Ahoj,
nevím jak dál a ráda bych dostala názor nezaujaté osoby. Můj muž je strašný bordelář, ale že strašný. Co mu odpadne od ruk, nechá ležet tak a je schopný to překračovat a obcházet. Ale pokud bych to překročila jednou já, hned by mi to vyčetl, že jsem prase. Neumyje po sobě nic, ani hrnek, talíř, jsem ráda, že ho vůbec odnese do kuchyně a ani to není pravidlem. Je teď v období před nástupem do nové práce, takže když já jsem v práci, byť pracuji z domu, on muže spát do kdy chce, nemá povinnosti. Když skončím práci, zavřu počítač, letím uvařit oběd, zatopím v krbu, vyluxovat, hodím pračku, umyju nádobí, chvíli odpočinek, je čas večeře, udělám večeři, sklidím po ní, vyvěsím prádlo a mužů se jít umýt a pustit si seriál. Můj muž tak pestrý den nemá. Vstane ve 12, přeruší mě od práce, abych mu donesla jídlo do postele a uvařila mu čaj nebo kafe. Leží v posteli dokud já neskončím v práci, pak se přesune třeba k počítači, kde sedí dalších několik hodin a já mu nosím čaje, pití jídlo atp.
Dobře, to by ještě asi šlo, ale.. ve chvíli kdy něco nechám chvíli ladem, jsem prase. Jiný holky po něm uklízely vše, protože on nosí domů víc peněz. Prý jsem mu zničila jeho lásku k vaření, protože když něco uvaří a já jsem ho požádala, aby po sobě POUZE utřel linku, že nádobí po něm umyju, řekl mi, že to nikdy v životě dělat nebude a kvůli tomu nevaří. Protože jsem chtěla mít utřenou linku. Prý jsem na hlavu, že po něm chci domácí práce.. Často mě srovnává se svými bývalými přítelkyněmi. Že nemusel nic a já po něm něco chci. Dokáže se kvůli jednoduchému požadavku vytočit do běla a seřvat mě jak psa. Nevím jak mu mám vysvětlit, že nejsem sluha, máma ani některá z jeho bejvalek, aniž by se nevytočil. Je to normální, dělá Vám to chlap taky? Opravdu žiju ve světě, kde když chlap vydělá víc peněz nemusí doma dělat nic? On mi stále opakuje, že tak to je a že jsem hloupá, pokud si myslím něco jiného..
Jsem už vážně zoufalá a bohužel jsem uvedla jen pár příkladů..
Děkuju za rady ❤️
Tak a ten by letěl a ještě bych mu pomohla sbalit kufry, nelíbí se ti u mě,a ven! Ty kolem něho lítáš jídlo mu nosíš uklízíš po něm a kdo ví co ještě, a on si ještě bude stěžovat? Proč s ním ještě jsi?Má vlastně služku zadarmo....
Tak já nějak doufám ve tvém dobru, že když píšeš "tvůj muž", tak to myslíš v nějakém spirituálním smyslu a ne že jste manželé. Protože tohle je důvod na rozchod/rozvod. Ne kvůli pořádku, ale kvůli tomu, že si z tebe dělá služku, ponižuje tě a naprosto si tě neváží. Klidně se rozepíšu i o pořádku a penězích. Ale to v tvé situaci je naprosto druhořadé. Snad spolu nemáte děti, ale to bys asi zmínila. Ale bez ohledu na to, krátce a stručně. Utíkej a rychle. Lepší to nebude, jen horší. A ty si to nezasloužíš, nikdo si to nezaslouží. Hodně sil.
Já bych ho upřímně teda poslala do řiti. Ten ti za to nestojí, opravdu. 🙂
Kopnout do prdele.🤦
Tak to je síla.. moje kamarádky mi řikaly, ať uteču a dokonce jsem jednou utekla, ale nechala jsem se obalamutit znovu. Opít rohlíkem, že jsou to blbky a jen ho nemají rády a proto mi to poradily, jinak že je to v pořádku. Naopak mi ještě vyčetl a šlapal po mě, že jsem utekla a teď se to děje zas a znovu a ještě v horším podání. Pro nadávku nejde daleko..
@medlevedle Utéct dokud je ještě čas.Opravdu to není normální.
@medlevedle jezismarja, doufam ze te u nej nic nedrzi a uz se muzes pakovat. Vis jak ti bez nej bude lip?? Budes mit o pulku min prace, cisto, klid, a nikdo na tebe nebude hnusnej! 💛
@medlevedle jestli nemáte děti, nechápu, že ho ještě nazyvas svým mužem a už dávno neletel 🙈.
Jen nevěř báchorkám, jako tu občas je k vidění, že dítě ho změní 🙂) Já už z těchto diskuzí mám dojem, že tazatelky chtějí světu ukázat jaké jsou světice. Tohle snad normální sebevědomá ženská nedopustí a uteče. Pokud to sebevědomí nemá, tak jak tu zaznívá - ZDRHAT !!!
Sebevědomí nemám.
Léčím se s depresivně úzkostnou poruchou, kam mě dopracoval on sám a pokud prý odejdu, budu jen další špína, co bez něj bude v prdeli. Prý ho potřebuju. Chodím ke stejné doktorce jako on sám. Doktorka ho má ráda a na mě kouká, jakože si vše akorát vymýšlím. Takže ani ona mi nevěří.
Raději být sama než s takovým........
@medlevedle Tak bych vyměnila lékařku. Evidentně ti její péče nepomáhá. Co tvá rodina? Podpoří tě při odchodu? Můžeš bydlet u nich, nebo máš našetřeno alespoň na kauci? Pokud ne, tak jsou různé azylové domy...
Tedy předpokládám, že bydlíš u něj, jelikož pokud by to bylo tvé bydlení, tak věřím, že už by šel pá pá dávno...
Nechce se mi snad ani věřit, že existuje chlap, co se tak chová, a už vůbec, že v dnešní době existuje žena, co si tohle nechat líbit? Ani zdaleka to není normální. Odejdi, pokud nechceš být služka. Co služka, tohle.je otrokyně.
Kdyby to bylo jen o tom, že je to líný chlap, tak ti řeknu, ať mu přestaneš prát, žehlit, vařit, podstrojovat mu pod nos, uklízet po něm, ono by mu to dříve nebo později došlo, kde je problém. Řešila jsem to se svým manželem také tak, když měl období, kdy měl pocit, že se ho domácnost a péče o děti netýká. Ale toto je typický manipulátor, už si tě jako svou oběť pěkně zaháčkoval a jsi pro něj pouhou služkou a tou, která mu musí nastavit, kdykoliv se "pán tvorstva", za kterého se považuje, vzpomene. Už tě někdy uhodil? Manipulátoři k tomu nemají daleko. Já osobně bych se sebrala a šla. Ano, bude zuřit a bude o tobě trousit nepěkné věci, ale co je to proti svobodě a možnosti najít si někoho, kdo tě bude brát jako rovnocenného partnera?
Máte děti? Jestli ne, tak vezmi kramle dokud to jde 🏃👋
@medlevedle buď jsi troll, a zatím to tak vypadá, nebo blbka. Rozumná ženská by pokládala otázky jiného typu
Holka zdrhej co nejrychleji to jde. Sebevědomí ti zase velmi rychle stoupne, jen co ze sebe přestaneš dělat uklízečku a hromosvod 🤷♀️😉
Treti diskuze po sobe na tema - jsem mlada, svobodna, bezdetna, ale nedokazu opustit chlapa krypla? 🙄 No, budu delat, ze tomu verim. Za prve, proc mu nosis piti, snidani do postele apod? Co se stane, kdyz mu ho neudelas? A za druhe - ty jsi bezdetna, delas z domova a cely den se zaobiras domacimi pracemi? Co proboha denne peres pro dva lidi?😀 A za treti, muzes mi vysvetlit smysl vztahu, kde oba musite chodite k psychologovi? Znam par podobnych pribehu a motivace, proc s takovym hovadem dobrovolne byly, byla jedina - money, money, money. Kazdy mame holt jine prioroty🙂
Proc ze sebe delas takovou kravu? Tobe tohle chovani prijde OK, ze si jedna velka sluzka? I kdyz nemas zacne sebevedomi, neznamena, ze budes jen kus hadru. Boha jeho. Vypadni od nej. Co ti tento chlap do zivota dal? Same dno.
Děti nemáme, v rámci prvního trimestru jsem minulý rok o dítě přišla. Já jsem k psychiatrovi chodit nemusela, ale přišla jsem o staršího bratra a dost mě to poznamenalo. Ten můj doma na mě jede těžkej cukr a bič a dělá mi ve všem bordel, protože v zárodku vztahu si u mě vybudoval velkou důvěru a já jsem mu spoustu věcí začala věřit, čehož teď zneužívá. Jinak přítel se léčí s narcistickou poruchou a ADHD. Umí být hodnej, pozornej a naproti tomu na mě klidně zařve kvůli tomu, že jsem chtěla, aby dal dolů prkýnko. Troll fakt nejsem a překvapivě ho mám pořád ráda a proto je pro mě těžký poznat, co je už moc. A o prachy mi fakt nejde. 8 měsíců je na podpoře a za 14 dní bude nastupovat do práce. Jo a co pořád uklízím? Absolutně všechno, protože když mu něco spadne na zem, nechá to tam a je jedno jestli je to papírek, hrnek, mikina, je to úplně fuk.. a zkoušela jsem neuklízet to po něm a počkat až mu to dojde. Byla jsem za sobeckou svini, co pro něj nemůže ani setřít jeho pracovní stůl od prachu, línou lemru co ani nemůže zvednout jeho ponožky od postele a dát je vyprat atp..
co to je zač? Taková líná veš. Utečte od něj.
A proč že s ním vlastně jseš?
Nechápu, proč s někým takovým seš. Já bych hned utekla. Tohle není muž pro vztah, to je přerostlé dítě. Bych ho kopla někam...
@medlevedle a označení za sobeckou svini a línou lemru ti stačilo k tomu, abys to zase dělala? Každá normální ženská už by byla pryč, pokud bydlí u něj. Pokud by to bylo naopak, už by měl dávno vystěhované kufry na silnici. Chceš být s hovadem, co si tě neváží a jednou tě uhodí? Zůstaň, ale přestaň si stěžovat. Chceš vedle sebe milujícího chlapa se správným přístupem k ženě a partnerství? Tak jdi. Tento člověk ti to nikdy nedá. Hlavně si s takovým idiotem nepořizuj děti, protože pak teprve zažiješ peklo...
@medlevedle achjo, to je hrozný hovado. Samozřejmě že to není normální. Jak jsi to mohla nechat zajít tak daleko? Já vůbec nevím, co bych poradila, obávám se, že už převychovat nepůjde. Jedině zkusit pár dní chovat se jako on, při blbých kecech poslat do p*dele, nehnout prstem, uvařit a vyprat pouze pro sebe. Jestli se mu nerozbřeskne a úplně nezmění svoje návyky, tak jedině poslat ho o dům dál. Vždyť s takovym blbečkem se snad nedá žít..