Kamárat si našial vydatú milenku

aaadelaida
3. lis 2015

Ahojte, baby. Musím sa váým zdôveriť so záležitosťou, ktorá ma veľmi trápi, i keď sa ma možno na prvý pohľad nedotýka... Ja osobne som šťastne vydatá a mám ročného chlapčeka, ktorého nadovšetko milujem.... Aj preto si uvedomujem, aká je mi rodina vzácna a ako veľmi si ju vážim... Mám však už dvadsať rokov dobrého kamaráta, ktorého mám rada ako vlastného brata. Ten bol dlho slobodný, vo vzťahoch sa mu veľmi nedarilo, i keď bol veľmi dobrý človek. Po dlhšom čase som ho minule opäť stretla a zdôveril sa mi, že spáva s vydatou ženou :(.. To však nie je všetko. Ževraj je sklamaný, pretože sa ona so svojim manželom pokúša o dieťa a on jej to nevie vyhovoriť.... Dozvedel sa o tom všetkom totiž veľmi neskoro a chudák sa už stihol zaľúbiť. ... To už na tomto svete nikto nič negarantuje :(? Nerozmumiem, ako niekto môže byť tak bezcharakterný a ťahať takto za nos svojho milenca aj manžela... A zároveň neviem, ako z toho chudáka Martina, môjho kamaráta, dostať :( On totiž stále dúfa, že jej to vyhovorí a rozvedie sa...

eanie
3. lis 2015

ty sa snazis vyriesit vztahovy problem 3 inych ludi ktory sa ta vobec netyka. Strata casu. Zi si svoj pekny zivot a netrap sa. Problem a aj riesenie otazok ktore tu pises idu uplne mimo teba.

mandala
3. lis 2015

Bohužel, tohle si musí vyřešit kamarád sám. Nech tomu volný průběh, podle mne to nemůže skončit jinat jinak než rozchodem. A třeba si z toho vezme ponaučení pro příště. A mimochodem, já bych ho zas tak nelitovala, ona sice tahá za nos manžela i milence, on ale zase pálí za vdanou ženou a pro to taky není žádná omluva, zkrátka,podle mne si za své trable může sám a sám si s tím taky musí poradit. 😉

veraga
3. lis 2015

Neřeš něco, co se tě netýká. Zamilovaný člověk má stejně svoji hlavu, která je dočasně zbavena racionálního myšlení. Poradit si nenechá.