Zdravím maminky, chtěla bych poprosit o názor a zkušenosti ty maminky, které mají své děti a nového partnera. Jak a hlavně po jak dlouhé době jste děti s partnerem seznámily, jak to probíhalo a byl partner tím, kdo setkání inicioval? Čeká nás v nejbližší době tato situace a jsem z toho dost nervózní a přítel také, takže každou zkušenost uvítám. Děkuji.
Já jsem syna představila partnera az on chtěl,cca za 2 měsíce známosti, ale bylo to na jeho žádost vzali jsme ho do dětské herny, měl 5 let,za měsíc ma 7 a jsou partaci,říká mu jménem.
Děti nějakou dobu věděli že někoho v životě mám,ze spolu jsme když jsou u otce. Asi po půl roce nebo třičtvrtě jsem jim to řekla,resp.to vyplynulo. Potom jsme sli společně na výlet a postupně ho vzali jako novou součást života. Teď v létě to byly dva roky co jsme spolu,vidame se sami i s dětmi,prespavame u něj někdy,znaji jeho rodinu,postupne jsem je uvedla " do děje". Bezva jsou výlety,nejake akce,nejsou trapné chvilky,deti jsou zvědavé,spokojene,neni žádný tlak a postupně se otukaji.
Dětem je teď 4,5 a 6,5. Ještě jsou takové že mají rády toho kdo má rád je a věnuje se jim.
Je to individualni. My jsme spolu rok a pul a deti neznam a plne to respektuju. Ale asi to bude tim, ze je to muz. Zeny asi deti "musi" predstavit driv, ptze s nimi obvykle travi vice casu, nez rozvedeni tatinci.
Já jsem děti seznámila s novým partnerem až po roce a půl, kdy jsem si byla jistá, že to je opravdu ten správný "strejda". Zorganizovala jsem na chatě u mých rodičů grilovačku a tam ho přivedla. Protože to fantasticky umí s dětmi a mým bylo 5 a 10 let, nabídl jim, že si společně udělají speciální mazání na kuřátka a brzy si je zcela získal. Mým dětem je vzorným otcem už 25 let a nemohla jsem jim přivést lepšího. 🙂