Jak obnovit důvěru ve vztahu po krizi?

12. bře 2025

Ahoj ženy mám prosbu,teď řeším malou krizi s manželem on si začal psát s jinou slečnou se kterou se vida i v práci,psal si sní zamilované zprávy přes měsíc já na to nečekaně přišla a teď bojuji s duverou mu jí opět dát na 100% ale nějak to nejde,ona mu sem tam napíše ohledně práce nebo mu zavolá i ohledně jeji problemu,je sama s 3 dětma a řeší teď soud s ex.Mame také společné dítě jsme spolu už 12 let.Lhal mi choval se divně,objimal se sní ale nikdy prý k ničemu nedošlo protože měla doma u sebe chlapa od rodiny,bydlel u ní,ale manžel to nevěděl až do poslední chvíle proto jí chtěl.A nyní se to trochu mezi námi uklidnilo ale pořád mě hloda červíček co kdyby náhodou zase něco bylo,jak ziskat duveru na procenta?Aby bylo mezi námi vše v pořádku,já totiž nedokážu překousnout že sní pracuje 3 dny v týdnu, říká mi že by jí nechtěl že by ji stejně nevěřil a že je blbá blondýna a že mě nechce už ztratit a podobně, snaží se to vše napravit ale já mám pořád v hlavě jak mi ublížil.Nevera neprobehla z žádné strany ani pusa nebyla.Ted máme nabídku jít do společného bytu na hypotéku, myslíte že by to udělalo lepší vztah mezi námi zase?Já vím jít někam s chlapem který mi ublížil,ale doufám v tom že se vše změní a bude mezi námi konečně zase ta láska která byla.Dekuji za zprávu.

misha31
12. bře 2025

A ty fakt veris tomu, ze spolu nic nemeli.
Dokud spolu pracuji, nedala bych to psychicky

antoinet
12. bře 2025

Počkat, důvěru musí získávat on, to není tvoje práce. Pokud je s ní dál v jakémkoliv kontaktu, neusmiřovala bych se s ním. A rozhodně bych nepropojovala majetek!

patypresdevaty
12. bře 2025

Nevěra neproběhla?
A co emocionální nevěra? Ta může mít úplně stejný, i horší dopad

brunetka11
12. bře 2025

@patypresdevaty Bych to tak nedramatizovala. Kolikrát se kdo zakouká a ve skutečnosti z toho nic není.

Anonym - jak je to čerstvé?
Dala bych si odstup tak rok. Ať se hoch srovná a není si tebou tak jistý.

lencaa11
12. bře 2025

Vážně si jen psali ?? A to vám nakukal aby měl doma klídek 😄 a je blbá blondýna hm a sex doma nebyl že ona měla chlapa doma viděl ho a sex může mít kdekoliv ne ...ženská otevřete oči nesla bych sním do žádného bytu a zvlášť na hypotéku 🫣

reeeza
12. bře 2025

Chtělo by to si sednout a otevřeně si promluvit. Možná mu něco ve vztahu nevyhovuje, možná mu něco chybí, je frustrovaný atp...Pokud by byl váš vztah 100% pevný, tohle by neměl zapotřebí.

Chápu že se člověk může zamilovat, nebo jej může někdo pobloutznit, I když je ve vážném vztahu. Ale jde o to co s tím udělá. Jestli nic, a zpracuje si to, zařídí se tak, aby to odeznělo ( nebude vyhledávat tu osobu, nebude ji kontaktovat atp)..a nebo ne..

Já bych prostě chtěla vědět proč to udělal, proč se tak choval, co přesně v tom bylo a co za tím bylo. On potřebuje hlubší introspekci a sebereflexi. Jinak to udělá po čase znova. Potřebujete si promluvit o vašem vztahu, intimitě, spokojenosti, o tom co vám schází atp.

Jinak absolutně souhlas s @antoinet že důvěru si musí získat on. To nebude hned, to je věc, která se buduje dlouhodobě. On bude muset mít dlouhodobě konzistentní chování, abys mu mohla zase věřit.

Rozhodně to neuspěchej. Na druhou stranu dusno bych taky nedělala. Vytvořte takové prostředí, ve kterém se budete cítit příjemně.

autor
12. bře 2025

Holky děkuji za zprávy já mu dala už skoro duveru, neměl sní nic sex měl doma přísahal mi i na dítě že sní nic neměl.On od sebe jí sám nepíše to už dávno ne.zjistila jsem to 31.12 pak ještě týden si psali než zjistil co je ona zač a pak už nic.V práci jí odsekává, nevnímá jí,zklamal se v ní hodně,u mě se hodně snaží píše mi hezký věci, chová se ke mě hezky, sám od sebe mi koupil čokoládu květinu k MDŽ nikdy jsem na MDŽ nic nedostala, pomáhá mi doma objímá mě hodně tohle jsme neměli dlouho než se tohle stalo.je úplně jiný říká mi že uznal svou chybu lituje toho.Sex máme krásný vždy byl.predevcirem jsem mu to i na pul odpustila,jsem možná blbá ale miluji ho,a nemá mě jistou to mu také říkám a psala jsem si s jedním kamarádem vše o tom a řekla mu to a nic neříkal na to.udelal to z toho duvodu že jsem byla na dně a poslala ho ke všem certum, ať jde pryč.doma jsem byla na vše sama nic moc neřešila a snažili se o dítě ale nevyšlo to takže jsem bouchla a on začal v práci brečet a ona se ho ujala a litovala a pak si psali,proto také každý den se na ní ptám,sere mě,on mi říká když třeba píše nebo volá vše mi řekne.proste se snaží hodně to musím uznat.je mi sním teď krásně,neuplaci mě ničím to určitě ne.

lencaa11
12. bře 2025

Chlap který bude chtít doma mít klídek že na něj něco prasklo tak odprisahne i druhou světovou ...a k čemu vám je info že se ho ptáte zda sní mluvil řekne vám to co vám bude milejší je jasné že teď si to chce žehlit a v práci ji odsekává a vy jste u toho ...jako čokoláda a pomáhají je fajn ale to měl dělat i před tím ne ..a že máte sex jak sen to není záruka že nic nebylo mezi nima 🫣 ...ale je to na vás z vašeho textu už jde cítit jak jste mu vše odpustila tím jak teď hraje herce chápu to jste zamilovaná a teď cítíte že jste jeho top ale to jste měla bejt i před tím a ne že on bude brečet na ramínku jinde ne ...

autor
12. bře 2025

@lencaa11 jenže já mu pořád naznačují že mu stopro nevěřím, víš.a kolikrát i brečí a já pak taky.jsem zamilovana to ano, řekne mi i že je blbá a že spí v práci a dělá tuto a tuto, neříká jen ty hezké věci to určitě ne.Sam od sebe jí nepíše zablokoval jí i na fb,smazal predemnou všechny fotky co si posílali.Nebylo nic prý mezi nima žádný sex to si myslím že ne protože když si vzpomenu na jeho pracovní dobu tak chodil do práce a z práce domu nikam sám nejezdil jen do krámu.Muz pracuje do noci a ona jen do pul 7.Take jsem mu rekla že mu klidně udělám to samé.A také brečel a prosil ať máme doma klid že toho litujeze už nechce nic takového zažít a že kdyby něco chtěla zkusit tak se nenechá má svoje hranice a přes ne už nepujde.

lv
12. bře 2025

Dej tomu čas, než se zavážeš do hypotéky, nejmíň půl roku. Čokoláda k MDŽ není bůhví jaký výkon k získání důvěry.

autor
12. bře 2025

Telefon mi nechává doma i jeho hodinky co na nich také vše bylo, vše mi ukáže když napíše a on co jí píše,ne dal mi velkou květinu a přivezla to v sobotu dodávka čokoládu koupil jen tak

biciklissie
12. bře 2025

Tak ona je blbá blondýna. To by mě zajímalo, co on říkal jí o Vás. Myslím, že pěkně kecá. Možná s ní opravdu nic neměl, otázka je, jestli ze správných důvodu. Přeji, aby Vás už nezklamal, ale buďte opatrná. A kdyby náhodou, tak rozum do hrsti a važte si sama sebe.

felis
12. bře 2025

Ahoj, mám na to trochu jiný pohled z vlastní zkušenosti. Me ulitl muž (jednorazovy orální sex), kamarádce manzel uplnou nevěrou, kdy on premyslel, ze odejde od rodiny. Obe jsme ve svazcích vydržely a obě nelitujeme. Ale! Důvěru zpet získává on. Ty musíš nastavit hranice, mantinely, co a jak bude... to znamená, že si musíš v sobě urovnat, jak potřebuješ, aby vaše manželství fungovalo po všech stránkách.
No a pak měsíc je opravdu krátká doba. U nas se důvěra oboustranně obnovila až tak po půl roce, ale videla jsem, že muz plní to, co jsem řekla a hlavne! Ze opravdu chce, ze to nedělá jen kvůli mě, ale opravdu chce kvuli sobe za náš vztah bojovat. A to je pak obrovský rozdil.
A taky... at si každý rika kdo chce, co chce. Pokud se jedna strana chova takhle, tak za to částečně může i ta druhá. Jo, čteš spravne. Něco ho k tomu vedlo. Měli byste si o tom promluvit v klidu, klidne ještě s větším odstupem a pokud tam bude něco, na čem muzes zapracovat, tak bych o tom minimalne zapremyslela. I já a i ta moje kamarádka jsme se změnily a neco změnily.
Jak jsem ale psala... je to práce. A a to na obě strany.
Do hypotéky bych ted nešla. Vydrželo to do teď, vydrží to ještě chvíli 🤷🏼‍♀️

suzanna123
12. bře 2025

"nikdy prý k ničemu nedošlo protože měla doma u sebe chlapa od rodiny,bydlel u ní,ale manžel to nevěděl až do poslední chvíle proto jí chtěl" - a že on má doma manželku mu nepřišlo jako důvod s ní nic nemít? A teď ji už nechce, protože zjistil, jaká je - tak snad nepotká jinou...
Já chápu, že se přes to chceš zkusit přenést a zachovat rodinu, hádám, že bych se taky o to snažila, ale jednak bych chtěla vědět, že to byl úlet a že skončil, protože si můj muž uvědomil, že mě nechce ztratit a ne proto, že ho zklamala dotyčná. Za druhé důvěru by si získával hodně dlouho... A v tuhle chvíli bych si rozhodně nechávala odstup a nehrnula se do nějakých dalších společných závazků.

lencaa11
12. bře 2025

Tím pádem je jasné že když mu to pořád říkáte že mu nevěříte tak on aby měl doma klídek bude říkat med kolem pusy aby si myslel že jste spokojená proč mu to říkat to snad on posral tak on se má snažit proč mu něco říkat ptát se že zda mu psala ,volala proč bych se jako žena měla ponižovat důvod abych se cítila že jsem teď top mobil nechá doma i hodinky to je teda na Oskara zablokoval ji před vama hm ale dál co dělá v práci po cestě atd...nevíte ...snažíte se to vše zalaskovat ale to není řešení když bude vědět že vám tohle stačí tak snaha zůstane u čokolády kytky privezr kurir to vám stačí jako důkaz ...přesně kde jsou hranice to co on dělá to dělá ještě málo ...

autor
12. bře 2025

@biciklissie o mě prý nic špatného neříkal jen že jsem občas na něj hnusná před tou krizi ano chybu uznám byla jsem ošklivá.i kvůli mě přestal kouřit ze dne a dne.ja v tom věřím že sní nic neměl.Dala jsem mu 3 body když jsem mu dala dala duveru to se nemusíš bát myslím také sama na sebe.Me jen vadí že sní pracuje a že mu říká její problémy doma co má ale s tím nic neudělám.Muz odejít nechtěl,jednou v noci přijel z práce a já mu říkala ať vypadne že ho nechci ani vidět,byl hodně smutný a unavený z práce tak jsem ho nechala vyspat ale stejně nespal a druhý den ráno ať už jde,ale ona psala mu volala tak to šel řešit do kuchyně a tam se dozvěděl že ona má doma nastehovanyho chlapa a muz to nevěděl,tak mi navrhnul aby jsme jeli na výlet tak jsem souhlasila ale pod podminkou že to psaní sní skončí,že bude doma sekat latinu a že se bude věnovat dítěti.to vše odsouhlasil a jeli jsme a od te doby je to mezi námi moc krásné, chová se hezky, nepíše jí,smazal vše od ní,jen jí má na WhatsAppu kvůli práci, když píše řekne a ukáže,jde se ke mě mazlit, říká mi krásne slova,atd.proste v tu chvíli než zjistil že ona má jiného tak měl jiný pohled na ni,mě také nechce ztratit říká mi to často i píše

autor
12. bře 2025

@lencaa11 já mu ale neříkám že mu nevěřím!jen naznačují ať se snaží víc a víc.on ale na mě vidí že spokojená nejsem ze mě to trápí on to vidí a všímá si mne!

lencaa11
12. bře 2025

Čtěte co píšete on teda to sní ukončil a zklamal se že zjistil že má doma chlapa 🫣🤔 tak to je docela dost hnusný ne vůči vám když by ona byla bez chlapa teda pokud opravdu někoho má tak ten váš ji teda vleze mezi nohy a jo vlastně on je chudinka doma jelikož vy nejste na něj milá ona byla a když on by byl na vas hnusný šla bys te to řešit že vlezete jinému do kalhot ...a udělal by to samé on pro vás že by vám dával šance a ten výlet se mu hodil jelikož jim zřejmě nevyšlo rande 🫣😂
A proč mu to naznačuje te to snad má vidět podle vašeho chování a svého svědomí copak on je malej kluk

felis
12. bře 2025

Vubec nenaznačuj. Musíš být konkrétní! Jinak budes nespokojena, protože to není úplně ono. A on bude nespokojený, protože bude tapat.

autor
12. bře 2025

@lencaa11 nezklamal jen ho to mrzelo že mu to neřekla dřív tahala ho měsíc za nos on byl do ni zamilovany snažil se u ni psali si krásné zprávy ale ona měla doma chlapa, nechápu proč řešis sex o tom není skoro žádné slovo,to samé mužu teď udělat já a on ať se posere.ja mu to řekla i do očí že se to muže stát.a rande těžko protože ona byla ten den v práci

autor
12. bře 2025

@felis vše mu řeknu co mi vadí,on to respektuje a bavíme se o tom hodně ale nechci mu to pořád pripominat co bylo.

misha31
12. bře 2025

V praci je celkem jednoduche mit sex, wc, sup sem, sup tam. Chlap ti pravdu nerekne. Navic tady bych se bala, ze se to pak zopakuje s nejakou dalsi.
No ale kazda jsme jina a i ty hranice, co snesem mame jinde.
Ja bych ho kopla.... Ty s nim zustanes, tak snad nebudes litovat. 👍

biciklissie
12. bře 2025

Je vidět, že se snaží, o tom žádná. Otázka je, jestli se mu dá věřit. Ty se ptáš na důvěru. Hodně odpovědí je tu skeptickych a to jsem i já. Protože většinu tech věci ti povídá on, z jeho strany. A ze zkušenosti už víš, že úplně se mu věřit nedá. Ale je vidět, že ho máš ráda a odpustit mu chceš. Třeba se opravdu poučil, to tu nikdo nemůžeme vědět. Tak prostě jem buď opatrná.

lencaa11
12. bře 2025

Chápu že je to teď těžké ale když se na to podívas tak se zamiloval jinde a najednou miluje tebe jen že zjistil že ona má chlapa 😂🫣 tak to ti řekl a v práci když spolu jsou tak on nevěděl že má někoho ona byla vlastně nepolibena hm a to že ona byla v práci v době kdy jsi mu navrhla výlet tak je jasné že měli něco domluvené ale jako obhájce jeho jste super teď zda vám za to stojí zda on by kopal stejně je tu až moc věcí které nejsou moc věrohodné ale každá máme jiné mantineli a jiné hranice někdo se nechá jen tak opít rohlíkem někdo ne držím palce 🍀🍀

brunetka11
12. bře 2025

@lencaa11 Kdo tě tak strašně zklamal, že tu sázíš někomu, jehož ani reálně neznáš, jeden příspěvek za druhým, jak je hloupá, že se rozhodla někomu po jednom úkroku věřit?

autor
12. bře 2025

@lencaa11 já mu výlet nenavrhla navrhnul ho on ať si oba pročistíme hlavu.on mě miloval říkal mi že proto neodešel co jsem ho vyhodila protože mě nepřestal milovat.
Brunetka11 pani nebo slečna komentuje tady každeho a připadá mi že nic v životě nezazila.ja rozhodně nechci zahodit 12 let po nějakém trapném psaním, musím mu věřit i kvůli diteti a kvůli sobě aby to klapalo dal i když zlobil.Take jsem hodná nebyla psala jsem si dlouho s chlapama ale to je druhá věc,nebyla jsem nevěrná nelibala se ani nesešla a přesto jsem hloupá?

lencaa11
12. bře 2025

@brunetka11 naštěstí nikdo ..děkuju za zeptani tak koník je od toho napsat si jak to na každého působí na vás jinak na mě též no ...přeji hezký den

ahyt
12. bře 2025

Zivot je kratkej na to,zahodit vsechna spolecna leta.A necetla jsem vsechny zpravy.Pokud se ted chova takhle hezky a Vy vycitite,ze je to opravdovy a to clovek hodne dobre za ty leta pozna,tak bych mu odpustila a verila.Kazdej clovek muze a vlastne i dela za zivot chyby.Kazdej.Ano,tohle bylo trochu jiny,ale i zde plati,ze secma odpoustet,kdyz clovek vidi snahu a hlavne je opravdu videt ciny.Ja jsem uz stara baba,71 let,45 let vdana,10 let predtim se zname,z toho 5 let jsme spolu chodili.Nevera nikdy u nas neprobehla.Ale ruzne problemy byly.Ale vim,ze bych s nikym jinym nikdy nechtela zit.Tak drzim palce.

reeeza
12. bře 2025

No mě blikající kontrolky po přečtení, že jakmile zjistil, co je ona zač, přestal. Tím je myšleno, že zjistil, že není single a doma má chlapa od rodiny.

Za mě tohle není dobrý. Opravdu tomu dej čas, ten ho prověří. Ne to, že ho kontroluješ a kontroluješ mu mobil i počítač skrz naskrz. Vztah není jen o lásce, ale musí stát i na respektu, důvěře atp.

Co bude dělat, až se zase pohádáte, nebo ne něj budeš trochu protivná...a ujme se ho nějaká singlovka?

autor
12. bře 2025

@reeeza nekoukam mu do mobilu ani pc to mě bohatě stačilo 2x.proto mu se snažím duverovat aby byl klid ale stejně si on myslí že mu nevěřím,a neustale máme výměnu názorů.ja jsem taková urazlivejsi ale to mě naučil on za ty léta.vcera mu volala a já chtěla vědět jak dlouho si volali a on mi řekl že to radši vše smazal ty zprávy a historii tak jsem se urazila a prý to smazal z toho duvodu aby od ní už nic neměl a neměl to na očích.