Jak se rozejít, když nemám kam jít

baobab_b
17. črc 2016

Ahoj, v manželství už to máme nějaký čas nahnuty, bud jsme na úplném dne a nebo litame v oblacích, nic mezi tím, už několikrát jsem mu vyhrožovala, ze se rozejdeme, je to typ člověka, který doma s ničím nepomůže a o děti se nepostara, mám na něj už alergii, když už s něčím teda jooo pomůže, tváří se u toho hrozně vyčítavě, po včcerejšku mi už ale došla trpělivost. Byl ozralej, pohádali jsme se a hrozně, ale opravdu hrozně na me před detma řval, mela jsem z něho strach a v afektu jsem mu jednu vlepila, malem mi hi oplatil, řval ještě víc... V tu chvíli jsem si sbalila věci , děti a šla spát k sestře, domu jsem se vrátila dnes odpoledne a on se vrátil někdy kolem 15h, čekala jsem, že bude buď tvrdit, že si nic nepamatuje a nebo že se bude omlouvat, což je mu blízké, ale ani jedno a ani druhé, byl totálně naštvanej, nastartovslz na mě již ve dveřích a řekl mi, že co ta facka mela včera znamenat a jestli se chci rozvést, tak že to nebudeme protahovat, ze se mám sbalit a jít. Lehce se mu to říká, nemám vůbec kam jít, žádné peníze, on mi navíc dluží ještě 10000,- kvůli jeho autu jsem di nechala rodicak navýšit na maximum, takže nyní beru jen 5000,- místo 8000,- jsem ve slepé uličce, rozvést se chci, ale také nechci hovořit někde v azylu... 😒 ☹

baobab_b
autor
17. črc 2016

Oprava...Živořit někde v azylu... Píši t9.

magdalenax
17. črc 2016

Těžko radit, nikdo neví, jak to mezi vámi skutečně je. Můj chlap by na mne ruku nevztáhl, ale kdybych mu dala facku, tak by mi asi byt o velkosti skoro 87 metrů čtverečních nestačil

urtica
17. črc 2016

Azyl je jen startovní čára, dočasné zařízení - není to napořád...je to zařízení, které pomáhá ženám v tom, aby se dokázaly postarat o sebe a své děti.
Pokud by se ale nebránil manželské poradně, zkusila bych to nejdřív tam.

yelowangel
17. črc 2016

jestli chceš odejít zjisti si jak je to městě s městskými byty, poraď se na sociálce skrz dávky a s právníkem. Až budeš vědět co a jak a budeš pořád rozhodnutá pro rozvod polož před něj papíry. Ale nejdřív si zajisti jak přežít. Poptej se u rodiny jestli by ti mohli nějak vypomáhat (pohlídat děti zatím co bys byla v práci apod.). Víc mě nenapadá.

martinal08
19. črc 2016

Záleží také na tom,čí je byt.Taky by mohl sbalit tašky on a jít dopryč.

simibella
19. črc 2016

Myslim si ze tady je kazda rada draha..zkusila bych ten azyl jak odrazovy mustek...pokud nepomuze rodina. Ty potrebujes klid a deti taky.Ja prozivam neco podobneho, a vim o cem pises.Ja bohuzel nemam rodice takze to tesim sama,ale jiste to zvladnu a ty taky! Zasla bych i na socialku,poradi ti. Drzim pesti
.

anelamates
23. črc 2016

Nechápu, proč jsi čekala omluvu, tu bych spíš na manželově místě čekala já, protože fackovačka do vztahu nepatří. Chovali jste se oba špatně, takže by ses měla v první řadě omluvit ty, a klidně mu vysvětlit, že čekáš omluvu od něj za ten cirkus, co dělal.
Jinak radu nemám, snad jedině se poptat po azyláku, nevím. Ale porad se někde ohledně toho, jak na tom budeš i finančně, ono se to zdá maličkost, ale není!