Jsem s mužem, který mě už nepřitahuje. Má to někdo stejně?

alexkisss
26. lis 2020

Ahoj je tu nějaká slečna nebo mamca ve stejne situaci jako ja?! Sem z partnerem jiz sest let začátky byli zajimavy sex nas společně bavil jezdily sme s detma ( mam dve z prvního manželství a treti společně) a vylety nehadali sme se nic, ale ted je to hrozny nedokáží s nim spat jako sex mam k nemu odpor stitim se ho nevim co se stalo nebavi me ho poslouchat kdyz mluvi porad o praci nechci s nim nikam chodit štve me ze je obcas zlý na deti s ničím mi doma nepomůže nic. Uz sem opravdu zoufalá nevim jestli mu to mam rict nebo ne mam se s nim rozejít nebo mam nadále byt ve vztahu který z me strany a pohledu proste neni ideální?! Sestrvavam v tomto vztahu jen proto ze bych to sama financne neutahla a deti by se nemeli tak dobre ja uz nevim co opravdu delat mam zvážit navstevu nejakeho psychologa a vypovídat se?? Snad nejsem sana omliuvam se za chyby v příspěvků píšu na telefonu

tinaprofi
26. lis 2020

@alexkisss myslím, že žen s podobnými problémy je tady spousta 🙂 A protože maj hafo děcek a prachy žádný tak tiše trpí... Myslím, že psycholog nevyřeší tvůj fyzický odpor k chlapovi, ale mohl by ti poradit, jak z tý šlamastiky ven.

alexkisss
autor
26. lis 2020

Já miluji svoje děti a vim ze ted nestradaji, nevím jak by to bylo kdybych s nim nebyla ale zase trpět ve vztahu a ubližovat tomu druhému taky není dobre

gryfis
26. lis 2020

v tomhle určitě nejsi sama.. a velmi těžko se radí.. protože to není vůbec snadné a každý ten vztah je trochu jiný.. z vlastní zkušenosti jen můžu říct, že od některých věcí se dá oprostit, neřešit..hlavní je, pracovat i sama se svojí psychikou, zvládat emoce a najít si něco, co tě naplňuje a po krůčcích pracovat na tom, abyste si našli něco společného.

klea81
26. lis 2020

@tinaprofi a já myslím, že by i mohl pomoct, protože sex u ženy začíná v hlavě a pokud bude s mužem líp vycházet a komunikovat, tak i ten odpor v posteli časem polevi

priefi
26. lis 2020

@alexkisss v první řadě by sis měla s partnerem vyříkat, co Ti vadí a co bys chtěla změnit

alexkisss
autor
26. lis 2020

To uz sem udelala vse sme si vyrikaly ale fungovalo to mesic? A zase se vrátilo do starých koleji

blondynka400
26. lis 2020

@alexkisss a co ti tak vadí? Píšeš, že jste si to vyříkali a měsíc to fungovalo. A v té době se ti nehnusil?

tinaprofi
26. lis 2020

@klea81 u mě začíná sex hlavně tím, že je pro mě protějšek přitažlivý.. A k tomu patří i tak postranní detaily, že se nechová jako debil a panskej synek

alexkisss
autor
27. lis 2020

@blondynka400 vyrikaly ale nespali SME spolu nic jen byl milejsi nic víc

alexkisss
autor
27. lis 2020

U nás to skoro každý den krome vykendu vypadá následovně: Rano odejde do prace sem rada ze je pryč mužů si uklidnit atd... Přijde z prace da si kafe nají se postezuje si jak bylo v práci a co ještě musí udělat, následně sedí v kuchyni kouří a cumi do telefonu bud na erotické servery nebo hraje hry. Nemá snahu se zvednout a jit si hrát s tou nejmenší ani když sem ve vane a ona breci v obivaku, musim se zvednout vylézt z vany a postarat se o ni nemám čas se ani umejt a chvilku v klidu pobít ve vane. Když pak zjistí ze sem vylezla z vany a mala už neplacení zeptá se me proč brecela odseknu ze nevím odpoví mi ze nemám dávat vinu jemu ze brecela ze on za to nemuze no a to je neco pro me vylitnu na něj s tím ze se nemůžu ani v klidu vykoupat kdyz on sedi v kuchyni a cumi do telefonu neumí se o ni postarat to se nafoukne a jde si zpět sednout k telefonu. Takhle u nas probíhá kazdy den jak me ma pritahovat když pro me nic dobrého neudělal nejhorší co me úplně asi mrzelo bylo to když SME měli výročí já mu koupila novy mobil a on me?! Tvl dva kaktusy to je pokazdy at mam narozeniny nebo svátek po každý dostanu bud kytku v květináči nebi kaktus letos ni ani nedal nic k narozeninám protože sem mu řekla ze žádnou kytku v květináči nechci a ani kaktus tak se na to vysral uplne!!! Řekl mi ze mi chtěl koupit ale ze sem si koupila sama jako to ze si koupim parfém přece neznamená ze sem si koupila dárek k narozeninam! Sem zvedava co mi da pod stromecek mám pro nej plno dárků tak doufám ze mi zase nekoupi jen stříbrné nausnice jedny!!!

tinaprofi
27. lis 2020

na to nepomůže psycholog, ale kopanec do prdele, hodně štěstí při rozchodu

smudlinka10
27. lis 2020

@alexkisss Mela jsem to stejne, jen mobil, s dcerou to neumel, porad byl v opozici. Chodila jsem k psycholozce, on to resit nechtel, ze pry zadny problem nema. Nakonec jsem rozvedena a je mi dobre.

S darkama jsem to mela stejne, vlastne mi koupil za celou dobu svitici sosku panenky Marie, rekla jsem, ze bych si prala andela, ukazala jsem mu ho, dala mu i penize a prisel s tou soskou. Jo a dvema andilky na hrob. 😂 A s darky to bylo jeste tak, ze jsem si neco koupila a on vsem rikal, ze to koupil on. Takze pro okoli byl pan dokonaly, ale realita byla jinde.

orisek56
27. lis 2020

@alexkisss ono o dárcích to nebude, mě by kytka v květináči nevadila vůbec, i když.... Zrovna darovat někomu kaktus no.... Moje babička má takovou pověrčivostni teorii, že bližnímu se nikdy nemají darovat píchave a řezné věci. Že to potom rozvráti vztahy mezi nimi a jsou na ostří noze, nebo mají nepříjemnosti. Je to taková blbost, který se mi nechce verit, ale je fakt, že já dostala jednou k Vánocům od tchyně holici strojek a pak sel vztah mezi nama do háje. Ale to je jen taková zajímavost mimo. A je fakt že nikdy bych nikomu kaktus asi nekoupila, jen to takové neuctive, teda z mého vnímání. Jinak chování tvého partnera je na přes hubu to je fakt, sobecke. Mě defakto muž koupil auto, ojeté a v pěkném stavu MPV. A i když je napsáno na něho a používá ho pro firmu a já beru že je náš obou, poctivě na něho drel, tak chtěl hlavně abych nebyla na vesnici s děckama delší dobu bez auta a mohla se někam přesouvat kam potřebuju, když moje v havarijním stavu už skončilo v likvidaci.

barulina
27. lis 2020

@orisek56 muj chlap kaktusy miluje od decka. Mel sbirku 😁 tak jeden obri dostal na narozky, dcera mu tam vytvorila dekorace na spejli 😁 ted se zacnu bat ty jo

orisek56
27. lis 2020

@barulina hale simte

orisek56
27. lis 2020

@barulina never poveram. Jen to říkám jako zajímavost. Že mě to strašidelné vyšlo. A vy kaktusy máte rádi, já třeba zas ne 😄

barulina
27. lis 2020

@orisek56,😁

jakreb
27. lis 2020

@blondynka400 Tiez mi to "hlava neberie".
@alexkisss Tak sa ti bud hnusi alebo nie. Tu ina cesta nie je. Ci sa ti "hnusi" z trucu keď ta naserie?

jakreb
Autor odpověď smazal
Zobraz
jakreb
27. lis 2020

@alexkisss No mas doma exemplárny pripad debila. Prepac za uprimnost.

alexkisss
autor
27. lis 2020

Bohuzel i ja vim ze to proste neni dobre

xsenova
27. lis 2020

@alexkisss ja si myslim ze by ste mohli skusit na parovu terapiu. Su psychologovia ktori sa na to specializuju.

bartunci2012
28. lis 2020

Po šesti letech vztahu, je jasný, že život tak nějak zevsedni, zvlášť když jsou děti, je v tom určitý stereotyp. Chtělo by to nějak oživit, třeba se projít společně fotkami a zavzpomínat si, jaké to tehdy bylo, jak jste se seznámili a co vás jednoho k druhému táhlo, co vás činilo šťastnými, a postupně dojít až k tomu, kde se to zlomilo. Přijít společně na příčinu. A odtud se odrazit. Chce to ale iniciativu z obou stran. Pokud partner neprojeví zájem, nebo nad tím má ne rukou, je jasné, že z jeho strany není vůle, a kde není vůle, není cesta. Zkusila bych to, a uvidíš, jestli se něco podaří změnit. Hodně zdaru.

herbinaaa
29. lis 2020

máš pouze dvě možnosti. Bud budete na vztahu pracovat a zkusíte to trochu oživit nějakými feromony, afroidziaky a na vztahu pracovat, nebo odejdeš. Držím pěsti

alexkisss
autor
9. pro 2020

Tak sem na tom zkusila zapracovat ale jak sem zjistila jehi to vubec nezajima porad si mele svoje takže po vcerejsi hadce kdy mi rekl ze sem neschopná sem ho poslala do prdele ze s nim končin ze uz toho mam dist jak vecne doma s ničím nepomůže ze dokáže jen řvát na deti a cumet do telefonu tenhle vztah proste pro me skončil, a nejlepsi je ze mi rano vola z prace jako by se nic nedělo uplne v pohode tak ja nevim jestli je blbej nebo si mnou je jistém nebi nevim dorazila sem hi do telefonu a on mi jen odvětil ze mam pockat az prijede domu ze to proberem no ja na nej seru pro me je to hotova vec proste sme spolu skoncily

urtica
9. pro 2020

@bartunci2012 Že sex ve vztahu časem zevšední - to jo, o tom žádná...ale řekla bych, že mezi únavou ze stereotypu a prostou nenáladou na sex a odporem, který pociťuje autorka, je propastný rozdíl. To první potká skoro každý pár a lze to řešit, to druhé je podle mě mnohem složitější, většinou je to důsledek něčeho špatného, co se v tom vztahu už dlouho děje a neřešilo se to a pokud to dojde až k odporu a ke štítění se - pak je návrat touhy velice těžký, ne-li nemožný...