Ahoj,
zakládám tuto diskuzi anonymně, protože mě zde hodně holek zná.Žiji už několik let ve velmi pěkném manželství bez hádek, jsme finančně ok, rozumíme si, máme dítě, jen je to prostě nějak stejný stereotyp... Ten jsem začala vnímat ale až asi před 2 měsíci kdy se mi ozvala moje první láska.....
Má to ale několik háčků-.... jsem vdaná a on je ve výkonu trestu za krácení daní,.. Denně jsme ve spojení, píšeme si, 2x jsem za ním byla a mám pocit že jsem se zamilovala.... no zamilovala je to něco nového - vzrušujícího.. jsem pro někoho důležitá, krásná, střed světa... krásně se poslouchá že jsem úžasná apod. ALE.... za 1,5 měsíce má jít domů a já nevím co bude... chce abych opustila manžela a byla s ním... Mám z toho ale strach. Nechci ničit děcku rodinu, která funguje jen pro to že se maminka pobláznila.... Nemám s ním žádné jistoty, co když ho za měsíc omrzíme, najde si jednodušší vztah , nějakou slečnu bez dětí, co když nám to nebude klapat.... je spoustu co když...
Když jsem s ním jsem strašně štastná... chci věřit všemu co říká ale..... jsem v kontaktu s jeho kamarádkou a ta mi řekla že se pro něco vždy nadchne a pak ho to rychle opustí..... bolí mě představa být bez něj, ale bolí mě představa i opustit manžela... kde mám jistotu lásky, stability, zázemí... V žádném případě nechci ublížit dítěti!!!! JSEM BLBÁ ŽE .. JE MI 33 LET A CHOVÁM SE JAK PUBERTAČKA
@ortego v zadn pripade bych od manzela neodchazela. Jsem samozivitelka a ani nevis co bych dala za to abych na to nebyla sama a mela to co mas ty...
Jak mate stare dite? Jsi na materske? Ja bych rekla, ze jsi prastena, jenom se nudis a nevazis si toho co mas. Promin. Rozbit fungujici rodinu kvuli nejakemu kriminalnikovi a chvilkovemu poblouzneni? To snad ne. Najdi si radeji nejaky novy konicek, at nemas cas na kraviny.
TY máš něco, po čemi jiní touží celý život. Bojují a budují a chceš to zahodit kvůli kriminálníkovi, co když on vidí jen tvé peníze? Co tvé dítě? Zapomeň ☹ jsem asi rázná, ale neblázni!
dej si facku a kontakty s kriminalnikem utni....na to zadna jina rada neni....
Jestli si chceš zkazit život,tu idylku co máš a které si nevazis kvůli nějakému pobláznění,tak prosím. Neblazni. Pokud ti něco chybí tak to reste s manželem,a ne únikem mimo realitu.
@jojosefina
@lucinkaxxx
@takyjedna
@lea212 máte všechny pravdu vím to... reagovala bych stejně kdyby tuto diskuzi založila některá z vás.... je to pobláznění.... vím to...
No,podívej,ten "stereotyp" přijde vždy. Každý vztah má svůj vývoj a myslet si,že vždy to bude vzrušující, je naivní. Existuje jedno přísloví,které se mi zdá rozumné. Miluj mě málo,miluj mě dlouho. Já bych jistotu neopouštěla,nehledě na to,že pokud je ve výkonu trestu,tak to asi ryzí charakter není,že?
Já vím jaké to je potkat první lásku a najednou zažívat to co píšeš. Jsme spolu zase. Jenže mně v té době manželství krachovalo i bez toho. Skončilo by i nebýt toho. Ale ve tvém případě bych si to velmi rozmyslela. Rozvod,pece o dítě,novy vztah,to není žádná sranda.
položila bych si otázku, jestli by se mi ozval i v případě, že by nebyl ve výkonu trestu....jak píšeš, rychle se pro něco nebo někoho nadchne a rychle ho to zas opustí (mě by asi napadlo, že se ozval, protože se tam nudí a tak vzpomínal a vzpomínal..)...nedělala bych to...vůbec pokud mám pohodové fungující manželství, v manželovi oporu, pro dítě skvělého a fungujícího otce, rozumíš si s ním....já přesně to co popisuješ, že máš s manželem, zahodila (naštěstí jsme neměli děti) a už bych to neudělala....už to bude sedm let a ta půlroční euforie a zamilovanost mi za to sakra nestála..kolik nocí jsem pak probrečela...
Stane se. Cloveku se zamota hlava, ani nevi jak. Ale kazdy vztah casem upadne do stereotypu a ty bys, v lepsim pripade, casem citila totez i s tim novym, s tim rozdilem, ze by tvoje deti nebydlely s tatou, rozbita rodina atd. Ale je to tezke, chapu, co citis a nezavidim.
holky děkuji,,,,
@ortego myslím, že po nějakém case stejne i s novým partnerem to bude zase stereotyp, to si pak najdeš dalšího? Měla bys myslet na ditě, jak ho to ovlivní do budoucnosti, ted uz nejde jen o tebe... a navic manžela sis brala z nějakého důvodu, lhostejný ti snad není. .kdyz je vas vztah stereotypní, proc pro to neco neudelas?
Ahoj,nezahazuj manželství, může to být jen poblouznění,které přejde. Zvlášť, když nemáš u toho druhého jistotu.Zbytečně bys rozbila rodinu,a jako samozivitelka bys to měla těžké. Vím, o čem mluvím,taky jsem sama(ale u mě je to jiné, já měla peklo,takže se mám pořád líp, i když finančně je to náročné).
Já bych s ním utnula veškeré kontakty a soustředila se na oživení manželství. Každý vztah jednou sklouzne do stereotypu, každý, to znamená i ten po kterém momentálně toužíte. Navíc se podle toho jak jej popisujete jeví nespolehlivý a nejistý, bez morálních zásad. Pokud máte hodného, spolehlivého manžela, to je věc, která by se nedala ani vyvážit zlatem. Chápu Vaše citové pochody, ale v tuhle chvíli je potřeba vzít rozum do hrsti, jsem si jistá, že byste toho jednou nesmírně litovala. Navíc nerozhodujete pouze za sebe, ale za děti i manžela, těm všem byste obrátila život vzhůru nohama.
Snažila bych se oživit manželství, obzvlášť s děckem...
Chlapec v krimu jen hledá rozptýlení, povyražení a nebudes jediná které zrovna motá hlavu... V krimu jsem dva roky pracovala a vím co ti kluci dokážou.. Umí pěkně mluvit, motat hlavy a klidně 5ti holkám najednou.. Co kdyby jedna neměla čas a on se nudil 🙂) občas člověk žasne co tam vidí 🙂 prď na něj. Máš doma poklad a pokud potřebuješ vzrůšo - utéct ze stereotypu, tak dejte mrně babičce a kupte si nějaký "zážitek", víkend ve spa a pod 🙂 s odstupem času za to budeš mnohem radši
🍀🍀🍀
1.láska.. krásná, romantické je to.. ake pokud by měla být ta pravá, byla by, už tehdy. Ne, až sedí za katrem, nemá se čím zabavit a píšete si. Takže jak píšeš sama, pobreč si a utni kontakty, veškeré, hned. A zkus zapracovat na manželství. Držím pěsti.
příběh jako u sousedů - on hasič, který doma moc není, ona nespokojená se svým životem odešla za svou dávnou láskou. 2 měsíce jim to klapalo, pak se vrátila s prosíkem. Neblázni, já si taky zavzpomínám a zavzdychám nad dávnými láskami, ale ony jsou minulé už kvůli nějakému důvodu. My to tady vidíme jinak než ty, tak sis prožila románek a utni to, dokud nejsou následky. Chtěla bys chvilkové vzrušení nebo stabilní svazek?
Jak ja jsem vdecna vsem svym byvalim, ze me nechali 🙂 i kdyz bych se pro kazdeho rozkrajela tenkrat, tak zpatky bych je nevzala ani nahodou! I kdyz ma muj manzel mouchy a mame nekdy Italii doma, tak by nam snesl modre z nebe a pro zadnyho, ani mou kdysi obrovskou lasku, bych ho neopustila. Zaprve vim, ze ta byvala laska mi kdysi pletla hlavu akorat a mela na kazdem prste hromady holek, a zadruhe je to proste nesmysl, protoze ten clovek je uz jinde a navic z nejakeho duvodu... nekaz si zivot....
Moje babička říkala: po čertu anděl nepřijde!
@ortego ahoj, dám ti trochu jiný pohled na věc. Již dost let pracuji ve vězení. Odsouzení se nudí a píší na všechny strany. Jak se někdo chytne už ho nepustí a svým způsobem vydírají. Takových to vztahů mívají i několik paralelně. Slibují budoucnost, rodinu, zároveň chtějí návštěvy, posílat známky, balíky.... Zažila jsem pouze jeden vztah který vydržel, ale ten nebyl typický. Odsouzená se zamilovala do bachaře na eskortě. On kvůli ní odešel z práce, 4 roky jí podporoval a nyní jsou spolu a mají dítě. Do takového vztahu bych nešla a hlavně bych do toho nedala nic citového ani hmotného. Pokud venku vydrží třeba rok sám a bude i po té chtít, možná bych to zvážila pokud by byl problém v manželství. Ale takhle on vyleze, nebude mít nic a buď se na tebe vyprdne rovnou, nebo ti rozvrátí rodinu, obere o co to půjde a opustí.
@ortego - láska je trpělivá, pokud tě miluje, bude na tebe čekat i několik měsíců i rok, i déle a pak budeš vědět, jestli ti stojí za to opustit manžela, poznáš i to, zda to je jen poblouznění z tvé či jěho strany nebo jak to je...samozřejmě, že s manželem už nikdy nebudeš ve fázi zamilovanosti, tak to je pro tebe přitažlivé, ale měla bys vědět, že tohle chce hodně přemýšlet a ne hned ničit fungující vztah...možná ti chybí jen větší pozornost manžela ve vztahu, stačilo by si o tom promluvi t naznačit a třeba zjistíš, že nic nového nepotřebuješ...za sebe bych nepálila mosty po tak krátké době a hodně bych promýšlela a hlavně si dala na čas, pokud tě miluje ten druhý, bude trpělivý, pokud se jen pro tebe nadchnul, nevydrží to...
Určitě bych manžela neopouštěla. Vždy je důležité si uvědomit, jestli pro těch pár pěkných NOVÝCH chvil má cenu opustit krásný vztah a rozbít rodinu. Je to jen pobláznění, zamilovanost, která po pár měsících přejde a pak přijde tvrdá realita. Takže buďto to takto "táhněte" ještě těch pár měsíců a pak se rozhodněte (pokud ta láska nezmizí), nebo si uvědomte, jaké to bude potom. Ten stereotyp tam bude pořád, i s kýmkoli jiným ... kord, když máte dítě a staráte se o domácnost, to do toho člověk spadne lehce. A ještě je to člověk bez jistot. Co pak?
@ortego stereotyp se vkrade do každého vztahu, ALE!!!!! Mas úžasný vztah po kterém spousta žen prahne, jen si přečti diskuze typu manžel mi nepomůže....,manžel pije....., manžel ma jinou...., manžel me bije....
Pokud jsi doma s dítětem je jasne, ze touzis po nějaké změně, vzrušení něčem novém, moje rada vyplakej se do polštáře, utni styk s bývalým obejmi manžela a vaz si toho, jaký mas krásný vztah a fungující rodinu!!!
Holka, někdy musíš jednat i rozumem, nejen citem. Podívej, kolik je tu komentářů a všechny mají jenom jednu radu. Mě se stalo něco podobného - i když teda ne s kriminálníkem - ale to jsem byla ještě svobodná a bezdětná, měla jsem roční známost s nynějším manželem. Nevěděla jsem, co dělat, kamarádky radily, at ho nechám plavat, že je to stejně blbec a přece si nerozbiju do té doby fungující vztah, já to cítila rozumem stejně, ale byla jsem tak zamilovaná, že si nemohla pomoct. Nakonec jsem se rozhodla novou známost utnout a udělala jsem dobře. Po čase zamilovanost opadla a já teprve tehdy poznala, co ostatní viděli už dávno, že je to fakt blbec 😀 Ty jsi navíc vdaná a máš dítě, tedy daleko větší závazek, takže si prostě poruč, že takhle NE a po čase zjistíš, stejně jako tehdy já, že ti za to opravdu nestál a že jsi spokojená tak, jak to je. Zkus si najít něco, čím se zabavíš, odpoutáš myšlenky a překonáš ten zrádný stereotyp manželství. Držím pěsti, určitě to zvládneš 😉@ortego
žádný jiný chlap nebude tvému dítěti lepším tátou než jeho vlastní, zamilovanost je "chemie" v mozku, po čase opadne...Chce to vědomě hledat pozitiva na manželovi, aby ses znovu do něho zamilovala a ocenila to proč si s ním. Hodně síly a štěstí.
Z Tvého příspěvku je jasně vidět, že moc dobře víš, jak se máš zachovat. Tak to udělej a užij si s rodinou krásné Vánoce.
Rozum mi radí vyplač se do polštáře a zůstaň věrná rodině ale něco uvnitř mě ...