Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tím, že jste sami zažádali, aby děti byly svěřeny do péče otce? Já už si nevím rady, při každém problému s dětmi se mi otec jen vysměje a jen si děti otáčí na svoji stranu, přesto si je bere minimálně. Je toho na mě už moc. :-/
A proč mu je cpeš když je nechce?Ty chodiš tam kde Tě nechtějí.... Vždyť to musí být pro ty děti hrozny ....
Bohužel si myslím, že to opravdu nejde jak píše @j.a.n.i. i když přesně chápu jak to myslíš... táta na nás taky prděl a pak když bylo vysvědčení máme řek maximálně - "Vy to teda vedete " a bylo hotovo. Případně pronesl nějaké poznámky na adresu mámy, či její jejího partnera ( to byl taky blbec, ale to je jiná pohádka ) čehož jsme se jako puberťáci chytili a bylo to s námi ještě těžší. Teď chápu, že toho bylo na maminu fakt dost. A není síla, jak chlapíka donutit se víc starat.
A názor Proč mu je cpeš.. Hmm že je to otec? Že by se měl podílet na výchově? Že pokud matka už nemá sil, tak je riziko, že nebude úplně v pohodě a bude to mít nějaké následky? Jo, ještě je může na nějakou dobu dát do Klokánku, než se zas dá do pořádku..
@ginger40 Obávám se, že pokud on nebude chtít, tak mu je do páče nesvěří, pokud se na tom dohodnete, tak by neměl být problém. Akorát bacha na to, aby si to děti nepřebraly tak, že je nechceš.