Ahoj, mám přítelkyni byl jsem u ní před týden, a její rodina je věřící, modlili se u jídla, a mě to přišlo k smíchu hodně jsem se smál.. měl jsem svůj názor na to ze lidi kteří věří jsou proste hloupé…
A její táta mě vyhodil, a nepřeje si abych s ni byl.. jenže já ji miluji a nechci o ní přijít.. ale zároveň proste mi je k smíchu když věří někdo v boha, úplně každému bych se vysmál do ksichtu , jsem proste takový… tak nevím proč mě neredpektují…
Co mám dělat abych ji měl zpět ?
To se zase někdo nudí?
Modlit se nemusíš, respektovat víru druhých je slušnost. Buď se jí naučíš respektovat i s její vírou, nebo jdi o dům dál. Si myslím, že tě měla vyhodit sama přítelkyně.
A ty jsi mi k smíchu že nedokážeš respektovat víru a zvyky ostatních... oni se ti smáli že nevěříš,asi ne že?Jak je již psáno výše,nech ji pro jiného který ji bude milovat takovou jaká je..
Jsi sobecký debil, který beztak trolí. Ale do života se ti hodí vědět, že aby někdo respektoval tebe, musíš i ty respektovat jeho. A mimochodem, přijít někdo ke mně na návštěvu a řechtat se mým domácím zvyklostem, popadnu ho a vyrazím ze dveří taky. A to nejsem věřící.
"Vysmát se někomu do ksichtu" je špatně vždycky. Ať už ej příčina jakákoliv. Jakýkoliv výsměch nezasluhuje respekt.
Jsi nevychovaný blbeček a nezasloužíš si ani trochu respektu. Tobě doma rodiče nevysvětlili, že se nemáš nikomu vysmívat? Jestli o ní skutečně nechceš přijít, jdi se omluvit, že ses choval jako debil, a pokud ti dají druhou šanci, chovej se slušně.
Nedivím se, taky bych te vyrazila a to nejsem věřící. Ale když chceš respekt, tak musíš respektovat i ostatní, jednostranně to nefunguje. Snad ta holka vidí, co jsi za kus vola a už te nebude chtít vidět.
Musíš mít strašně smutný život, když si zábavu musíš vynucovat vypisováním debilit na Modrém koníku.
jako pokud to nrni zae nejaky hoax, tak jako se ptas? jako, ze jdes k vericim a chovas se jak pitomec? hele ja jsem taky ateista, chodila jsem s klukem.co veril a nikdy bych se mu nesmala. Vzdy jsem to tise presla, ze ja neverim, neznamena ze jsem lepsi nez verici. Je videt ze jsi jeste nevyzrale strevo, ktere ani nema tolik slusnosti se chovat u spolecneho jidla. Myslim, ze u tehle slecny jsi skoncil
Proč mají respektovat oni tebe? Já doufám že jsi troll.
troll
vyrazila bych tě taky.
Muzu se tymu modreho konika zeptat , kolik se bere za tyhle diskuze - na rozproudeni konika v nejlepsi casy ?
Ze bych to taky jako brigadku mozna vzala ...
Co máš dělat, abys ji měl zpět? Měli byste se vzájemně respektovat - ona, že nevěříš a ty, že věří. Začít se vysmívat není nejlepší start a jestli nejsi schopný brát ji takovou jaká je, tak to není láska.
p.s. Mám kolem sebe několik párů, kdy věřící je jen jeden, ale díky vzájemné toleranci to nemá na jejich vztah žádný dopad.
@veronicka89 že je to troll, tím jsem si jistá, ale nikdy mě nenapadlo, že by tahle vemena měla něco společného s týmem MK 🙈 Pokud by to tak bylo, tak tímto MK hlásím, že už je toho moc a z kdysi pohodové sociální sítě tím dělají z koníka "čtvrtou cenovou"
To nebude troll. Takových volů po světě bohužel běhá dost. Doufám, že slečna o tebe ztratila zájem. Jsi nevychovaný ubožák. Joo, a jsem ateista, v Boha nevěřím. Ale nikdy by mě nenapadlo se někomu za to smát "do ksichtu".
@leilinka1234 o tom není pochyb, že i takoví idioti po světě chodí. Ale dala bych ruku do ohně za to, že ti o koňovi nemají ani páru.
Táta tě nevyrazil proto, že ses smál, ale proto, že jsi úplný debil. Najdi si holku, jejímuž tátovi to vadit nebude. Nebo přestaň být debil.
Co máš dělat, abys ji měl zpět? Co tak nechovat se jako idiot? To by mohlo možná pomoct.
Tohle bude nejspíš trol, ale ono lidé jsou různé. Každopádně doufám, že moje děti budou ve výběru partnerů soudnější.
Si prostě nevychovaný spratek.
Pokud se vysmíváš její víře, nemiluješ ji. Měl bys ji nechat být… nebo lépe… ona tebe. 🤦🏻♀️
Hloupý je ten, kdo se vysmívá jiným, trolle.
K smíchu je spis ten kdo se neumí slušně chovat. Na návštěvě respektuj jejich zvyky a chovej se normálně,ne jako kdyby tě pustili z ústavu. Smát se můžeš doma sám sobě,stačí se postavit před zrcadlo.
Trolololol.
Pro hlupáka, každý hloupý. Když už chceš trollit, přečti si to aspoň po sobě a oprav si ty hrubky. Protože IQ jsi moc nepobral.
Dobře, že tě vyhodili, co s takovým hňupem
Pobavil si… v jednom odstavci se vysmivas… v druhem se bavíš o respektu?Myslim, ze reakce otce byla adekvatni te tvoji ..
No... debilní otázka, spousta odpovědí, ale reakce žádná... nějak nechápu tuhle zábavu.
Oni Tebe nerespektují?Ty nerespektuješ jejich víru a jejich zvyklosti.Nech ji být....ať si holka najde někoho kdo ji bude mít rád i s její vírou a její rodinou.