Jak svádíte Vaše muže?

innuska123
18. bře 2017

Ahoj holky, zajimalo by me jak svadite Vase muze. Muj chlap se k nicemu nema a ja po tech spolecnych letech uz asi nevim jak na to. Mate to doma taky tak, ze musite byt vice iniciativni nez je Vas protejsek?

andelka
19. bře 2017

Nemám. Svádím přirozeně,ne okatě,stačí dotek, pohled,něco pošeptat.. Spíš sonduje on moji náladu. Ví že mi stačí málo a i kdybych náladu úplně neměla tak po chvíli už mám.
Ale vím i jaké to je když není odezva. Párkrát to člověk zkusí a pak už se do toho nehrne. Hodně záleží na komunikaci a v jaké kondici celkově vztah je.

neulucinka
19. bře 2017

Jo,mam to taky tak uz s druhym muzem a je to opruz kdyz jde iniciativa porad jen z Tvoji strany, clovek se citi ponizovany a nechteny.Pokud jeste nejsou deti,VYMENIT MUZE. Pokud si otrlejsi povaha poridit milence.

kebule123
19. bře 2017

Zkus si koupit sexy pradlo a koupit vino 😊 To pak pujde samo.

andelka
19. bře 2017

@neulucinka já jsem vyměnila muže i když byly děti. Ale důvodů bylo samozřejmě víc,jen toto do toho zapadá taky.

marupl
19. bře 2017

My sa s manzelom pozname len dva a pol roka a skoro vobec spolu nespime.. ked nahodou tak je to vzdy moja iniciativa a tie odmietnutia uz dost bolia. Uz som to asi vzadala.. mame rocne dieta a mam pocit ze to vsetko skoncilo tesne pred porodom.. aj ked mi stale hovori ze ma miluje a ja viem, ze to tak je ale.....najhorsie na tom je, ze on uz ma 33 a ja 22, on uz mal mnoho partneriek a ja som na tom tak ze on je moj prvy... velmi ma to mrzi a stve ale uz neviem co mam robit 😢

andelka
19. bře 2017

@marupl jsme stejně staří s tvým mužem,i můj je stejně starý,na nějaké " už" je brzo. Bude v tom něco jiného.

marupl
19. bře 2017

@andelka no kiezby som vedela co v tom je.. vzdy mam pocit ze mi nikdy nepovie vsetko, ci ho uz nepritahujen alebo neviem.. nemozem to riesit ked vlastne nic podstatne neviem.. a popravde som ziarliva povaha a obcas ma uz napadaju vselijake veci a bojim sa ze zacnem byt paranoidna a doplati na to nas maicky

marupl
19. bře 2017

Oprava "nas malicky"

andelka
19. bře 2017

@marupl snad se to spraví. Nemůže mít nějaký blok kvůli těhotenství a porodu? Někdy chlapům trochu "přeskočí" a nedokážou v ženě vidět i milenku, mají ji za matku, ten pohled se prostě změní a už tam ta přitažlivost a chuť takové nejsou..

marupl
19. bře 2017

@andelka a moze to trvat uz nastalo? Je pravda ze pri porode bol bledsi ako ja ale o odchode nechcel ani pocut.. presne tak sa citim.. ako matka a hospodynka.. vobec nie ako zena.. a najlepsie na tom je ze chceme druhe mimco ale popravde Panenka Maria teda nie som ze by som pocala z ducha svateho 😅

andelka
19. bře 2017

@marupl může (říká se tomu Madonin komplex), ale i se to může změnit, pokud třeba ho ovlivnilo něco z porodu, tak to se obvykle v průběhu několika měsíců, roku vstřebá, zatlačí.Taky záleží jaké to bylo před dítětem. Hodně velká změna je zvláštní a obvykle má nějakou příčinu.U nás to trvalo rok, pak už to šlo, hned se povedlo druhé dítě, a pak zase kolaps zpátky. Nějak se to nakumulovalo všechno během těch pár let a odpískali jsme to. Ale dodnes si pamatuju tu bezmoc když bylo samé odmítání, výmluvy a komunikace nula. Chápu proč mi to nechtěl říct, ale hodně to vztah poznamenalo.Bezprostředně po porodu tomu nenasvědčovalo nic, mluvil o tom normálně, vůbec mě to nenapadlo.

puutalo
19. bře 2017

Manžel má moc rád, když jsem upravená, elegantně oblečená. Ne odhalená, natož nahá. Vaří lépe než já, tak koupím třeba hovězí na steaky a společně si připravíme večeři. K té připravím dobré víno (je z vinařské rodiny). Úspěch je zaručený. Od začátku nemáme sex každý den, ani jednomu to ale nevadilo (ze začátku jsem sondovala, jestli nemá nedostatek). Jsme spolu 11 let.

marupl
19. bře 2017

@andelka No tak to je bezva.. ja uz mam teraz chut to odpiskat.. presne ked sa chcem o tom bavit tak len uhyba a zrazu zmeni temu a ja sa citim uz fakt trapne.. ako nejaka nymfomanka alebo co..

margarithka
19. bře 2017

Ja mu reknu, ze deti spi...😂 😂 😂

andelka
19. bře 2017

@marupl prosím tě nepořizuj si s ním teď druhé dítě, ani kdyby to zas začalo fungovat. Ono to pak je hodně emočně náročné období, ale mělo by se, aspoň podle mě počkat, až jestli bude vztah fungovat i dál. Já mám z té euforie (když měl starší 9 měsíců chtěla jsem se rozvádět, když měl 14měs už jsem byla těhotná) druhé dítě, ale už před jeho porodem jsem věděla že spolu nezůstaneme, velmi rychle to šlo zase z kopce, rozešli jsme se když neměl ani rok a půl.

marupl
19. bře 2017

@puutalo tak aspon nieco, u nas by to boli same vyhovorky, po jedle unava, pije len tvrde a to vacsinou moc nedopadne a tak dalej a tak dalej.. vacsinou nenamietam lebo popravde mi fakt dojdu slova a len mlcim a cucim nanho... u nas to tiez nikdy nebolo kazdy den ale ked to vychadzalo cca dva krat do tyzdna tak mi to vobec nevadilo

puutalo
19. bře 2017

@marupl No u nás to není ani dvakrát do týdne. Je zázrak, že jsem otěhotněla ;) Co na něho zabíralo na začátku? Chápu, že po porodech už to není ono, ale vrátit se zpět do začátků nemůže nikoho urazit. Co vyrazit na rande, dětem zajistit hlídání...
Jsem zvědavá, jak se to u nás změní po porodu. Docela se toho bojím. Až se to ustálí, chci se vrátit zpět ke společným večerům u filmu. Jinak by šel i náš vztah do kopru.

gnozka
19. bře 2017

Tak řeším doma totéž :/ s manžele spolu budeme 4 roky . Sex před dcerou byl úplne v pohode . Ne teda denne ale tak normálně bych rekla. Melo to šťávu a tak . Po porodu jak kdyz utne . Ne z me strany . Paradoxne jsem to byla ja kdo počítal dny do konce sestinedeli . Pul rok to byla krize . Pak z nej vypadlo ze i kdyz mala sla císařem tak manžela porod trochu dostal . Nechali ho koukat jak me kuchaji:/ po pul roce se to docela zlepšilo . Ale přesně jak říkáte . Cítila jsem se tak ponizene skemrat doslova o sex . Po roce se to vrátilo dost do normálu . Zase vášeň pohoda . Ted jsme si rekli ze je cas na druhe dite . Celou dobu jsme plánovali aby deti byly dva roky po sobe a ja ted doma poslouchám ze ho sex vlastne uz nebavi a ze je unavený :/ nejdriv jsem si myslela ze druhe dite nechce ale přesvědčuje me ze ano . A milenku nema . Manžel chodi cely den v monterkach a musím uznat ze je opravdu hodne pracovně vytížen :/ ma ted trochu krizi . Ale sex je u nas tak 3 x měsíčně . Takže bud do me vstoupí bůh svatej nebo nevím jak s touhle frekvenci otehotnim . Nehledě na to ze mi to na sebevědomí nepřidá .

innuska123
autor
19. bře 2017

Jsem z toho nestastna. Chlap tvrdi, ze nema na to chut diky praci. Vzhledem k tomu, ze se zenske kolem neho toci, tak se bojim, aby nahodou neutekl jinam. Uz se to jednou u nas stalo. Misto, aby prisel a problem zacal resit, tak oslovil jinou. :( Rada bych na neho nejak vyrukovala, ale tanecni typ nejsem, takze bude muset pomoct nejspis vino.

gnozka
19. bře 2017

Tak to Te chapu . U nas je to taky důvod prace . Ale vim
Ze toho ma fakt hodne . Dela i doma takže to vidim . A co
Pustit i nejaky lechtivy film ? Treba to ocení ?

bohumilakupkova
22. bře 2017

Jednu dobu byl manžel odtažitý a poznala jsem, že se něco děje. Myslela jsem si, že mě už nemiluje. Nakonec z něj vylezlo, že by chtěl, abych zhubla na původní váhu. Zpětně jsem opravdu ráda, že byl ke mně upřímný, protože samotnou by mě to nenapadlo a nic by se nezměnilo (mohl se vymlouvat). Taky jsem vypozorovala, že je rozdíl chtít po něm něco v teplácích a nebo když jsem nalíčená a hezky oblečená. 🙂 Samozřejmě u vás může být příčina jinde, tohle je jen moje zkušenost. Mně je třeba nějak jedno co má na sobě, ale chlapi tohle možná řeší víc...

puutalo
22. bře 2017

@bohumilakupkova U nas je to stejne. Diky tomu jsem nesklouzla k teplakam na doma.