hrozné takováhle zrada, zvláště ve tvém stavu... hlavně nejednej s horkou hlavou, zkus si Vás představit za pár let, jak fungujete.. budeš schopná odpustit, jak už píšou výše? věřit mu? myslím, že jednou se odpustit ještě dá, podruhé už bych mu ale nekompromisně sbalila kufry... hlavně se drž a mysli na děti, soustřeď se na porod, vím, že se mi to mluví, ale trošku vím o čem mluvím, já zůstala sama v 5. měsíci těhotenství, zjistila jsem těch věcí trošku víc, tak už nebylo zbytí pro mne... a všechno jde, nejsi jediná, snad i to tě může trošku utěšit...

caverina
1. črc 2019

@sudylichozrout tak sedm let zas takovy rozdil neni,aby v ni hledal maminku🙂

sudylichozrout
1. črc 2019

@caverina Mno, známý si v 37 letech našel dámu 45 a bylo to jednoznačně o tom. Měl velmi komplikovaný vztah se svojí matkou, tak to řešil takto. Neříkám, že to tak je i v tomto případě, ale to bylo to první, co mě napadlo. Když jde muž po starší ženě a 33-40 je celkem dost velký rozdíl, většinou v tom je něco víc než jen sex. Sex a mladé tělo hledají u dvacítek.

caverina
1. črc 2019

@sudylichozrout tak to by ses divila co vse muze mladsi chlap hledat u o neco starsi zenske....kdyby byla starsi treba o patnact tak nic nereknu...ale sedm??

nnnadja
1. črc 2019

@sudylichozrout o sedm let starší žena a hledá náruč maminky, jo 😁😁dnešní 40 jsou kočky

1eso1
1. črc 2019

Nechci to úplně psát veřejně. I když můj příběh je až šílený. Napíšu ti zprávu

sudylichozrout
1. črc 2019

@caverina No, tak to se asi budu divit 🙂 To jo... 🙂

caverina
1. črc 2019

@nnnadja kolikrat vetsi kocka nez ta 33 leta...ja kdyz kolikrat vidim jit na proti sobe evidentne mladsi babu,tak mi rychle stoupa sebevedomi🙂

caverina
1. črc 2019

@sudylichozrout to by ses divila a pochopis az ti bude tech 40🙂

sudylichozrout
1. črc 2019

@caverina No, mám na to ještě 4,5 roku, tak třebas do té doby přijde osvícení 🙂
Jinak já si nemyslím, že by žena po čtyřicítce byla stará, nebo tak něco. Jen mě to napadlo, protože znám takového člověka osobně. Kdybych toho kluka neznala, asi by mě to nenapadlo. Jen jsem si na něj při čtení okamžitě vzpomněla. Ale je pravdou, že on byl a je hodně mešuge. Tady jde třeba fakt o něco jiného.

caverina
1. črc 2019

@sudylichozrout netvrdim,ze to tak byt nemuze....ale rozhodne to neni pravidlo...to jako by jsi chlapa,kteremu je 27 a ten se zamiloval do dvacitky nazvala pedofilem🙂

pavca1982
1. črc 2019

Mě bude v září 37.a manželovi je 31 nepřijdu si stará. Lidi nám hádají tak stejně.
No a jinak k situaci: Já nevěru neodpouštím, takže pro mě by to byl konec. Už bych s ním žít nemohla.
Opravdu musíš vědět sama jestli jseš schopná odpustit. Další věc je, že on evidentně nechce. Možná vztah stále udržuje a tobě tvrdí opak těžko říct. Moje sestra to tak měla přes 5 let. Celou tu dovu tvrdil, že to ukončil...😕

marcicek84
1. črc 2019

No jestli chces bojovat za uachranu vztahu,tak mu dej chvilku prostor na odmilovani a pak po porodu ho zaprahni,at mysli na neco jineho,vtahnes ho zpet do rodinneho zivota...ale zase bych mu dala dostatscne najevo,ze to byla zrada a snazit se musi hlavne on.Urcite bych nastolila po porosu rezim jeddn dsn v tydnu mit jen pro sebe a nekde si zajit s kamadadkami a vic o sebe pecovat kadernik a tak at vidi o co by mohl prijit...ale tezko rict jestli to v tom narocne
obdobi zvladnete ustat...odborna pomoc je na miste...

urtica
1. črc 2019

Myslím, že člověk se může zamilovat i bez toho, že by jeho současný vztah procházel krizí. To, zda se člověk zakouká jinde, se ovlivňuje těžko - to, zda nakonec skutečně zahne už je ale věcí volby a svobodného rozhodnutí. Asi bych (nakonec) měla pochopení pro obojí - co by mi vadilo nejvíc, tj. svalování viny na druhé, tedy odmítnutí převzetí zodpovědnosti a oplakávání milenky v momentě, kdy by měl bojovat o manželku (tedy o mě). (No dobře, ať ji obrečí, ale proboha ne přede mnou!)
Nepíšeš, jak se k tomu vlastně staví on, zda se k tomu nějak vyjádřil...? Řekl Ti, jak si to představuje dál? To je , myslím, klíčové. Dala bych mu šanci, ale jen v případě, že se k tomu postaví jako chlap a bude ochoten pro to něco udělat. Myslím, že ta poradna není tak špatný nápad.. To, že je do ní zamilovaný, ještě neznamená, že ji skutečně miluje, ty počáteční hormony mohou vyprchat a situace se může úplně otočit o 180 st.

poopsie
1. črc 2019

No tak si nech srat na hlavu dalších pár let a pak lituj toho, že jsi od něj neodesla driv...jako když nechceš od něj pryč, tak se trap dál..to ti nikdo nepomůže... sama píšeš, že jste jak spolubydlící, tak když vyhovuje tak dobrý, počkej děti jsou vsimavy a dojde jim jak se k tobě on chová, tak třeba se k tobě pak taky tak budou chovat.... buď zkusit poradnu nebo se na to vykašlat hned a nečekat dalších pár let navíc jako...Ja bych to nedala... A nemám ráda debily co neví co chtějí, takže bych se na to vykašlala hned.

caverina
1. črc 2019

@poopsie presne...ja jsem presne takhle zahodila 5 let zivota...ale nebyla v tom milenka....klukovi je skoro dvanact a mel fakt problem pobrat meho noveho partnera....protoze doma... bohuzel a to si vycitam dodnes,ze jsem tu odvahu odejit drive v sobe nenasla...nevidel jak se k sobe chovaji dva lide,kteri se maji radi...

zizibou
1. črc 2019

Ach jo, to je mi fakt moc líto 😞. Radu žádnou nemám, jsem slabé povahy na tyto věci a asi bych se zhroutila. Ale vím jedno, na prvním místě musí být děti, tak pokud on o ně stojí, mohl by se váš vztah zkusit zachránit. Ale nejdřív je třeba zjistit, co se mu honí hlavou, zda vůbec chce..
Moc držím palce, abys to ustála 🌷🙏

2hanah
1. črc 2019

@greenlizard91 promiň, nechci Ti vůbec přitěžovat, je mi Tě hrozně líto, sama jsem takovou situaci viděla v blízké rodině, je to strašný, Tvého muže neznám, ale jestli je/byl takhle zaláskovaný a udělal Ti toto v těhotenství, měla bych strach, že se k ní kdykoliv může vrátit nebo úplně odejít nebo později k jiné, jak se chlap doma odmiluje je to blbý☹️ Moc Vám přeju šťastný konec a třeba se fakt vzpamatuje!

myladybug
1. črc 2019

mě bude 35 a v posledních letech po mě jedou hlavně zajíčci... a rozhodně ne proto, že bych jim připomínala matku nebo by hledali něco, co doma neměli... a to ani ti 25ti letí.... 🙂

makronka222
1. črc 2019

Treba vypada dobre a upravene. Asi ho necim zaujala. Na ni nastvana nebud, ale na nej. S nim si to doma prece vyrikej

klea81
1. črc 2019

@myladybug souhlas, spousta 40letych stihlych vypadá mladší než kdejaka 20 s nadváhou

sudylichozrout
1. črc 2019

@myladybug take tak. Je mi 35 a bali me mladosi, ani kocar je neodradi. Ale neznamena to, ze nemuze obecne platit i to, co jsem psala. Muze to byt pricina a nemusi.

michaela_2
1. črc 2019

@greenlizard91 a co chce on? Rozvést se muzes vždycky, ještě bych tomu šanci dala, ale jedine v případě, že on se bude snažit. Stát se to muže. A za zachránu manželství stojí se o ni alespoň pokusit. Ale rozhodne bych se nedoprosovala ani nevnucovala. Chápu, ze teď jsi ve svém stavu zranitelna. Ale měj i přes to svou hrdost - hrdost nevylučuje odpuštění, ale zachovej si hlavu vzhůru a eleganci ;)
Každopádně by o vás teď měl zabojovat on

bayt
1. črc 2019

@greenlizard91 Co bych udělala? Odstěhovala se. Nesnesla bych s ním bydlet, vidět, jak jsem mu na obtíž, potřebovala bych odstup. Možná to prospěje vám oběma - on si uvědomí, jak by to vypadalo, kdyby přišel o tebe i děti.

A pak byste viděli. Budete si chybět, nebudete? Uleví se vám oběma, nebo naopak si budete přát to spravit? V tom případě bych zašla každopádně do nějaké manželské poradny.

Protože ho ještě miluješ a čekáš s ním dítě, neradila bych ti to okamžitě ukončit. Na tvém místě bych tomu šanci dala, ale s ním jednej co nejvíc klidně, bez emocí. Neponižuj se. Řekni mu, co k němu cítíš a zbytek už nech na něm, i když to možná bude těžké. Teď se musí snažit on.

pavla555
1. črc 2019

Tak to mě moc mrzí ☹. To Ti vůbec nezávidím.... Když ho miluješ, tak asi bych to tak honem neukončila...ukončit se to dá vždycky, ale slepuje se hůř... Můj bývalej manžel se mi zamiloval do jeho kolegyně z práce a bylo to chvilku po tom co jsme přišli o mimi, tak to taky hodně bolelo. On chtěl odejít a já ho strašně přemlouvala, ale zbytečně... My měli jinak krásnej vztah, stále na to vzpomínám... byli jsme spolu 7 let a ani jednou se nepohádali 🙂 Stále se spolu bavíme a přejeme si k narozkám atd... No a stejně se odstěhoval a protože jsme neměli děti a dohodli jsme se na všem, tak jsme byli i rychle rozvedeni... Po 2 letech si já našla teď už nového manžela a můj ex mi řekl, proč jsem nepočkala a nevydržela 😂😂 No stejně už bych se nevrátila. Manžel s ní zůstal mají dítě, ale teď po 15 letech se bude rozvádět, protože nyní mu to ,,vrátila,, ona...
A tak když ho miluješ a máte spolu děti a asi nebudeš mít čas randit s nějakým novým chlapem, tak bych počkala. Pokud, tedy dokážeš odpustit, ono je to pak i někdy těžké už mu tu nevěru nepřipomínat... Určitě bych za ním nedolízala, ale nechala bych volný průběh.. A když se k Tobě nevrátí, tak Ti třeba aspoň doma a s dětma pomůže... Hlavně nezapomínej na sebe a ukaž mu jaká jsi kočka 🙂
Jednou mi řekl jeden starší pán, že dnes lidi vztahy hrozně rychle ,,zahazujou,, ... když příjde ,,problém,, tak vůbec nebojují a má asi pravdu, ale určitě, taky nemá cenu být s někým kdo si Tě neváží!!!
Moc Ti přeju aby jste byli zase šťastná rodinka!!!

deniska2
1. črc 2019

Neodpustitelné tehotnu manželku 37tt.Manžel podvadí. ??????? S 40 ročnou starou ženskou.Šokujuce.Takého človeka sa milovat predca ani nedá už nadalej tento vztah bych ukončila okamžite.Je mi to líto skrz miminka 😔😔 ze ma takového tatu zradce nikdy bych duveru nemnela vnem neni dovera neni láska...
Težka situace......

ariadna12
1. črc 2019

Je to na tobe, jestli jsi schopna mu odpustit a nebudes se vnitrne cely zivot uzirat a trapit. A na nem, zda uz mu fakt organ nikdy neuhne jinam, a zda mu dokazes verit. Ja bych asi driv nebo pozdeji od nej odesla nebo ho vykopla. Kdyz hleda neco lepsiho, at hleda jinde, at spolu nejste jen kvuli detem.

biedronka10
2. črc 2019

Tady zazni spousta nazoru, protoze co 100 zenskych, to 100 nazoru podle uhlu pohledu. Ted napisu ten svuj. Asi budu zrejme jedina, co to napise, protoze se to v dnesni dobe asi uz tak neproziva, ale...... Pan si zacne vyvrzavat jinde v dobe, kdy s nim cekas dite... No prvni parada a pak jeste pred tebou fnuka, ze se musel milenky vzdat..... Co to je dohaje jako? To ze ma slepici nemoc na starsi je pro tebe sice ponizujici (i kdyz v dnesni dobe to spousta lidi tak nebere) ale ve vysledku je to jedno... Ten hlavni problem je ten ze vubec podvadel jeste v takove dobe a, chtel te kvuli ni opustit. Ja osobne bych s takovym v.olem vyrazila dvere okamzite i kdybych s nim mela 50 deti, ale to jsem ja, nerikam, ze se mas zachovat tak ty. Ale aby mi chlap brecel na raminko, ze mu skoncil vztah s milenkou a ja zila ve skutecnosti, pred kterou nezavres oci, a to je ta, ze te chtel opustit a jit za ni, to znamena v prekladu nechut bojovat za vas vztah..... bych ho vynesla v zubech. Nevim jestli si tuhle skutecnost uvedomujes, ze pokud se takhle choval pro vas oba v te nejdulezitejsi dobe, kdy by ho to ani nemelo napadnout, tak to muze bez potizi zopaknout. Mrzi me to, je to pro tebe ted tezke.