Jsem ve vztahu, že spolu ani nemusíme být, ale zůstáváme

koncice
27. pro 2014

Ahoj asi jsem ve vztahu že prostě spolu ani nemusíme být ale zustáváme spolu. Prostě asi nás nic netmelí dohromady ani snad nevím duvod spolu ještě být. Jde to spíše ze strany partnera, já ho miluji ale on je citově chladný asi jako spousta mužu co jsem četla nějaké diskuze. Doufám že aspon patří k těm co když by nechtěly být s partnerkou tak nejsou prostě, než k těm že to neklape tak jde za jinou a podobně a jsou stále se svoji partenerkou kterou podvádí

nonacek
27. pro 2014

@koncice když není ve vztahu láska tak to je na prrrd! Hele můžeš si s nim promluvit,nebo na chvíli od něj odejít....., ale jestli te nemiluje tak jen straciš čas a oba se v tom vztahu trápite...kde není láska tam to fungovat nebude věř my to byla jsem také v takovém vztahu 3 roky než jsem pochopila ze se oba trápíme a dneska mam přitele a vím jaky je rozdíl v tom když je vztach bez lásky a nebo vztah jaky mam dnes plný lásky........
držím palce ať to nějak vyřešiš🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

radamax
2. led 2015

Mám něco podobného. Můj přítel je citově chladný, neříkám,že vždy ale někdy mě třeba za celý den ani nedá pusu nebo jen tak nepohladí. Cítím to už od začátku (jsme spolu 3roky), pořád jsem si myslela, že se to nějak změní. Před rokem se nám narodila holčička a já myslela,že se změní, ale není otcovský typ,vůbec to s malou neumí. Vůbec mi s malou nepomáhá a když malá brečí, tak za sebou zavře v pokoji dveře a sedí u PC a nebo ještě lépe jde do hospody. Když někam chci jít já,tak se mu nechce,ale když řekne kamarád,tak letí. Už jsme 3 měsíce s malou sami a pořád nevim,zda má smysl se k němu vracet. Mám ho ráda, ale není pro rodinu, je hodně náladový a neumí hospodařit s penězi.