Ahoj holky. Jsem tu uz dlouho, ale aktuální situace mě donutila k anonymnímu profilu. Abyste byly v obraze. Jsem čtyři roky vdaná, manžela neskutečně milují a nikdy bych ho nechtěla vyměnit. Všechno nám klape, máme se skvele,plánujeme rodinu. Jenže co se stalo....
V práci se občas potkám s přítelem jedné me kolegyně. Několikrát mi pomohl vyřešit nějakou situaci... naposledy v pátek jsem potřebovala s něčím pomoc. Poslala jsem t manžela, aby to s ním vyřešil. (Znají se). Večer mi přišla sms ve znění.. Myslel jsem, ze te uvidím.... A na to konto jsme si vyměnili několik mnohoznacnych sms. Tohle pokračovalo i v sobotu.... skončilo to výměnou několika lehtivych fotek. Dneska se mi celý den neozval, když jsem mu odpoledne napsala, ze se vůbec neozval a co si o tom mám myslet, dozvěděla jsem se,ze nemá čas a myslet si mám co chci. Tak jsem mu napsala ze mi chybí a od té chvíle se neozval. Ač jsem se tomu bránila, viditelně jsem naletela nějaké jeho víkendové náladě a teď tu.mlatim hlavou do zdi. Předesilam, ze jsem to nikdy nechtěla nechat zajít dal.než k sms. Prostě mi bylo milé,číst hezká slova. A teď si připadám jako totální blbka a blázen. Hrozně bych si přála, aby ještě napsal, ale vnucovat se rozhodně nebudu. Nejspíš uz nenapíše a asi je to dobře, ale jsem z toho teď fakt smutná. Smutná z toho, ze presto, ze jsem doma šťastná, nechala jsem se zatáhnout do této hry a také z toho, ze ze me.dokázal udělat jednou zprávou totální blbku. Teď tu sedím a doufám, ze napíše... Jsem fakt úplně pitomá.
@ja_zoufalka neresila bych. At si trhne. Ale nejhorší je, ze az bude mit zas nekdy náladu, tak se ozve pokud nebude mit nejakej jinej objev. A teda bala bych se aby foto pak nejak nezneuzil. A poslední to, ze je to typ nevěry, je tve svedomi 🙂
@ja_zoufalka a proc to delas, kdyz manzela milujes? Proč druhému píšeš "chybíš mi" ?
@septums protože to nemá s láskou k.manželovi nic společného. Chybí mi, ze jsem dbá dny co.půl.hodiny četla, ze jsem hezká a podobně.
@alboo máš pravdu, je to typ nevěry. Asi proto dnes celý den manžela obletuji a věnuji se mu víc než kdy jindy. Abych své svědomí uspala.
@helen_h naštěstí jsou to "nicnerikajici" fotky. Takže zneužití je vysoce nepravděpodobné. Asi se prostě nudil a hledat zábavu na osamělý víkend,.kdo ví... i jsem mu několikrát psala, ze jestli je to vtip, byl dobrý, ale stačilo, y krát me u
Jišťoval, ze to nemá zapotřebí....
Prostě jsem pitomá, ale asi lépe ze to skončilo. Takhle to sice mrzí, cítím se jak blbka, ale dobře mi tak.
@ja_zoufalka tá posledná veta je úplne presná 😉
@bajana jojo, máš pravdu. Ale bylo tak neskutečně příjemné, mít pocit, ze o mes někdo stojí..samotnou mě překvapilo, jak.moc mě ten pocit dostal. Přitom nemůžu říct, ze by v.tomhle byl.manžel nějaký skrt. Vůbec ne. Dává mi své city najevo často. Možná to je spíš na zamyšlení, jak málo někdy člověku stačí...
@ja_zoufalka nezlob se, ale vůči tvému manželovi je to dost nefér... Jak by ses cítila na jeho místě?
Takové chování je hnusný...
@ja_zoufalka jako lehký flirt, dokazaovat si,že se chlapům líbíš, to bych řekla,že je ok.Ale posílat lechtivé fotky a čekat až se ozve,když ti dal jasně najevo že si pohrával... 😒 .Se modli,ať se to nedonese manželovi.
@lamarika
@marton
Manžel má za sebou podobnou "aférku" Asit před rokem ....Takže v tomhle jsem v klidu. Není důvod, aby se mu to doneslo a i kdyby náhodou, tak jsme si kvit a vím, ze to pochopí. I já díky tomu chápu, co u něj tenkrát proběhlo...
Každopádně jsem za tuhle zkušenost ráda, uvědomila jsem si spoustu věcí 🙂
@ja_zoufalka Bud ráda, že to skončilo takhle, zkus si představit, že by to mělo pokračování a přemluvil tě i k něčemu víc. To by ses pak teprve mlátila do hlavy, ted si připadáš jak blbka, ale na to brzy zapomeneš, kdyby tě svedl, to by mohlo mít katastrofální následky... ☹
@ja_zoufalka ahoj, hele myslím, že každá z nás se někdy zakouká na pěkného chlapa, nebo jí prostě imponuje a ve své fantazii si s tím pohraje, to je neškodné a vlastně normální. Ale to není tvůj případ - manžela miluješ ok, chápu i to, že ti známý zaimponoval, ale upřímně -proč sms a proč fotky???? 1. už to, že jsi mu takhle psala není fér vůči manželovi a 2. nikdy nevíš, kdy chlápkovi přeskočí a řekne si, že ty fotky někde pověsí, nebo ty sms - nejde o to, jestli byly ty fotky takové nebo makové ( v teplákách na zahradě na nich asi nejsi), takže pokud by se to dostalo k manželovi, celkem by si asi domyslel o co šlo a bohužel asi i víc.... jsi trdlo. Každopádně stalo se, tobě radím na to zapomenout, chlápkovi se už určitě neozývat a nechat to být. věnuj se manželovi, když ho máš ráda.
@ja_zoufalka aha.Tak tento příspěvek všechno vysvětluje.
@mandala TakTo b tohle naštěstí vím, nedokázala bych manželovi zahnout.bych mu neudelala.
@konik_mischel méně
v teplakach ne, ale byly to fotky z dovolené asi tři roky staré, focene jako "umělecké" takže i.kdyby je.někde vyvesil, tak silueta v západu slunce nikoho nepohorsi 😀
Ale určitě máte pravdu v tom, ze to neni ok, je.dobře, ze se cítím mizerně a manželovi (ač nic neví) to bohatě výhradním. Alespoň z toho něco bude mít 🙂
@ja_zoufalka S*r na to!, stalo se stalo. Nema smysl se nejak trapit. Zij tak, aby jsi mohla jednou rict, ze jsi zila. A jak se rika; "at ten kdo je bez viny, at hodi kamenem". 😉 Hodne stesti.
Hele už se stalo. Čím vc mu teď budeš dávat najevo, jak ti chybí a jak ti to bylo milé to psaní, tím víc se budeš ponižovat pro něj ztratíš zbytek atraktivity. Dělala bych že nic. Kdyby to jen trochu šlo, tvářit se a chovat, že to byly srandičky a fotky stažené z netu. Poučíš se z toho a víš že to je nebezpečné. Už to nedělej, je to hubu. Na druhou stranu se zamysli, co ti s mužem chybí, proč jsi tak propadla těm hezkým slovíčkům, co ti u něj tak děsně chybí, žes nedokázala odolat. A zkus ten vztah nějak upevnit. Tohle bych se pokusila hodit za hlavu a pokud to nejde, alespoň se tak tvářit. Zjevně u něj o nic nešlo. Musíš to přijmout.
myslím, že by bylo dobré popřemýšlet
1. nad vztahem k manželovi - je opravdu tak v pořádku, když se u obou odehrálo něco takového?
2. nad svým sebevědomím - lichocení velmi lehko podléháme pokud máme nižší sebevědomí...
na obou věcech se ale dá zapracovat 😉
@ja_zoufalka zamilovanost je absolutne poblaznenie zdraveho rozumu. Chemicka reakcia v mozgu kedy su ludia schopni rozchodu aj po 20 rokoch bez mihnutia oka, alebo odist od vlastnych deti ... atd. atd. Moc by som sa v tom nehrabala. Ludia z nahleho vzplanutia robia vela veci za ktore sa potom chytaju za hlavu 😅
@ja_zoufalka udělal z Tebe blbku a ty doufas, že ti ještě napíše? Kde je nějaká hrdost? Píšeš upřímně, tak i ja uprimne píšu, co mě při čtení Tvého příspěvku hned napadlo.
No...hlavní je, že z toho nic nebylo a být na tvém místě, tak se vyhybám situacím, které by mohly k něčemu dalšímu vést. Snaž se na to zapomenout, k ničemu to evidentně nevede a určitě si kvůli pár smskám nebudeš ničit fungující vztah. Člověk se chybama učí.
@ja_zoufalka Za blbost se plati.. Jeste pochopim, ze se nekdo necha utahnout na vareny nudli - zkusi par smsek a už mu posíláte fotky bůhví čeho.. příteli kolegyně?! Ale ze doufáte, ze to bude pokracovat a jeste se mu vnucujete? Kam jste čekala, že to povede? Podle me si vás zaradil mezi radodajky a ztratil zájem. Modlete se, aby se vaše fotky někde neobjevily...
@ja_zoufalka Doufej, že ty lechtivé fotky zůstanou u něj v telefonu...
@ja_zoufalka neboj, až bude potřebovat rychlovku, on se ozve a ty určitě poletíš, to pak teprve budou výčitky. Třeba to dotáhneš i k tomu, že budeš zoufalá, protože si nebudeš jistá, kdo je otcem tvého dítěte....
Jsem asi drsná, ale třeba se ti rozsvítí. Nechcí být zlá, ale ty se nemáš moc ráda. Rozhodně se zamysli nad tím, jestli je tvé manželství opravdu tak super, jak tvrdíš, jestli jsi si v sobě manželovu nevěru vyřešila, nebo jsi ji jen vytešnila a jestli opravdu chceš s ním mít dítě. A podle toho jednej a chovej se. Protože ženská se zdravým sebevědomím a ve spokojeném vztahu nikomu neposílá lechtivé fotky a nečeká na sms jako puberťačka. Flirt chápu, může to být příjemné, ale naživo a né v sms, aby si to kdokoliv mohl přečíst a ještě k tomu foto? Kolik ti je?
Nepřijde mi normální mot manžela . Jinými posílat lechtive fotky..ty se ted. Modli aby to neřekl.manželovi a ty si nepřišla.o všechno co mas
Místní moralistky uz si řekly své. Osobně souhlasím, kdo bez viny, hoď kamenem. Neudělala si dobře, ze ses nechala zatáhnout do takové hry ,ale na druhou stranu soudit někoho když známe jen část příběhu je velmi snadné.
Za me zapomeň, ideálně smaz.číslo, tvar se, ze se nic nestalo. Pokud ho musíš potkat, pozdravila bych a šla si po svém.
Pokud jsou fotky takové, jak si psala, úplně bych se toho asi nebala, ale víc bych rozhodně nedělala. Zkus udělat něco pro sebe, aby si na něj nemyslela a o to víc se věnovat manželovi.
Na místní kritický pohled si zvykni, tady je každý chytrý. Ale to si asi po svém příspěvku mohla čekat.
No jo to jsme my ženské, pár malých slov a hned naletíme :p a že to někteří chlapi fakt umí 😀 jinak bych spíš tipla, že důvod konce jeho smskování je ten, že mu na to přišla manželka ;)
Plně souhlasím s příspěvkem "nita1987". Ono se to vážně může stát každému.. Vždycky říkám, že ruku do ohně nedám za sebe ani za nikoho jiného 🙂 Vidím v okolí, že je spousta fajn manželství, kde se něco podobného stalo a fungují spokojeně dál... a pak spoustu manželství na prd, kde jsou si naprosto věrni a nesmí se na nikoho ani podívat, protože by byl oheň na střeše.. ale velkou spokojenost jim to teda nepřináší. Nevinný flirt neodsuzuji, zašla jsi dál, ale co... stalo se.. takže na něj zapomeň a měj se už jen fajn 🙂
@ja_zoufalka přestala jsem číst komentáře ve chvíli, kdy jsi napsala, že "jsme si kvit".. nevím, jestli tu čekáš rozhřešení, jestli ti chybí hezká slovíčka, řekni to manželovia né příteli kamarádky, co si nechal poslat tvoje fotky a pak nezájem.. ono je rozdíl poslat někomu ňuňuňu slova a pak se pro něj vyfotit..
Asi jsem konzerva, ale tohle mi hlava nebere. Když manžela tak moc miluješ, tak se na tohle vykvákni, za to ti to nestojí.
@ja_zoufalka já bych ti poradila jen jedno, buď ráda, že to nezašlo dál, protože kvůli něčemu, co by asi nedopadlo dobře, by byla škoda zničit si to hezké, co máš doma, ne? 😉
@ja_zoufalka já být na tvém místě tak budu spíš zoufalá z toho, že se to dozví manžel 😀 Neřikám, že někdy nemám choutky, ale vždycky se zastavím, protože to co by následovalo po prozrazení za to nestojí.
Radu nemám. Většina chlapů by spíš po takové sms smršti šla na věc, ale zas je určitá část, která by dostala strach. On má přítekyni a asi o ni taky nechce přijít.
Mě spíš zaráží, že ses ještě vnucovala, že ti chybí .
Jo, blbost udělá každý, ikdyby tohle prasklo, tak se to dá odpustit , ale proč se dál vnucovat ?
Prostě jdi naletěla, smazala bych jeho číslo, všechny sms a hodila to za hlavu . Když bych ho potkala, tak pozdravit a jít pryč. Prostě nekomunikovat a to ani kdyby napsal nebo zavolal.
a příště bych si hodně rozmyslela než naletím na hezké řečičky někoho cizího.
@ja_zoufalka No, taky jsou chlápci, co mají jako triumf, že z holky pod sladkými slovíčky vylákají lechtivé fotky (o to jim jde) - a to je pro ně pak konec příběhu... Možná by to mohl být ten případ, kdyby chtěl nějaké pokračování, tak ty další smsky nepošle.