Ahoj, trapi me ze jsem flirtovala s jinym muzem, kdyz mam manzela a 2 deti. Vztah s manzelem mam dobry, proto me trapi ze jsem uplne nezavazne takto reagovala na ciziho muze. Flirtovani bych rekla ze bylo na bazi spis pratelske nic s intimnim podtextem ci dvojsmysl v tom ale nebyl i tak mi to prislo mile a potesilo me to...zaroven si ale vycitam ze mi zblbnul asi mozek, kdyz mne ta situace potesila a ze by se mi takoveto veci nemeli stavat... (stalo se mi to poprve). Stala se Vam nekdy podobna zkusenost ? S muzem s kterym ke flirtu doslo samozrejme nic neplanuji opakovat, protoze jsem do ted z toho ve velkych rozpacich ze se to stalo. Zaroven mi to otevrelo oci ze mi asi uve vztahu s mym muzem chybi prave podobna dynamika na ktere budu nutne zapracovat.
Stává se mi to každou chvíli :D co je na tom špatného? To jako po svatbě nesmis ani oslovit cizího chlapa?
@krisstina93 mne prave ne. Ale uz jsem asi zapomneka jake to je a ted kdyz se mi to stalo je to zvlastni a zaroven mile. 🙆♀️
Klid, není na tom nic špatného. Dýchej a užij si pocit, že jsi pořád kost. 😄
Za mě hrozně záleží na obsahu: to, že se s cizím chlapem na sebe usmějeme, prohodíme pár vět a je nám u toho dobře, je za mě naprosto v pořádku a dokáže zlepšit den všem. I kdyby to nebylo 5 minut při čekání na tramvaj, ale třeba společný oběd při pauze v práci. Někde na hraně výměny telefonního čísla pro příští zchůzku bych se zarazila a přemýšlela, jestli už to není "moc". Určitě moc by bylo jakékoliv předstírání, že z toho může být nějaký typ partnerství.
@cilkat jinymi slovy rikas ze pokud bychom si vymenili kontakty nemuze z toho vzniknout pratelstvi?! Pisu jen co me napadlo pri cteni tve zpravy.
Výměna kontaktu je za mě minimálně signál "chci tě vidět znovu", což už musí mít nějaký důvod, ne?
A přátelství vůbec nemusí být špatně - i přáteslství mezi mužem a ženou existuje. Ale je dobré si pak velmi brzy nastavit hranice toho vztahu (mám několik velmi blízkých kamarádů... ale se všemi jsme si na začátku jasně řekli "nikdy s tebou nebudu 'chodit', nebudeme usilovat o vytvoření páru a nikdy mezi námi nepůjde o sex." Přesto to jsou pro mě velmi důležití lidé.)
@cilkat jj
Určite je to normálne ja mam viac kamarátov mužov ako žien a s väčšinou z nich zo srandy aj flirtujeme medzi sebou 🤣 nikdy k ničomu viac nedošlo ani nic imtimne v tom nie je...
Pracuju mezi chlapama a neni den bez dvojsmyslu 🙈🤣 a na nevinnym flirtu vazne nevidim nic spatnyho 🤷🏻♀️
Kdo neflirtuje, jako by nežil 😀 😀 😀 (to řikala moje babička)
@terulin 😀😀
já kdybych v práci občas neflirtovala, tak mám o polovinu méně kšeftů .... a ne, netrápí mě to ... manžel je řidič busu, a také určitě flirtuje nebo klábosí s ženami, bez narážek a dvojsmyslů ... a těžkou hlavu mi to opravdu nedělá ...
A co tě na tom trápí prosim Tě? Myslíš, že Tvůj muž to nedělá. Třeba ne, já nevím, ale na tomhle já nevidím vůbec nic špatného, trošku si pozvednout sebevědomí a zjistit, že se líbím ještě i jiným chlapům bez dalšího úmyslu.
Zrovna včera sem byla s dcerkou a s dědou na jedné akci pro rodiny. Stálá sem s malou ve frontě na malování na obličej a za námi stál taky s dcerkou takový sympatický tatínek. Líbil se mi a já jemu evidentně také, začali sme si povídat a trošku laškovat, bylo to milé a mě to potěšilo, že se líbím i někomu jinému a když sundám ty tepláky, tak se umím ještě i normálně zapojit mezi lidi 😆.
A pro zasmání ve stejné frontě stála manželova bejvalka , která asi všemu přihližela, možná o mně padlo pár sprostých slov 😃. Tohle prostě nevymyslíš.
Chlapa už nikdy třeba neuvidím, kontakt nemám a ani bych nechtěla. Manžela miluju, žádný stresy ani výčitky z toho nemám. Pokud jsi v manželství, neznamená to, že už se v životě nemůžeš bavit se druhým pohlavím.