Jsem pro manžela nudná

5. pro 2021

Čau holky, jdu se sem vypsat a asi i pro ňáký rady, co s tím.
Jsem momentálně na neschopence kvůli rizikovýmu těhotenství. A vzhledem k tomu, že tu navíc je covid, tak výsledek je ten, že nemůžu dělat prakticky nic. Nebo aspoň ne něco zajímavýho. Manžel je poslední dobou takovej odtažitej, promluvila jsem si s ním, proč se mnou nechce nic moc dělat. Nakonec mi nepřímo řekl, že jsem prostě nudná, že se se mnou teď prostě nedá nic dělat. Objektivně - asi fakt nudná jsem. Celej den doma, nikam nemůžu, když jdeme spolu na procházku nebo na výlet, tak jdu hrozně pomalu kvůli břichu a jeho to moc nebaví se tak táhnout. Dřív jsme hodně někam chodili a jezdili na výlety, najednou nechodíme spolu kvůli celý týhle situaci nikam. Aktivity doma jsou dost omezený. Sex od půlky 2.trimestru žádnej, protože už mu to přijde divný, kvůli dítěti a břichu. Takže tahle společná aktivita taky padá.
Mě to mrzí, na druhou stranu ho chápu. Můj největší zážitek, kterej mu můžu večer vyprávět, je jak jsem šla nakoupit...Štve mě to, že jsem takhle nudná. Sama to cítím, jak jsem teď nezajímavá. Ale nevím, co se s tím dá dělat. Nějaké nápady?🙏 Nebo se s tím prostě musím smířit (já i on), že už nejsem ta zábavná holka a minimálně do porodu nebudu? (Nepište mi prosím, že s dítětem budu nudná ještě víc, s tím tak trochu počítám, ale snad aspoň výlety budou reálné a hlavně tu bude další člověk navíc, ten tu teď neni).

anetka9
5. pro 2021

Jako promiň..ale ty nosíš i jeho dítě, první ho má zajímat zdraví tvoje a dítěte, měl by ti být oporou a ne tě takhle srážet...vymyslet aktivity se dají i doma, společné večery s deskovými hry, filmy, seriály, společné pečení, vaření, přichystání věcí pro miminko...těhotenství je jedno z nejkrásnějších období, které se nemusí opakovat...měli byste si to užívat a ne se trápit. Ať si nahoní testosteron po práci v posilovně a za tebou přijde milej a usměvavej

mia_von_prag
5. pro 2021

Ake zábavné aktivity by teraz asi tak očakával?

Chyba nie je v tebe, nič si nevyčítaj!
Iba sa prispôsobuješ novej situácii. Užívaj si posledne dni kľudu, lebo keď sa dieťa narodí, ani sa nezastavíš. To bude preňho poriadna facka, aká zmena u vás nastane. A zapájala by som ho do všetkého vrátane prebaľovania, práce v domácnosti, keď sa nudí

autor
5. pro 2021

@anetka9 hm jako jo no. Po*ranej covid, myslim si, že má na něj v tomhle značnej vliv to, jak uz rok a půl nikde nebyl, nic nezažil a teď už nemůže zažívat ani nic se mnou. On mi tohle řekl až poté, co jsem na něj naléhala, že chci vědět důvod jeho odtažitosti. I se mi za to omluvil. Ale když už jsme se o tom bavili, tak přiznal, že má teď takový období, kdy vnímá, že tu brzy bude prcek a že nám to hodně změnil život a že by rád do tý doby ještě něco zažil. Prý ví, že já to mám těžší, ale že když jsem chtěla slyšet, v čem to je, tak že prý v tomhle. Na mimčo se jinak moc těší. Ale přijde mi, že prostě jen chození do práce a domu , k tomu věčně vyhrocená atmosféra mezi lidma kvůli covidu, už mu to leze na mozek a prostě ho to nebaví doma poslouchat moje historky, co se odehrálo v Lidlu (mě by taková historka taky nezajímala, ale jinou po celym dni nemám). Neřikal to nijak hnusně, jen, že to takhle má.
No stěžuju si, pak ho bráním...😀 vim vim. Ale jelikož jsem teď nudná zřejmě pro všechny, protože i kamarádky se mnou komunikují minimálně (narozdíl ode mě mají co na práci), tak jsem si chtěla postěžovat.🙈 Na to, jak teď nebýt nudná, asi nepřijdu😞

baja8
5. pro 2021

Ahoj, jako bys psala o mě 🙂. Myslím, ze to není nic zvláštního a zaziva to spousta páru..Tvůj muž by si měl uvědomit, ze odnosit dítě není žádná prdel a brát trochu větší ohledy. Snad miminko taky chtěl a tím se proste změní spousta věci. Takže se nenech rozhodit a byt tebou otevřene si s nim promluvim.

blondynka400
5. pro 2021

Kolikátý jsi týden? A z jakého důvodu rizikové těhotenství? Nějak maličko nechápu, proč kvůli covidu nemůžeš nic dělat.... 🙂 Já ho popravdě maličko chápu. Třeba máš nějaké relevantní (zdravotní) důvody, proč ni nedělat, jinak to popravdě maličko nechápu.

anetka9
5. pro 2021

já to chápu..ten covid je na tohle šílený, ale zkus mu vysvětlit, že to bude naopak, to není teď honem užít užít, pak to nepůjde..půjde, jen jiným způsobem, spolu se podíváte sami třeba za rok, ale ty zážitky s dítětem jsou prostě úplně jiný a neřekla bych, že mi něco chybí...jasně, někdy bych ráda přišla z práce a nic nedělala, ale nemůžu, ale ta láska a to štěstí v očích dítěte, to bych nikdy za nic nevyměnila. Řekla bych mu, že naopak se může těšit na nové zážitky, noví zkušenosti. Pokud nerodíš za chvilku, tak si kupte spolu ještě prodloužený víkend někde v hotýlku, penzionu v okolí a třeba ho to nakopne a ty válení někde, kde připraví jídlo, ustelou postele a postarají se, taky určitě oceníš🙂

veritanas
5. pro 2021

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Přijde mi divné, že na procházku s tebou nechce, si pomalá. Jsi na rizikovém a jsi nudná. Vlastně cokoliv, co bys mohla ho nebaví. A upřímně celý covid je na bednu pro všechny, nikde jsme taky nebyli, jenom po ČR. Všichni jsou unavení a otrávení, přijde mi, že je prostě frustrovaný, a vlastně to odnášis ty. Prostě je situace taková, tak se přizpůsobíme. Já byla těhotná na rizikovém v době, kdy covid začal, nikam jsem nechodila, všechno zavřené, všechno na prd. Manžel mi nosil knížky z knihovny, z okýnka, hráli jsme hry, koukali na telku, chodili po dvoře, občas šli na procházku. Naopak vymýšlel aktivity, aby mě zabavil a mohli jsme je dělat spolu. A argumenty, že ještě si něco užít, jsou úplně liché, podle mě. Protože život miminkem nekončí, jenom se transformuje a může být mnohem lepší. A pokud má dojem, že bude horší, pak si měl dítě rozmýšlet. Nechci vyvolat dojem, že jsem nějaká máma na plný úvazek a že jediné ,pro co žiju, jsou ony. Ale já jsem s dětma zažila tolik legrace a super zážitků, které jswm.si ani nedovedla představit.

mia_von_prag
5. pro 2021

Premyslala som, ako sme trávili čas my pred pôrodom.
Celkom sme sa zabavili pri spoločnom varení, doskovych hrach, pozerali sme spolu filmy a potom o nich diskutovali. Kupila som partnerské kartičky s otazkami, tie boli super. Občas sme pozvali nejakých kamarátov na večeru a dosť sme vyberali detskú výbavu. Rozdelili sme si, co kto najde, pozrie recenzie, potom sme o tom debatovali, aj o vychove.
A raz denne sme šli na prechádzku. Treba komunikovať, ale zas ty nie si jeho dvorný zabávač, tiež môže niečo vymyslieť

felixfelicis
5. pro 2021

No jo, je to tak, když máme ted pořád nemocny děti, taky jsme jenom doma a kolikrát se několik dní nedostanu vůbec nikam. A manzel pracuje na HO, takže mu ani nic vyprávět nemůžu, když u všeho je 🙂 Ale tak pořád je co dělat a o čem mluvit, díváme se na seriály, sledujeme různé debaty a pořady, čtu knihy, z toho vždycky nějaké téma vyplyne. Můžete se chystat na Vánoce, zvelebovat něco doma...Akorát musí chtít. Jestli nutné potřebuje neco zažít, tak přece může někam s kamaradama, ne? Krom trhu nic zavrenyho není. A pak se doma chovat normálně, jak má, místo aby tvrdil ženě před porodem, že je nudna.

biciklissie
5. pro 2021

Vím, že jsi to slyšet nechtěla, ale může být hůř. Jasně, jsou ženy, co porodu hodí dítko do šátku a navážou život tam, kde skončil před porodem. Ale dost často s námi zamávají hormony a dost těžko dokážeme, minimálně dočasně, myslet na něco jiného nez miminko. Pak můžou být různé problémy, spave dítě, kojení, zdravotní problémy, poporodní komplikace, nevyspaní, atd. Jen tom chci říct, že partner by měl být připravený na to, že se život změní a to hodně. Určitě lze být akcní, ale když má problem ti přizpůsobit tempo chuze na procházce, tak to asi pro něj bude dost těžké.

asinehri
6. pro 2021

Jeziiis tak manželka je cvičená opička, která má manžela zabavit? Ach jo. Tak za ten čas, co sedíš doma, koukej na dokumenty a večer mu vždy povykladas, kde jsi byla prstem na mapě. Jinak je to blbec fakt.

barmil
6. pro 2021

Ty jo, teď to máš luxus. Já byla těhotná na jaře první vlny, kdyz bylo vše zavřený, zadny kavárny, kina, restaurace, obchody jen s jídlem.. To bych pak Tvoje narikani chápala, ale tohle mi jen přijde jako vaše oboustranná lenost. Co vám brání v tom jet na wellness víkend? Nemusíš chodit túry, hroste se v bazénu, dejte masáž, užijte si dobre jidlo, dlouhé snídaně, večer si sedněte v baru, dej si dobrý nealko koktejl, manzel skleničku..
Doma se můžeš hezky upravit, objednat jidlo, manzel at vybere seriál, nebo film a udělejte si domácí kino. My takhle jeli seriály, pak jsme koukali, kdyz jsem kojila.. A včera jsem dokoukala seriál, co nás takhle provedl tehotenstvim, kojenim a synovi je teď rok a půl.
My dost jezdili na výlety, našla jsem vždy místo, kde je něco zajímavého, pak dobrou kavárnu nebo restauraci, a frceli jsme.
At se přizpůsobí manzel Tvému tempu, nebo si běží napřed a tam si dá kafe a počká na Tebe.. Ty se kochej, jdi si ve svém tempu, koukej i po obchudkach.. Vždyť nemusíte ujít 20km ne..

garpova
6. pro 2021

Ahoj, pokud se nudí už teď, co bude dělat až se mimino narodí? Ony ty první měsíce taky nejsou příliš zábavný. Dítě buď spí, jí, nebo je nespokojené a dává to najevo. Přijde mi to trochu smutný, ty jsi omezená něčím, co vzniklo z lásky vás obou, tak by se ti měl manžel přizpůsobit a nebo to aspoň nedávat najevo, to je neohleduplné. Těhotenství, a pokud je ještě náročné, není hlavně ke konci nic zábavného, a žena potřebuje oporu a pochopení a od koho jiného než od toho nejbližšího.

irmamala
6. pro 2021

No tvl, to je fakt chlap pro život. Modli se, ať vás nic horšího než rizikové těhotenství nepotká, nebo ho uvidíš jak mizí v prachu :-/

martulka88
6. pro 2021

Co je tohle za chlapa? Promiň, ale jak ho popisuješ, tak očividně myslí jen na sebe. Já jsem doma defakto 1,5roku - loni jsem v květnu otěhotněla, ihned rizikové a v lednu o syna přišli. Nyní končím 6.měsíc a musím říct, že můj muž je snad anděl. Do obchodu už jezdí sám (nejsem očkovaná a snažíme se mě chránit, co to jde), nikde jsme se nepodívali co je rok dlouhý - jen malý výlet na jaře a pak v létě a to jen po našem okolí. Když někde jdeme, jdu strašně pomalu, jak mne bolí kyčle a malý tlačí + i sám muž chce, abych šla pomaleji. Ale nikdy mi neřekl, je s tebou nuda. Ba naopak je raději, že jsme doma, koukneme na film, zahrajeme hry, uvaříme a nebo mne nechá jen tak spát, abych načerpala síly. Kolikrát mi řekl on sám, že se bojí, abych se s ním nenudila, když nikde nemohu. Buďto jste chtěli oba miminko a hold to přináší nějaká omezení - a to bude i do budoucna - né vždy vše jde, tak jak si sami přejeme. A nebo "chtěl dítě" jen proto, aby měl od tebe pokoj a to mi to spíše tak připadá. Je sice hezké, jak spousta celebrit mohou jezdit na dovolené, užívat si apod., ikdyž čekají potomka, ale je spousta žen, které toto štěstí nemají a nezbývá jim nic jiného, než se prostě s takovou situací vypořádat.

autor
6. pro 2021

Holky díky za názory🙂
No on je možná trochu problém i v tom, že já sama to tak cítím taky. Dělala jsem důležitou a zajímavou práci, měla hodně kamárádů, ráda někam chodila. Teď prostě jsem vysloveně jen doma. A vadil to i mě. A jsem taková povaha, že když si o sobě myslim něco negativního, je mi hrozně líto, když zjistim, že si to myslí i někdo jinej. A to se přesně stalo teď.
K otátkám, proč nikam nemůžu - jak jsem psala, jsem na PN - to znamená omezené vycházky + nejdýl do 7 doma. Dále covid problém - nejsem očkovaná. To znamená, že momentálně prakticky všude mám zakázaný vstup (včetně hotelů, restaurací a podobně), takže jakýkoli hezký víkend někde není možný. Dokonce ani to kafíčko na výletě ne☹
Celé jsem to s ním začla řešit, lezlo to z něj jak z chlupatý deky a říct mi to nechtěl. Asi to celé vypadá teď, jak je hrozný, ale musím říct, že jinak se ke mě vždy choval fakt hezky. Když jsem byla nemocná, na operaci apod, opravdu se o mě staral. Problémy jsme různé už zažili a vždy pro mě byl opora. I teď mi řekl nedávno, že mě obdivuje, jak všechno zvládám. Že ví, že jsem bojovnice. Když už jedem na výlet a je tam kopec, vezme mě za ruku a táhne mě. Bříško mi hladí. Na mimi se těší. Ale asi právě z toho důvodu, že cítí, že si nesmí na nic stěžovat a nesmí mu nic vadit, když je manželka těhotná na rizikáči, mi neříkal nic ze svých pocitů a pak to vede k tomu, že se trochu odtahuje (o čemž on tvrdil, že si není vědomej toho, že by se ke mě choval nějak jinak než dřív), protože jeho potřeby a pocity "nejsou na pořadu dne, nejsou důležité a vše je jen o těhotné ženské".
Já to celé vytáhla hlavně proto, že mi prostě přišel jiný a já se opravdu bála, proč to tak je a furt jsem nad tím přemýšlela (mám na to totiž spoooustu času). Hlavně právě z toho důvodu, že jsem se bála, jak se teda bude pak chovat, už tu bude to dítě. No to mě ujistil, že ví, že to bude jiné a náročné, ale že to je rozdílc když už tady to dítě je. Teď tu ještě není a už je vše úplně jinak a on to prostě nečekal, že to takhle bude. Zdůraznil, že mě rozhodně neobviňuje z ničeho a že si ani nechce stěžovat, ale pokud chci vědět, jak on se teď cítí, tak prostě takhle.
Dobrý nápad je zvát si teď víc návštěvy, to mě nějak nenapadlo🙂 Hned to bude rozptýlení, i pro mě.
Díky všem za názory, doufám, že se to teď o vánocích zlepší, jak taky změníme prostředí a uvidíme se s rodinou👍

madamas
6. pro 2021

Nemůže manžel něco ,, podniknout" sám? Jít si zaběhat, sejít se s kamarádem, dát si pivko? Zajít do fitka, kutit něco v dílně, dodělat drobné opravy/co je potřeba, předtím než se miminko narodí.. nemá žádné koníčky které by dělal zatím co ty budeš odpočívat? Domů by se pak vrátil ,,vyřáděný" a připravený si s tebou povídat. Tak nějak jsem to měla já. Můj manžel je ,, hyperaktivní", má spoustu práce a zájmů k tomu. Já byla ráda že si odpočinu, přečetla jsem si knížku nebo jsem se dívala na filmy které on nemusí..a pak jsme se spolu smály historkám z obchodu😀 Teď už máme doma prvňáčka + čtyřměsíční holčičku tak je to zase trochu jinak.

klarkablaha
6. pro 2021

přesně do porodu ať něco podnikne sám a později už vám začne frkot oboum. 🙂

petrasipkova1
6. pro 2021

Tak prvně zamakej na sobě a vymysli něco co by te bavilo, můžeš dělat domácí výrobky v kuchyni, šít věci na miminko, domácí kosmetika, cokoliv co by te zabavilo a cítila ses dobre. Pokud mas zdravotní problémy, ze nemůžeš chodit a mas odpočívat, tak to je nemile, ale zase je to jen na chvilku. Jinak my třeba jezdíme po památkách, procházíme historická centra měst, různé kopce, zajímavosti apod a to nás baví oba dva. Člověk nemusí sportovat na plno nebo vysedavat v restauraci, chce to jen vymyslet co bavi oba. Dá se dělat tolik věci. Deskové hry na dlouhé zimni večery jsou taky super.

veruuu_kubesovic
6. pro 2021

a představ si, že my jsme měli sex dokonce zakázaný, hrozil předčasný porod, doma jsem akorát poslední trimestr odležela, k tomu 3,5letá dcera v zádech, přes týden mi pomáhala moje mamka, o víkendech se staral o naší dceru můj muž a zvládnul to...oba jsme totiž věděli co je "v sázce" takže by ho ani nenapadlo mě jakkoliv zesměšňovat jak to píšeš ty...
Za tenhle stav během těhotenství jsem nemohla ani já, ani on, prostě prcek byl prvně zadečkem napřed a pak se přetočil bohužel pro mě byl moc nízko...
Jinak my jsme teda doma hráli hodně deskovky, nebo koukali na filmy nebo seriály, třeba Netflix je na to výborný!!!

zmrzlinka
6. pro 2021

U prvního těhotenství jsem jenom ležela a zvracela a asi se mnou nedalo o ničem bavit...Manžel mi nikdy nic nevyčetl.....A hlavně nejšílenější doba Vás ještě čeká.... probdělé noci s miminkem či už kvůli prdikum nebo nemoci ....to bude manžel dělat co?

limali
6. pro 2021

Prepáč, ale to je strašný sebec...slušne povedané. Si tehotná, čakáš s ním dieťa, máš rizikové. Na rukách by ťa mal nosiť a starať sa aby ste boli s mimčom v pohode. Spýtaj sa ho, akú by mal predstavu o tom vašom fungovaní. A až bude miminko na svete, bude celý tvoj vesmír a manžel bude na chvíľu na druhej koľaji. To prežije? Drž sa, pevné nervy. 🙂

drep
6. pro 2021

Já půjdu proti proudu, ale nikdy jsem těhotenství nepovažovala za magický stav, který vše omlouvá a tvého muže trochu chápu. Ok, nemůžeš ven, ale přece se dá ledascos dělat i doma, ne? Kdybych skončila těhotná na riziku, požádala bych o práci na doma. Pokud to povaha tvé práce neumožňuje, tak naopak covid strašně rozjel e-learning. Tak bych vypilovala němčinu nebo ruštinu s nějakým učitelem přes skype nebo v rámci online kurzu. Projela bych všechen elearning, co nabízí má profesní komora. Pokud jsi šikovná, dá se něco doma vyrábět (já jsem sice úplné poleno, ale na škole jsem se odreagovávala skládáním origami, ale to je dost závislost a leze do peněz😂). Pokud se můžeš hýbat, tak jsou aplikace na cvičení pro těhotné (asi teda hlavně anglické). A muže bych poslala sportovat samotného, pokud můžeš chodit, tak my to dělali tak, že já šla, on běžel, po cyklostezce tam a zpět, takže jsme se oba po půlhodině otočili a dorazili k autu nastejno. S kamarády jsme se navštěvovali i před covidem rádi doma, obcházela jsem poctivě rodiče a prarodiče, aby si mě užili.
Pokud by nejzajímavější událost dne byla nová pokladní v lidlu, tak bych první zešílela já, dávno předtím, než by ze mě začal šílet muž.

autor
6. pro 2021

@drep díky za příspěvek, já to právě taky necítím úplně tak, jak tu píše většina holek, že je to sobec a že má dělat vše jak chci já jen proto, že jsem těhotná. Ale ráda bych naší situaci zlepšila a tak hledám nápady, jak na to🙂 Asi je fakt, že bych měla začít v první řadě u sebe, najít si zábavu přes den, abych pak večer nebyla tak urputná, že musíme trávit čas spolu, protože já se přes den nudim.👍 Protože být na něj naštvaná za to, jaké má pocity, které mi na moje naléhání konečně přiznal, mi moc dobrý do budoucna nepřijde. Nechci, aby si muj manžel myslel, že mi nemůže říct, když má s něčím problém nebo ho něco trápí. Tihle ušlápnutí poslušní chlapi, co si nikdy nedovolí na nic postěžovat, pak stejně utečou někam, kde jim to umožněno bude. A to já právě nechci, aby se bál mít nějaký pocity a dusil to v sobě jen proto, že jsem těhotná.

drep
6. pro 2021

Já jsem z toho tvého příspěvku měla ten pocit, že ty se sama se sebou taky nudíš a že to ani manželovi tak moc nevyčítáš. Já se strašně snažím muže naučit, že i když já lkám, že jsem unavená nebo toho je na mě moc, že je to o mně a že tím vůbec neřikám, že jsem unavená proto, že on nic nedělá, ale prostě proto, že je toho moc. A že si může postěžovat i tak.
Tak bych se primárně snažila vymyslet zábavu a zabavit se sama, abych tak nevisela na tom, kdy někdo dorazí. Vlastně mám sama spoustu tipů, co bych dělala, kdybych měla někdy nějaký volno, tak jsem se chtěla podělit. Třeba to origami je naprosto boží.
A jinak můj muž je úžasný, ale není ten tip průkopníka. Takže když nečo nadhodím (nezahrajeme si kostky/žolíky/jednu z cca miliónu společenských her, co máme doma), rád se přidá a baví se, ale sám s tím nepřijde. Občas mě tím rozčiluje, ale chápu, že on je prostě takový.0

daasqua
6. pro 2021

My jsme možná s manželem "divní", ale dokážeme se velmi dobře zabavit i doma a to třeba pouhým rozhovorem... Bavíme se o všem možném (cokoli - cestování, věda, filmy, vzpomínky, názory, psaní... skoro žádné téma nám není cizí) a i pouhé mluvení nás zabaví. Dřív před dětmi jsme každý den sledovali 1 díl seriálu, to bylo takové odreagování od práce. Někdy jsme hráli deskovky (výjimečně počítačové hry, ty mě moc nebaví). Já taky dělala různé tvoření a zabavila jsem se i sama. Nějak bych nemohla být s člověkem, se kterým bych si nemohla nic říct (znám dost chlapů, kteří prostě mlčí, ten můj je naštěstí celkem ukecaný a ráda ho poslouchám, plus je naštěstí docela dost upřímný). Samozřejmě se zabavíme i dalšími věcmi (cestování, chalupa, výlety... do kina a na sport apod nechodíme), ale plno věcí nyní nejde, jak jsi psala (my třeba taky nejsme očkovaní, plus máme 2 malé děti a to jsou dospělácké aktivity omezené).

veronicka89
6. pro 2021

Tohle asi nechápu ...ale kde nikde nebyl nic nezažil...

?

Jako asi žiju na jiné planetě ale v rámci možností jsme od covidu byli 2x u moře ...2x na lyžích xx krát v hotelu přes víkend v okolních zemích...
Tam restaurace ,bowling ,výlety ,bazény,welness a to jsem byla taky těhotná a taky byl covid ...a máme 2 děti ..

Takže jaký si to uděláš takový to máš...

Nesnáším lidi co jen fňukají a nic nedělají...

Jinak jako nevím zas proč bys měla být nudná...
Ono jde o to že buď jsi nudná jako povahově,ptz můj chlap se se mnou doma teda nenudí...buď si dělá svoje ptz je rád že má na sebe čas ( krypton,jóga, cvičení) nebo děláme něco s dětma, nebo koukáme na telku ,plánujeme víkend ...hrajem hry...povídáme si ...koukáme na videa z dovolených nebo na YouTube destinace kde jsme byli...kde chceme...😏

Jinak jako nepíšeš že bys měla rizikové těhotenství,takže jste si klidně mohli do teď pronajmout apartmán...chatu...poznat nějaké nové místo....nebo klidně jet někam kde jste nebyli...kde nemusíš moc chodit ( lanovky , bus,MHD) ...
Dále neskladate třeba postýlku nemalujete pro mimco pokoj...apod?
Já nevím bez dítěte těhotná .

Vždyť je to hezké a užívejte .
.ten čas vdokud máte jen sami sebe s dětma je to super a dá se s nima dělat vše ale už nic nebude tak že budete jen vy dva 🙂
Takže nějaké fajn masáže večer ( klidně i erotické )...
Apod...

Nevím jestli jsi nějaká fnukna...ptz zas věřím že to může chlapa trošku dlouhodoběji otravovat...

Jinak zas ber v potaz že v těhotenství je ta ženská fakt přecitlivělá a to co ti teď přijde smutné nebo že se ti z toho chce brečet nebo si naštvaná tak za normálního stavu by ses nad tím ani nepozastavila 🙂

Jinak bych fakt vymyslela nějaké zpestření ...někam zajet nějakou cgyjdu pronajmout ...objednat si jídlo domu pokud nechcete mezi lidi...apod ;)

autor
6. pro 2021

@daasqua No právě já jsem na tohle taky zvyklá, že si hodně povídáme. Oba jsme vzdělaný a máme celkem zajímavé práce, takže povídání o všem možném byla vždy jedna z našich nejčastějších společných aktivit. Jenže po skoro půl roce doma bez možnosti nějakých nových zážitků už jsme prostě většinu témat vyčerpali😞 Tak to mi právě taky chybí, to povídání. Nojo, asi je to prostě daň za to, že můžu mít klid doma a nechodit do práce.

kamino
Autor odpověď smazal
Zobraz
kamino
6. pro 2021

@veronicka89 O rizikovém těhotenství se píše hned v první větě ... dále není tazatelka očkovaná, tak také smolík téměř se vším..