Dobrý den, nedávno jsem tady psala o tom, jak se scházím s jedním klukem a je mu 27, jak je inteligentní a je to vědec, ale jak mi poslal do zprávy odkaz, že žena dostala pokutu 12 000 Kč za to, že dala své zlobivé dceři výprask vareckou na zadek. A pak mi začal psát, že on taky dostal, a to paskem, vareckou a na holou. Nebo mi poslal video ze seriálu Bylo nás pět, jak táta bere na kluka varecku. A pak mi zase začal psát, že kdyz byl malý, tak si omylem vzal matičku do kapsy a táta ho hrozně seřezal. A pak se začal vyptavat jestli já taky nemám takový příběh. A za co jsem teda dostala tou vareckou. A že si myslí, že pár vareckou se dá ještě pochopit, jako málo, jako gesto prostě.
Pak jsme byli spolu přes víkend. Večer jsme se dívali na televizi na film "Jak dostat tatínka do polepšovny" a zase tam byla ta scénka, kdy máma říká tomu T. Holemu (Vašikovi), že ho seřeže, že si 10 dnů nesedne. Zase se tomu začal smát. Rano jsme se pak škádlili a já mu řekla, že si může vzít domů, ten řízek, který jsem udělala a on se na mě otočil a řekl mi:" Ty zlobidlo, ty dostaneš jako ten Vašík včera...pořádně. A začal se smát. Pak jsme se spolu líbali na gauči a řekl mi, když jsem mu
jen dala ruku pod tričko. "Kam jdeš? Ty dostaneš...a až
budeme mít tu hlavní věc, tak ještě víc (a začal mě lehce
poplácávat po zadku...a smál se tomu.
Pak jsem ho ptala jestli to myslí jako v legraci a on, že jo
a začal se smát ještě víc.
Co byste si o tom mysleli?
Že se nudíš a řešíš sra*ky.
Raději se uč češtinu, ať příští rok zase nepropadneš.
@zelenaesmolda nebo hulit 😁😁
Troll nebo je ti 16? 🤔
Myslím si to, co jsme ti psaly většina už tehdy. Že ho vzrušují výprasky a testuje tě, jestli se taky chytneš. Nic víc nic míň. Chtělo by přestat být zmatená a promluvit si na rovinu.
Inteligentní vědec to má rád vařečkou. 😃 Zítra by to chtělo trochu lepší nápad na trolling.
Kleknout,podat vařečku a čekat 🤷
@intonace 😀
To si mu ještě nedala?
Až jsem se z toho příběhu orosila. 😀
@sudylichozrout spis ti vyskakaly modriny na tele :D
@sudylichozrout že by 50 odstínů modrého koníka 🤣
@amazonkajanik 😀 😀
@michaela666 to si nemyslím, každej vědec je prostě nějak ujetej a mentální inteligence nemá nic společného s tou citovou nebo sexuální, já měla taky inteligentního kluka, kdysi, studoval vysokou školu a v soukromí děs - rozešla jsem se s ním po první facce a pár dost primitivních žárlivých a agresivních scénách. Ale jinak souhlasím, že ten příspěvek je dost ujetej.
@2hanah viz ten medik, co téměř utýral psa k smrti 😡
@melykely
myslim,ze bys mela prestat trollit.