Kamarádka našla mého přítele na seznamce. Vadilo by vám to?

8. únor 2023

Co vam budu, zranilo me to. Priznal se mi, ze si chtel jenom s nekym jinym po par letech popsat. Okamzie si to vymazal. Rekla mi o tom kamaradka ktera tam je dlouho, videla ho tam jeste na zacatku zari ale rekla mi to az ted protoze nevedela jesti se do toho ma starat. Myslite ze je to v poradku? Vadilo by vam to?

lv
8. únor 2023

Ze by muj muz byl na seznamce? Ano, a moc. Popsat si.. Zaflirtovat si.. Takovych chlapu bylo, co lhalo, ze o nic neslo, jsou tam poprve, ze zvedavosti a jine vymysly.

emillyhk
8. únor 2023

To by mi teda vadilo. Chce si s někým psát, pokecat? Od toho má mě, kamarády, rodinu, kolegy... Ale zakládat si kvůli tomu profil na seznamce? Zranilo by mě to a dost by to narušilo důvěru...

lvl16
8. únor 2023

No samozřejmě by mi to vadilo! Pro mě naprosto srovnatelné s nevěrou.

irmamala
8. únor 2023

To uz by mi bylo snad milejsi, kdyby nejakou nahodne prefikl v baru, nez kdyz si cilene, planovane zalozi profil kvuli seznameni. Neverila bych mu ani slovo, nezavazne si pokecat muze na spouste jinych forech a chatech spis, nez na seznamce.

lvl16
8. únor 2023

@irmamala Přesně.

sorboni30
8. únor 2023

Založila bych si fiktivní profil a napsala mu.. aspoň bys viděla kam je schopen až zajít..
A kdyby se chtěl sejít? Jasně.. přišla bych tam já a ukončila bych vztah 😉 Že si chce povídat? Na začátku vašeho vztahu si chtěl povídat s tebou, ne? Proč ne teď a proč potřebuje jinou? Povídáním poznáváme druhého..zajímáš se o jeho život.. Tohle netoleruju.
Takto si to založí za půl roku znovu.

sedouana
8. únor 2023

Tak na seznamce se nekupuji boty na zimu žejo. Seznamka ke od slova seznámit se, víc k tomu netřeba.

jarla
9. únor 2023

Jistěže vadilo.

no_title
9. únor 2023

Můj manžel udělal tutéž kravovinu... Prý chtěl i kamarádku ženskou, ne pouze chlapy. Dokonce o tom mluvil dřív než to udělal a prezentoval mi to jako dobrý nápad (neumí totiž lhát a já mám talent, že mi lidi všechno vždycky vyklopí). Varovala jsem ho, že nám to může udělat v manželství pěkný guláš... Stejně to udělal. Poznala jsem to hned, že se něco děje, protože si furt s někým psal i potom, co se ráno vzbudil mu pípal telefon... Asi mu dotyčný psala, jak se mu spalo... Našel si tam nějakou babu se 3 dětma, každé měla s někým jiným a začal se zamilovávat... Málem nám to rozbilo manželství. Ženská věděla, že je ženatý, ale nechtěla nic mít se ženatým chlapem... Tak asi proto tehdy chtěl od nás odejít. Díky Bohu to vyšumělo, teď sice žijeme odděleně, ale začínáme si k sobě opět nalézat cestu... Ale tato vzpomínka je pro mě velmi hořká, těžko se mi bude odpouštět, byť s ní fyzicky nic neměl.
Mimochodem, na seznamku často chodí chlapi kvůli nárazovému sexu (sama jsem kdysi za svobodna na seznamce byla a vím, co mi psalo...). Tak bacha...

luciebelohradska31
9. únor 2023

To je sice hezký že se ti přiznal ale on by ti to možná ani neřekl kdyby ti to kamarádka neřekla o tom že tam na to seznamce je no už bych mu jen tak nevěřila

cilkat
9. únor 2023

Vlastně by mi asi opravdu vadilo to, že můj partner má pocit takové emoční prázdnoty, že jde cíleně hledat "někde, někam někoho" ... Za mě to není otázka nějaké žárlivosti na potenciální "tu druhou", ale velkej problém nastavení současnýho života. Neřešila bych to jako oddělenou událost "si mě fakt nasral", ale jako "pojďme probrat, co potřebuejš, abys byl spokojený a nemusel dělat takovýhle vyloměniny."

autor
9. únor 2023

@cilkat jako jo ale kdyz citi nejaky problem v nasem vztahu proc mi tohle dela poza chrbat a proc radsi za mnou nedojde at si promluvime?

hanca777
9. únor 2023

Tohle netoleruju ,v žádném případě. Ex takhle začal s kolegyněmi na facebooku...miláčku je to jen kolegyně... jsi blbá ,že si myslíš ,že tě podvadim. Nikdy jsme blbá nebyla ,intuice mi vždycky pracovala dobře a o to víc když jsem s ním byla těhotná... Všechno mě to stresovalo natolik, že malej šel asi kvůli tomu předčasně. Najednou si v 7 měsíci udělal dírku do plodových obalů jak řekl Dr. a musel na svět. Dal jsem neřešila měla jsem starost o miminko. ... ale ex mě začal psychicky týrat a tak šel vztah po 3,5 letech do háje. Ukončila jsem to. A víš co? Pěkně peprný věci jsem se na něj dozvídala i tři roky od ukončení vztahu třeba to ,že když jsem v porodnici ležela s malým ,tak šukal s jinou. No z principu se mi z něj dělalo ještě větší zle ale nakonec jsem se usmála protože to bylo akorát potvrzení, že moje intuice mě nezklamala. Takže pokud ti tvrdí tohle, nevěř. Chlap kterýho nepálí dobrý bydlo nepotřebuje ani seznamku max. si postěžuje kámošovi.

cilkat
9. únor 2023

Ono přijít s "hele, musíem si promluvit" je valstně hrozně těžký...
Ale úplně nejpravděpodobnější je, že si vůbec neuvědomuje, že někde nějaký problém je... vždyť "mít i kámošky je normální, ne?" (A ano, je, ale opravdu "jen" kámošky a opravdu není normální je hledat na seznamce). Ale vlastně docela pochybuju, že on sám dokáže rozklíčovat, co ho k tomu vedlo, natož ještě najít nějaké řešení ... takže by to asi byla práce pro nějakého kouče/poradce, ale... já sama bych asi vlastně nenašla odvahu s tím za cizí osobou jít, byť by byla nějak profesionální.

vladenkamaminka
9. únor 2023

Vzhledem k tomu, ze sama na seznamce jsem, jsem single, tak ti za sebe mužů říct, ze to jen tak nevinne není, většina chlapů tam je zadaných, asi tak 5% z nich to přizná a ve valné většině tam hledají sex… už mi psalo tolik manželů a partnerů mých bývalých spoluzacek, ze opravdu ani nemám snad zájem si nějakého chlapa hledat 😞

marina1300
12. únor 2023

Ten by letěl 😄 to byl můj bývalý... byl na seznamce než jsme se poznali,pak ji smazal, po nějaké době zase založil a ja na to přišla, zase smazal atd ... ve finále po ukončení vztahu jsem se začala dozvídat o nevěrach a akorát mě pak štvalo že jsem nevěřila své intuici a neukoncila ten cirkus dřív...

michalusenka
12. únor 2023

Můj zapomněl smazat profil na seznamce,kde jsme se seznámili 🤦🤷já tak našla známého který tam měl napsané že svobodný. Pritom doma ženu a dvě děti, co na to říct,chlapi jsou svině

terkync
12. únor 2023

To mi krásně připomnělo ex manžela 😂😂 teda byla to sex seznamka. Otevřená v prohlížeči. S již předvyplněnými přihlašovacími údaji. 😂 Vysvětlení? Z té seznamky mi někdo udělal účet a ani nevím jaký je tam heslo. Nic sem nezakládal, to bude nějaký hacker. 😂
Samozřejmě žena když se ptá, tak už ví. Na té dané seznamce se vytvořil ověřený účet až po telefonátu z jejich strany, po nějakém ověření typu, že Ludmila 20 nezní hlasem jako Pepa 60 (vyzkousela sem po něm též) plus ještě po me detektivní kontrole otevřeného emailu, kam chodili upozornění na zprávy a žádosti. Druhé vysvětlení? Chtěl jsem si jen pokecat ve smyslu, že na to u ženských ještě mám. Joo tohle mě pobaví i po těch letech 😂😂😂😂😂 každý vnímá vážný vztah nebo manželství holt jiným způsobem

lucie_1986
12. únor 2023

Chlapi si nikdy jen nepisou....

ninive211
12. únor 2023

No tak to by mi teda hooodně vadilo, to bych asi nebyla schopná tolerovat, kdybych na to přišla

jerrabina
12. únor 2023

Asi by měl po tomhle u mě vážný problém. A to jsem přesvědčením polyamory, to znamená, že kdyby si chlap chtěl najít milenku, řekl mi to včas a nenarušovalo by to náš vztah, nevadilo by mi to (samozřejmě bych se ptala proč to chce a tak, chtela bych, aby v tom měl jasno než by něco někde začal). Teď je to jenom hypotetická možnost, můj manžel by byl asi radši sám než se 2 ženami 😄 Ale v polyvztahu už jsem nějakou dobu žila a právě tam jsem si zvykla na komfort důvěry a pravdivosti (protože bez nich něco takového ustát fakt nejde ani z jedné strany) natolik, že je pro mě pravdivost a důvěra klíčová i v monogamním vztahu - a vedu i svého introvertniho muže k tomu aby byl otevřený když má nějaký problém nebo blbý pocit, protože to jedině tak můžeme vyřešit a zbytečně se v tom neplacame.
Takže ano, vadilo by mi kdyby můj chlap měl profil na seznamce a já o tom nevěděla. A dál v tom vztahu bych šla jenom kdyby mi upřímně a dopodrobna řekl svoje pocity co ho k tomu vedly a to tak, abych měla pocit že je naprosto upřímný. A v tom by určitě byly i nepříjemné věci (at už jeho, nebo mezi námi), kdyby tam nebyly, nevěřila bych.

danca9257
12. únor 2023

I když si ho vymazal, tak po nějaký době si ho založí znova, ale pod jiným nickem. A bude si dávat pozor aby nikdo znamej opět nezjistil, že má zase založenej profil. Pokud víš jeho Nick co měl na ty seznamce, tak ho stačí napsat do Googlu a tam ti vyjedou další seznamky, který má ještě bokem.

sorboni30
12. únor 2023

@danca9257 přesně.. díky nicku najde další profily na seznamce a taky díky emailu 😉

danca9257
12. únor 2023

@sorboni30 podle emailu taky? To ani nevim🙈

30bar
13. únor 2023

@terkync Můžu se zeptat? To byl duvod rozpadu manželství nebo jeden z duvodu? Jinak obdivuji, ze na to vzpominas s usmevem. Ja jsem mela bývalého taky pekneho experta,byly tam ale nevery a vzpominam na neho s nechuti,jsem nastvana,ze jsem si nechavala tak dlouho sr.t na hlavu. Ale zadostiučinění pro me je to,ze ja jsem se s nim rozesla a fnukal,at se s nim neroschazim,ze je uplne zhrouceny,vyrizeny atd...😀

terkync
14. únor 2023

@30bar nene tohle bylo spíš takový zpestření všech jiných- horších problémů 😂 no ono to právě takovým dojde, až když už je vážně pozdě. U nás bylo třeba manželství zakončeno demonstrativním pokusem o sebevraždu. 🤷🏻