Je to ten pravý?

tereszka_
2. bře 2020

Je to rok a nekolik mesicu co jsme spolu zacali chodit, rok co jsem otehotnela a dva mesice od porodu. Jsem clovek co byva obcas na pest a v tehotenstvi semnou hormony hodne cloumaly. Obcas jsem rikala veci ktere nebyli asi uplne na miste, ake vzdy jsem umela prijit a omluvit se. Ke konci tehotenstvi zacinali hormony ze me opadavat a ja si zacala vsimat ze pritel zajem zacina ztracet o me. Bylo kvuli tomu u nekolik hadek a nevedela uz jsem kudykam. Ovsem byl u porodu a hodne mi pomahal a ja byla s naivni myslenkou ze az se vratime domu vse bude krasny. Bylo toho za posledni rok na oba moc a brala jsem to tak ze nejakym zpusobem se timhle stylem s tim vsim vyrovnava. Prvni dva tydny co jsme byli doma z porodnice si me nevsimal, jako bych byla vzduch.
Coz me pochopitelne zranovalo. Cely šestinedělí orobihalo v tichu. Jediny na koho se u nas mluvilo byla mala protoze ja veskery pokusy o komunikacis nim po trech tydnech vzdala. Jeden vecer uz jsem nemohla dal, (prisla jsem kvuli tomu i o mleko) a sedli jsme si stolu ke stolu a vse si nakonec vyrikali. Od te doby je vse jak ma byt. Jen pred par dny jsem nadhodila tema svatba, okamzite mi bylo odskenuto ze nad takovou veci fakt nikdy nepremejslel.. A me tahle veta srazila, chapu ze vztah neni o svatbe a o nejakym papiru, ale vite co holky.. Samozrejme, mohe chyba, mela jsem nad vsim premyslet driv, ale tehotenstvi bylo neplanovane a vzhledem k tomu ze mam spatne vajecniky jsem nad nicim nevahala.

jancastromska
3. bře 2020

Ahoj nepises přesně situace jak ses chovala a ani neznámé povahy vás dvou ...a pokud muž nechce svatbu tak to z něj ještě nedělá špatného člověka navíc jste spolu krátce a jestli si na něj ještě nebyla hezká tak potřebuje zažít nové krásné okamžiky a to mu třeba otevře oči, pomůže se rozhodnout ... Ale jinak jestli se musíš ptát zda je ten pravý tak asi nebude .. já o svém muži takhle nikdy nepřemýšlela já to cítila hned a i po 11 letech je ten pravý

pasiba
3. bře 2020

Vždyť píšeš, že jste spolu chvilku a prakticky po celou dobu si mu ukazovala, že tebe si brát nechce. A chvilku potom, co se udobříte vyrukuješ se svatbou. Musíš ho nejdřív přesvědčit že ty jsi ta pravá. A to nemusí trvat měsíc, ale klidně i rok. Netlač na něj a získávej si jeho srdce zpátky a žádost o ruku přijde pak sama

marcicek84
3. bře 2020

@tereszka_ proc najednou svatba,kdyz to skripalo?Tve myslenkove pochody nechapu.

mariegroth
3. bře 2020

Z toho co pises, tak jste spolu byli velice kratce, nez jsi otehotnela. Tehotenstvi a dite je velka zkouska vztahu. Zmenil se mu svet a stejne tak tobe. Ted mate dite, coz je vetsi zavazek nez svatba. Tvoji prioritou by ted mela byt spolecna pece o dite.

barulina
3. bře 2020

Ty jo. Byt tbij chlap, bojím se. Zlacis na pilu a úplně zbytečně. Pokud ho miluješ, začni di izivat vás 3 a neřeš svatbu.

rnika
3. bře 2020

Taky mi přijde, že je to zbytečný tlak, pro oba. Já třeba poprvé otěhotněla po desetiměsících vztahu ( a svatba nám teda na mysl nepřišla ani jednomu, prostě jsme si užívali společného bydlení a dítěte). Svatbu řešíme až teď, po osmi letech a dalších třech dětech co spolu máme.

orisek56
3. bře 2020

Jen takpva vsuvka mimo. Ne prijde hrozne usmevny a komicky, jak se hromada paru vyhyba svatbe, ze je to extra zavazek, ale ten vetsi a v podstate dozivotni zavazek si ubouchnou v podstate ihned a casto bez rozmyslu. Bez ohledu na svatbu jestli ji chces a on ne, a bez ohledu na hadky....s ditetem jste uz vicemene do smrti spojeni. Ja nevim jestli vam to tak jako uplne dochazi. Mate spolu dite.

levandule_k
Autor odpověď smazal
Zobraz
drep
3. bře 2020

Já jsem otěhotněla asi po roce a čtvrt vztahu a když přítel vyrukoval se svatbou, byla jsem to já, kdo nechtěl. Začít na mě tlačit, asi bych se šprajcla definitivně. A to jsem si naprosto jistá, že je opravdu “ten pravý” a že nechci být s nikým jiným než s ním. A taky beru dítě jako mnohem větší závazek než prstýnek na ruce.

mourovatakocka
3. bře 2020

Ja se ti se svatbou nedivím, z mého pohledu je to o fous větší jistota. Ale momentálně bych ti doporučila věnovat se dítěti, současně budovat vztah s přítelem a na svatbu pomyslet až časem. Jestli je to ten pravý, to ti neřekne nikdo, v podstatě ani tvoje srdce, bohužel. Nicméně buduje rodinku a časem se ukáže 🍀

mourovatakocka
3. bře 2020

Tak teď koukám, že zakladatelka už si stihla účet zrušit, to co je za módu, dám dotaz a uteču 🙄

orisek56
3. bře 2020

@mourovatakocka zrejme ocekavala litovani, a vono se nekonalo