Ahojte, baby. Musím sa váým zdôveriť so záležitosťou, ktorá ma veľmi trápi, i keď sa ma možno na prvý pohľad nedotýka... Ja osobne som šťastne vydatá a mám ročného chlapčeka, ktorého nadovšetko milujem.... Aj preto si uvedomujem, aká je mi rodina vzácna a ako veľmi si ju vážim... Mám však už dvadsať rokov dobrého kamaráta, ktorého mám rada ako vlastného brata. Ten bol dlho slobodný, vo vzťahoch sa mu veľmi nedarilo, i keď bol veľmi dobrý človek. Po dlhšom čase som ho minule opäť stretla a zdôveril sa mi, že spáva s vydatou ženou :(.. To však nie je všetko. Ževraj je sklamaný, pretože sa ona so svojim manželom pokúša o dieťa a on jej to nevie vyhovoriť.... Dozvedel sa o tom všetkom totiž veľmi neskoro a chudák sa už stihol zaľúbiť. ... To už na tomto svete nikto nič negarantuje :(? Nerozmumiem, ako niekto môže byť tak bezcharakterný a ťahať takto za nos svojho milenca aj manžela... A zároveň neviem, ako z toho chudáka Martina, môjho kamaráta, dostať :( On totiž stále dúfa, že jej to vyhovorí a rozvedie sa...
Bohužel, tohle si musí vyřešit kamarád sám. Nech tomu volný průběh, podle mne to nemůže skončit jinat jinak než rozchodem. A třeba si z toho vezme ponaučení pro příště. A mimochodem, já bych ho zas tak nelitovala, ona sice tahá za nos manžela i milence, on ale zase pálí za vdanou ženou a pro to taky není žádná omluva, zkrátka,podle mne si za své trable může sám a sám si s tím taky musí poradit. 😉
Neřeš něco, co se tě netýká. Zamilovaný člověk má stejně svoji hlavu, která je dočasně zbavena racionálního myšlení. Poradit si nenechá.
ty sa snazis vyriesit vztahovy problem 3 inych ludi ktory sa ta vobec netyka. Strata casu. Zi si svoj pekny zivot a netrap sa. Problem a aj riesenie otazok ktore tu pises idu uplne mimo teba.