Jednorázový úlet s kamarádem. Nezažil někdo něco podobného?

zuzana2020
28. lis 2020

Dobrý den, s manželem jsme spolu 10 let, z toho rok a půl manželé. Manželství máme hezké, ale bohužel jsem udělala největší hloupost a teď nevím jak z toho ven...
Bydlíme v menším městě, kde máme hodně přátel se kterými trávíme čas. Manželův bratr hraje fotbala a tak jsme často chodili na hřiště, kde jsme se postupně seznámili s ostatními kluky. Cca před 6 lety jsem tam poznala mladšího kluka. Hned jsem si rozuměli a od té doby se občas potkali u piva. Před 2 měsíci jsme se ale začali více bavit a společně venčit našeho psa...byli jsme si velice blízcí kamarádi. Jednou jsme společně pili a bohužel to skončilo sexem...Nepište mi prosim, že jsem blba, to jiz moc dobře vím...byla to nejvetsi chyba v mém zivote...celé dva mesice nejsem schopna fungovat. Nevim, zda se priznat ci nikoliv?
Bojím se, že to kamarad vykeca...jiz drive mel neco s dvemi zadanymi a sveril se prave bratrovi meho manzela...
Nezazil prosim nekdo neco podobneho? Moc dekuji

zuzana2020
autor
28. lis 2020

Ještě bych chtěla doplnit, že se 2 roky snažíme o dítě a letos jsme podstoupili umělé oplodnění...

natysnovec
28. lis 2020

Tak jsi prdla🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️a to se nezlob.

zuzana2020
autor
28. lis 2020

Nezlobím se, moc dobře to vím....teď už je pozdě plakat....jen mě spíš zajímal názor někoho, kdo něco podobného udělal

natysnovec
28. lis 2020

@zuzana2020 joo tak s tim neporadim... Jatohle manzelovi nikdy neudelala...🤷‍♀️takze neporadim.

ai30
28. lis 2020

@zuzana2020 Takovouhle jednorazovku bych asi priznala, nez se furt klepat kdo kde to vykeca. Kdyz je to v okruhu znamych, tak je to stejne jenom otazkou casu.

zuzana2020
autor
28. lis 2020

@ai30 nikdo nás u toho neviděl...vím to jen ja a ten ,,kamarád,, ale bojím se, aby on nemluvil no 🤦‍♀️

sniper787
28. lis 2020

co oci nevidi to sdrce neboli dokud to nepraskne tak ze nevim co poradit

ai30
28. lis 2020

@zuzana2020 Tys ho s temi ostatnimi taky nevidela a vis o nich. O tobe pravděpodobně uz taky nekdo vi.

michaela666
28. lis 2020

@zuzana2020 Až se ten kamarád připije a někomu se pochlubí...na malém městě se tyhle drby šíří rychle. Nezávidím ti tuhle situaci, ale já bych ten "tlak" asi nevydržela a manželovi se přiznala.

jakreb
28. lis 2020

@zuzana2020 Ako pise
@ai30
Ak je to tlchuba ako píšeš tak bud počkáš kedy to vykeca a dozvie sa to aj tvoj muž-co asi dlho trvať nebude alebo sa priznas. Btw.prepac za uprimnost to mas kolko rokov a co ta viedlo k tomu sa vyspat s inym? To tak milujes a vážis si svojho muža?
Toto som ja robila single pred 20rokmi...

zuzana2020
autor
28. lis 2020

@jakreb mam 28 let...a bohužel vam asi nejsem schopna odpovedet, proc jsem to udelala..

jakreb
28. lis 2020

@zuzana2020 No to si uz musis potom vyriesit sama. Len ako som písala - chlapi sa niektorí vedia pochváliť aj ked nechcú a tento pises že je tlchuba. A musis sama poznat svojho muža co bude lepšie. Podla mna sa priznat...Zelam vela stastia.

tinaprofi
28. lis 2020

- odpusť sama sobě
- Zatloukat, Zatloukat, Zatloukat
- když nejde o život, jde o hovno
- byl to jenom obyčejnej sex
- nelituj se, nohy jsi roztahla dobrovolně

jakreb
28. lis 2020

@tinaprofi No neviem. Ak kamos povie kamosovi "pretiahol som ti zenu" a nejaké pikantné podrobnosti, ktore su neodskriepitelne. Myslíš ze pomoze zapierat a robit debila zo seba, z kamaratov aj z muza? Ale ano aj to je cesta...

tinaprofi
28. lis 2020

@jakreb no a co, ať si žvaní co chce, nikdy se nic nestalo...to už věděl Plzák nejhorší kravina co je je začít brečet a sypat si popel na hlavu, když on něco vyžvaní, nikomu to nepomůže, vůbec nikomu akorát se všechno rozesere

jakreb
28. lis 2020

@tinaprofi Ked myslíš. Solidny nazor pubertiacky. Prepac.😉

tinaprofi
28. lis 2020

@jakreb mě je jedno co si ty myslíš o mém názoru, je mi to u zadku 🙂 reaguju na autorku prispěvku, takže se nemusím zabývat co si o tom myslíš ty

jakreb
28. lis 2020

@tinaprofi Ved aj mne je to fuk. Tiez som len reagovala na príspevok. To ze ty mas iny názor neznamená ze ja nemôžem s nim nesúhlasit. Len diskutujem. Autorka sama musí zvážiť co je pre ňu lepšie.😉 Pekny vecer

tinaprofi
28. lis 2020

@jakreb né, protože nesouhlasím s tvým nazorem všechno vyslepičit tak jsi mě označila za puberťačku a přitom pubertální je to útočit na někoho, kdo nemá stejný názor, takže jen taková menší oprava. Dobrou noc

zuzana2020
autor
28. lis 2020

@tinaprofi děkuji oběma za názor....každý to vnímá jinak

jakreb
28. lis 2020

@tinaprofi Ja nepíšem ze ma vsetko "vyslepicit"! Ale skus čítať co píše autorka o svojom okoli s svojom "raz som mu dala lebo som sa ozrala". Fesacik pravdepodobne prasi kde môže a rad sa pochváli. Su blizky kamosi cize staci detail-moj nazor. Takže v takejto situacii asi lepšie nech sa to dozvie skor od zeny ako bude vysmiaty v krčme opitymi kamosmi...Ale ano možno jej pomôže zatlkat. Ale to musi vediet sama...co komu kde ukázala.😉

jakreb
28. lis 2020

@tinaprofi A nikde neútočim. Vyssie som napísala preco si to myslim. Stačí čítat s porozumením.

izz76
28. lis 2020

@zuzana2020 Pokud ti na manželství záleží tak nic nepriznavat, v případě že to nekde vykeca kamarád, zapirat, zapirat a zapirat.. Pokud nejsou nějaké důkazy, například SMS kde si píšete jak to bylo v posteli super, tak ti to nikdy nijak nedokáže..

zuzana2020
autor
28. lis 2020

@izz76 o manzela rozhodně přijít nechci...i kdyz si plnl z vás může myslet, že mi na něm nezáleží, tak je to pro mě nejdůležitější člověk..takove sms rozhodně nejsou...hned o dalšího dne, se sama sobě hnusnym

jakreb
28. lis 2020

@izz76 No nemyslím ze len smskou sa da nieco dokázať. Ako som uz pisala. Kto chcel pochopil ako to myslim.

hanculiiinka
28. lis 2020

@tinaprofi souhlas do posledniho pismenka!

lenatko91
28. lis 2020

Manželovi bych to na tvém místě neřekla. Proč by on měl trpět za tvoji blbost?

hanculiiinka
28. lis 2020

@zuzana2020 nerikat nic... jsi pitoma nj stalo se. Ted se modli at je normalni a drzi hubu... hele jinak - reknes to a co z toho? Co kdyz on by to nerekl? Zbytecne problemy pak... zatloukat!

izz76
28. lis 2020

@zuzana2020 No tak prostě funguj normálně dal, stalo se nedá se nic dělat, ale neni důvod kazit manželství.. Nejsou důkazy, nikdo se nic nedozví..

zuzana2020
autor
28. lis 2020

@hanculiiinka já bych pouze nechtěla aby to věděli všichni okolo a můj manžel jakl poslední...z tohoto mám momentálně největší strach. Hned po nevěře je to asi druha nejvíc potupna věc