Dobrý den s přítelem jsme 3 měsíce a známé se od mala ale on chce dite ale já ne jak se s tím vyrovnat .... sem foufala
@natalia359 Kolik vam je? Po trech mesicich se hrnout do prcka je fofr, je neco jineho se znat, nebo zit spolu a resit problemy jako par...
Ve 20 letech asi uplne normalni
@camelinka Nezáleží na tom, jak je člověk s někým dlouho, tohle cítíš. 🙂 My se s přítelem začali bavit o miminku už dva měsíce po tom, co sme spolu začali chodit 🙏🏻 Snažit sme se začali teda až po 5 měsících vztahu a neprijde mi to ani brzo a ani špatne. 🙏🏻
@natalia359 Proste mu rekni, ze zatím nejsi zralá na to mít miminko a nechceš se o tom zatím ani bavit, přeci spolu chodíte a nemusis se před tím stydět mu sdělit své pocity. Rekni ať na tebe netlaci, ze respektuješ jeho touhu a beres ji v potaz, ale ty sama si k tomu ještě nedospela a chces čas a ať na tebe netlaci, ze to te muze ještě víc odradit.
@littlebee124 Takových už bylo, kdo to cítil 😉 ...a ano, sem cynická, ale když se rozhlídnu všude kolem....🤷
@littlebee124 souhlasím. Já měla dítě po 8 letech vztahu a všechno špatně. Člověk někdy moc přemýšlí. Ale nelituju. Vztah na prd, ale dvě krásný zdravý děti. I když jsem na ně sama. Takže jestli někdo cítí, že je to to pravé už po pár měsících, proč ne🙂
@natalia359 Je ti dvacet. Kolik je příteli? Proč jsi ve skupinách Zoufalky, chceme // a Snažilky, když dítě nechceš?
@zuzkasim příteli je 20
A s bývalým jsme se snažili dlouho ale nedopadlo to dobře s bývalým
zoufalá? být tebou tak se rozhodnu jestli dítě chceš nebo nechceš, sama totiž podle mě absolutně nevíš...
@natalia359 Prosím tě, snažit se dlouho znamená pár let, to doufám ve 20 ještě ne, protože říct ve 20, že už jsem se s bývalým přítelem dlouho snažila o dítě zní fakt divně... A jak vidíš, ani jste spolu nezůstali, takže jako co? To ses snažila otěhotnět ještě na střední škole? Víš, že bys neměla žádnou mateřskou? Z čeho bys kupovala výbavičku a živila to dítě? Teď jste spolu 3 měsíce, ještě se ani pořádně neznáte. Prvně se poznejte, zjistěte, jestli jste pro sebe ti praví a chcete spolu být pokud možno celý život, pouvažujte, jestli se třeba nevzít (i když, ono to teď asi není moc moderní, lepší je dělat si děti s přáteli), až budete mít něco našetřeno, zajištěné bydlení, začněte s plánováním dětí.
@natalia359 Je ti 20, co prosím tě znamená snažit se DLOUHO o dítě? Promiň, ale podle toho co píšeš ještě sama dítě jsi 😖
Napadlo mě několik řešení.
Řekla bych mu to na rovinu.
Řekla bych mu, že nejdřív svatba, až pak dítě.
Řekla bych mu, racionální důvody, proč ne. (Žádná MD, ztížení studijních a kariérních možností, nezralost)
Brala bych tajně prášky.
Rozchod.
@95newmommy2020
Ja bych to videla rovnou na ten rozchod
@natalia359 já sem se chtěla jenom poradit a ne číst že já sama nevím chápu sem mlada a dítě ještě nechci
Ty ses snazila o dítě 2 mesice v březnu 2019..
@natalia359 úplně v pohodě řekni, že chceš dítě nejdřív po 2 letech, třeba.
@natalia359 Tak proč sakra píšeš, že ses s předchozím přítelem o dítě dlouho snažila, když teď píšeš, že dítě nechceš? A proč jsi ve skupinkách "snažilek"? Dává ti to smysl? Radí ti tady dost lidí...
@camelinka
@littlebee124 Holky, jen Vám do toho vstoupím.
Jsou vztahy, kde mají děti po 5-10 letech a tyto vztahy buď vydrží nebo po roce od narození dítěte se rozpadnou. A pak jsou i vztahy, kdy dítě přijde po půl roce a tyhle vztahy drží a nebo se také rozpadnou. Nic není dobře ani špatně.
Já otěhotněla po 4 měsících, plánovaně, máme děti dvě a jsme manželé. Byla tu kdys diskuze, kde ženy psaly, že otěhotněly po měsíci a s mužem jsou dvacet let. A nebo otěhotněly po měsíci a rozešly se po porodu. Je to o lidech.
@natalia359 prostě mu řekni, že ne a ať tě s tím přestane otravovat, jinak ho pusť k vodě. Pokud s ním dál budeš, postarej se o pořádnou antikoncepci a nespoléhej se na "dávání si pozor".