Holky, prosím jak se odmilovat? S dotyčním se teď vůbec nevídam, snažím se na něho nemyslet, ale vůbec mi to nejde moc ho totiž miluju.
Sejde z oci,sejde z mysli.Kolik ti je?Tipuju to na 15...
To nejde hned. Chce to čas.
Vymazat číslo, zablokovat na sociálních sítích, nevídat se a když na něj začneš myslet, zkusit se zaměstnat něčím jiným.
@zelenaesmolda bohužel se v tom plácá i dospělá ...mě pomohlo se vrátit,což nejde u každé,že. Ale pauza prospěla, bylo to z mé strany téměř jako na začátku ...
@amazonkajanik
to jo,ale na druhou stranu dospely clovek asi nema potrebu na tohle tema zakladat diskuze a jeste anonymne
@zelenaesmolda nu,což to ano. Měla jsem pár vláken kde jsem byla za trotla, ale zase takovéhle věci jsem neřešila ...
@amazonkajanik
klid,ja jsem tu za trotla permanentne :D
@zelenaesmolda je mi 27... asi se fakt chovám jak pubertačka, ale tahle moc jsem ještě nikoho nemilovala...
@gracinka7 Tak je mu jsem já úplně ukradená, nemusím blokovat číslo a tak. Já na něho myslím pořád, i když něco dělám...
To se chceš od někoho odmilovat s kým jsi měla vztah, nebo jsi o něj pouze měla zájem?
Spíš abys ho měla zablokovaného proto, abys neměla nutkání ho ve slabou chvíli kontaktovat.
@levandule_k Dalo by se říct že jsme měli menší vztah, ale on to pak ukončil.
@gracinka7 Dobře, tak to udělám. Děkuju za radu
@zelenaesmolda ty ne! Na tebe se občas těším, co vyprodukuješ 🤣
Dala bych si čas, kdy to nechám doznít. Nebyla bych naštvaná, že na něj myslím. Většinou tím, že se na něj budeš snažit urputně nemyslet, tak na něj budeš o to víc myslet 🙂 Pokud ti stihl něco dát, tak to buď podarovat nebo schovat do sklepa, ať to nemáš v bytě/domku. Zkusit se nějak zaměstnat jinak.
@amazonkajanik
Tak to jsi vyjimka,vetsina uzivatelek me ma za trotla :D
To je jak bych to psala já 🥺 úplně ti rozumím. Nepomáhá nic. Jenom pláču.