Ahoj všem jen se chci zeptat na svuj problém bydlel sem z bívalou přítelkyní 5 měsícu a po dvou mi řekla že je těhotna měli sme oba radost ale nejak se to mezy námi pokazylo a rozešli se hned po rozchodu žádala o příspěvky jak na sebe tak na očekavané dítě po nějaké době si našla přítele a zdělila mi že díte není moje a že už nežada o žadnou pomoc jak finanční tak ani jinou ja sem si jisty že dítě je moje v době kdy sme spolu bydleli si dělala 2X těhotencky test a ten višel negatyvně až 3 v pořadí byl pozityvní a bylo mezy prvním a třetím testem časové rozmezí dvou měsíců bívala přítelkyně mě chce zbavyt tímhle tvrzením na prava na naše díte tají mi jestly se díte už narodilo nebo ne nemam o ní ani žadne info odmíta se sejít a taky přistoupit na testy DNA jak jí mam k testum přimět ?
Podle mě bys to měl nechat být. Pokud ona sama nechce, tak Ti stejně bude dělat problémy tak i tak. Myslím s dítětem a dítě bude mít jenom peklo ze života. Je to hrozný slyšet, ale je to tak. Dítě má právo na oba rodiče, ale v tomhle případě o to asi nejde.
Já mám v okolí dva případy, kdy se kamarád rozešel s přítelkyňí a v jednom případě veděl, že je těhotná a v druhém se to dozvěděl potom. Oba sice alimenty platí, ale obě ženský jim dělaly takový problémy, že to nakonec vzdali a s dítětem se nestýkají. Jedna mu dokonce dala holčičku na stanovený čas soudem půjčení jen nahou v kočárku a to se potom jenom stupňovalo :(.
Takže pokud to chceš ty nějak řešit, tak leda v klidu s ní osobně a nebo soudně a bude Tě to stát spoustu nervů, peněz a stejně to nebude jisté.
Asi to ode mě z ní hrozně, ale reálně..
jestli jsi si opravdu jistý že to dítě je tvoje tak soudně ale připrav se na to že to bude drahé hezký večer