Jak to máte se sexem před menstruací?

alcaalca32
20. lis 2016

Holky,jak to máte se sexem,milovanim,intimnostma před menstruaci? Já týden před nemám vůbec chuť,jsem podrazdena,necítím se dobře..Cítím se taková 'špinavá' . Partner to nechápe,přijde mu to jako výmluva,má hloupé narážky atd.. Máte to některá taky tak nebo jsem divná..Díky za reakce

tinaprofi
21. lis 2016

v době těsně před menzes / i v době menzes/ bývá ženská pro chlapa nejpřitažlivější 🙂 zcela logicky...příroda už to tak prostě zařídila, né že by miloval ten PMS syndrom, který některé ženy mají, ale je pro ně hezčí, mění se hormony, pach, to všechno je jako magnet, takže mu to neměj za zlé 🙂))

hop_ita
21. lis 2016

Zena je pro muz nejpritazlivejsi b dobe ovulace. Pred menstruaci to jaksi postrada logiku 😀

Jinak to budr hormonama a nic moc s tim asi nenadelas. Kazdy to proziva jinak, mne treba byva fyzicky celkem na nic.

angel456
21. lis 2016

Jestli je ti to nepříjmné, tak to nedělej, nebo to zkus a třeba změníš názor, ale určitě to nedělj kvůli někomu, připadala by sis ještě špinavější... jestli se ti to bude líbit, tak to dělejte... a jetli to přítel chce a "nevadí" mu to, tak proč to nezkusit... hlavně nedělej nic co je tobě nepříjmné a co prostě dělat nechceš...

nutricnihodnota
21. lis 2016

@angel456 Ale ona píše PŘED, ne během.

astyna
21. lis 2016

Nejpřitažlivější je žena logicky během ovulace 😉 Před nástupem menzesu se začínají většinou projevovat PMS a ty beďary moc sexy nejsou 😀 před menzesem jsem já např. suchá, podrážděná, negativní, takže i sex jde stranou, ale to je tak poslední týden před Bloody Mary.

lassii
21. lis 2016

Souhlasím, žena je nejpřitažlivější během ovulace, protože se jí vyplavují určité hormony,které za to můžou, je plodná, tudíž chlapy přitahuje. Před MS je každá nevrlá a partner by to měl pochopit. Mě to nedělá dobře jen při MS, ale při slabší mi to taky nevadí...je to individuální a partner by tě neměl do ničeho nutit a už vůbec ne mít narážky.

tinaprofi
21. lis 2016

každá ženská nemá PMS a není suchá 🙂 Některé ženy popisují zvětšení prsou, prokrvení pokozky, zkvalitnění vlasů apod...o tom jsem mluvila . já PMS neznám, např 🙂 to že jde sex stranou u někoho neznamená, že jiný ho neprovozuje...období ovulace je vždy před menzes, ženská pak uvolnuje zralá vajíčka, která odcházejí s menzes... ale to yy vite 🙂 a to ze se holčina cítí špinavá a určitě nemá chut na sex se prostě stává, né každá na to má chut skočit. Fyzicky ji není dobře a vadí jí to, pak nezbyva chlapovi nez to pochopit 🙂

astyna
21. lis 2016

@tinaprofi

to, co popisuješ, je běžná ovulace a ta probíhá klasicky v půlce cyklu, v době před menzes jsou už vajíčka přezrálá ... ne, já to třeba nevěděla, že to chápeš takto 😀

alcaalca32
autor
21. lis 2016

Holky, mluvím o cca týdnu před a jak popisuje @astyna ,nrmam chuť vůbec.. Podrážděnost, nechuť, odpor.. Prostě vůbec žádný fyzický kontakt. Až nastoupí menzes, hodím se do normálu a po těch pár dnech můžu.. Ale přítel má takové narážky, že si najde někoho jiného, komu jeho intimnosti vadit nebudou atd.. Přitom je to týden, co jsme se stykali 3 dny po sobě aspoň 2x v jeden den.. Nemluví se mnou a asi odejde, protože to nechápe..

astyna
21. lis 2016

@alcaalca32

nejste spolu krátce? že by byl takový náruživý? ale ty narážky jsou podpásovky, to je fakt 😠 Musel to poznat už u více žen...třeba jen zkouší 🙂

alcaalca32
autor
21. lis 2016

@astyna jsme spolu něco málo přes rok a každý měsíc je to stejné.. Naruzivy je pořád. S žádnou ženou prý neměl s tímto problém.. Tak sem asi divná já..

hop_ita
21. lis 2016

Ovulace a pms opravdu neni jedno a to same 🙂 a napr ja pms nemam nastesti vzdy, uvidime po poridu, jak se to ustali

alcaalca32
autor
21. lis 2016

@hop_ita tohle já vím, řeším jinou věc 🙂

hop_ita
21. lis 2016

@alcaalca32 smarja to snad nemyslu vazne ☹ to prece neni zadna novinka, zev dobe pms je zena tak trochu...jinak naladena

hop_ita
21. lis 2016

@alcaalca32 ja vim to nebylo na tebe 🙂

alcaalca32
autor
21. lis 2016

@hop_ita prý už si ani nepamatuje, kdy jsme spolu spali naposledy a není to ani 10 dnů..

vineta
21. lis 2016

@alcaalca32 Ne, divnej je každopádně on a být tebou, popřemýšlím o vašem vztahu. Pokud tě má rád, tak si může nechat blbý narážky, týden bez sexu snad vydrží.

alcaalca32
autor
21. lis 2016

@vineta díky, ale tím, že se to opakuje skoro každý měsíc, začínám se cítit provinile..

tinaprofi
21. lis 2016

chlapi jsou /někteří/ v tomhle krapet burani 🙂)) přemejšlej jinak, nevadí jim, že ženská se cítí na nic a vnímá se jako hromadu čehosi co se má za chvíli rozpadnout. chtěla jsem předtím říct, že jsem se s tím chování už setkala a chápu ho, protože vím, že chlapi když jsou nadržení, tak jsou jak lokomotiva a poslední co řeší je menzes 🙂) třeba se mu líbí jaká seš před menzes, můj chlap mě políbí a řekne mi, ty dostaneš menzes že jo...no a do týdne je tam, prostě to pozná, protože se fyziologicky měníme, to jsem se snažila říct. Nechci samozřejmě omlouvat jeho chování, že hraje nechápavýho a urazí se...Asi jsi mu to x krát řekla, zkus najít nějakej kompromis, řekni mu hlavně, že těma kecama tomu taky moc nepřidává, protože ti to vadí a rozhodně tě to nerajcuje a nemotivuje k tomu, aby jsi třeba svolila.

alcaalca32
autor
21. lis 2016

@tinaprofi rozešel se.. Myslím, že tato věc je o kompromisu a domluvě. Pokud tě někdo nutí do sexu, nemůžeš si to absolutně užít - můj názor..

anaj82
23. lis 2016

@alcaalca32 nejsi divna, je to uplne normalni, vymaz si to zase z hlavy, nez se to tam usadi. Nevim, jestli ti něco říká kniha Rudy mesic, nebo další podobne o zenske cyklicnosti. Zena se meni jako mesic, je to pro ni prirozene, není každý den stejna. A to je krasne, i když nekdy narocne 🙂

alcaalca32
autor
24. lis 2016

@anaj82 díky za tip a reakci na dotaz.. Hezký den 🙂

kassandra1
24. lis 2016

Je to individuální. Já třeba žádné potíže před ani během MS nemám, spousta žen asi taky ne, takže Je možné, že se přítel s něčím takovým nesetkal a může to brát jako výmluvu. Nicméně samozřejmě nucením tomu nepomůže, to je jasné..

kristynabayer
24. lis 2016

Mam to uplne stejne. Zatim co od zacatku cyklu do ovulace bych se milovala treba denne, tak cca tyden pred menzes nepotrebuju vubec. Nemam na to chut, naladu, pripadam si oskliva, otekla, rikam vzdycky "jak kus opiciho trusu". Takze tohle obdobi je u nas relativne pasé. Manzel je s tim uplne v pohode, chape to. Behem menstruace uz je to s naladou lepsi, ale mam docela bolesti (aspon ze zacatku) a navic mi to prijde fuj, takze zaciname az po konci menzes.

kassandra1
24. lis 2016

@ kristynabayer Tak to mám docela štěstí, to musí být nic moc, být takhle vlastně téměř dva týdny v měsíci ,,mimo provoz,, 🙂

alcaalca32
autor
24. lis 2016