Ahojte holky. Nevím, co mám dělat, tak snad mi poradíte 🥺 jsme s manželem spolu 12 let a máme spolu skoro 3 letého synáčka a 3 měsíční dcerušku. Dnes je pátek a už od úterý jsem s detickama u rodičů. Ani se nic nestalo, vše bylo v pořádku, vikend jsme si užili atd…. A najednou v pondělí odešel do práce a napsal mi slohovku, ze v práci konci ze si našel práci od pondělí do pátku aby nebyl doma a ze se vším konci ze mi nechá byt auto všechno a děti chce vídat pokaždé co bude doma, ze ať to nemyslím zle, ze se na děti nikdy nevykasle. A ja proste nechtěla byt ta poražena, tak jsem mu napsala, ze už k němu stejně asi nic necítím. Asi jsem to posrala ja vím… ale měla jsem vztek. Skončilo to tak ze mi řekl ze si zrušil dovolenou kterou měl mít a nastupuje do ty nový práce a ani se mnou nedomluvil, nic. Má tady 2 děti a proste na vše mám byt sama? Tak jsem se sebrala a řekla ze s nim končím a šla k rodičům. Přesně tohle se už odehrávalo pred 2 lety také jsem odešla a pak se blbec sama vrátila a bylo to proste ze mi dával najevo, ze jsem prilezla. Ale pak se to překonalo bylo to vše úplně v pořádku a teď znovu. Nic jsme mu neudělala, nevím proč to vzniklo nic, jako když mi dává něco sežrat ale ja jsem furt jen s dětmi tak nevím co. Od té doby mi napsal jen ze chce byt se synem! Žádný ahoj nic takže nereaguji vůbec chci ho nechat vydusit ale proste nic o tom aby jsme se vrátili, ze mu je smutno nebo tak něco. Ještě si šel ožrat hubu co jsem se dozvěděla …. Strašně se tím trapim, vím ze nikdo jiný v tom není sle proste proč nás nechává takhle dusit nebo to fakt jde ze dne na den skončit i když jsme byli furt zadobře zamilovaní všechno… co mám dělat 😢
@nelnik26 Tak zamilovaní jste asi nebyli když už jednou se na tebe vykašlal ne? Může mít jinou, může být ze všeho otrávený a nechce mít už žádnou zodpovědnost...🤔
@elfka21 jenže já když mu napisu atd…. Tak zase mu udělá dobře, ze mi to leží v žaludku a bude na mě mluvit tím stylem: ,,tys odešla! Tys mi řekla ze ke mě nic necitis” ale to jsem mu tekla na úkor toho ze mě sejmul tím, ze najednou skončil v práci kde byl s námi každý den doma a ze dne na den mi řekl ze nastupuje jinam aby byl od pondělí do pátku pryč ze třeba to zachrání nás vztah … a já tady budu sama na děti 🥺
Ok, chovejte se dospele. Řekni pravdu, žes byla naštvaná, zklamaná, zraněná. Že ti na něm a rodině záleží ať začnete řešit, co dál. Život s dvěma malymi dětmi s rodiči, se vztahem zamava, už to není jako dřív. Ale taky se podle toho chovejte, nejde jen o vás. Klidne jdete do poradny, odbornik pomuze.
@nelnik26 on uz asi s tebou nechce byt...takze je pro nej uleva zes odesla...
@nelnik26 Není manipulátor? A kde teda bude bydlet když nebude od pondělí do pátku doma?
Vůbec nechápu, proč nejsi s dětmi v bytě, když ti ho nechal. Byt není váš, jste v nájmu?
Jednoduše vůbec se s ním nebavit, začít cvičit, věnovat se sobě případě si vyji s kamarády. Uvidí to.na fb bude se chtít sejít a zkusit to ještě....a když ne tak to tak má být. Náš problém jako žen je ten že to.moc hrotime....
Buď chce nebo nechce, hlavně se nevnucuj, vidíš, jak to dopadlo.
Chápu dobře, že přes týden bude pryč a o víkendu normálně bydlet doma a dělat jako by nic? Na to bych rozhodně nepristupovala, budeš jen za blbce, o všechno se starat a on si to bude užívat.
Já chci taky práci kdy budu pryč a počkám si až batole vyroste 😅 Ten asi nedává život s miminem...
Potkejte se osobne bez děti. A vemte to racionálně a bez emocí - chce být do budoucna s tebou? Ne? Takže se rozvedete? Ok, ať ti tedy pripravi písemné navrh na rozdělení majetku a navrh na péči o děti. To samé pripravis ty. Pak si najdete mediatora a začnete řešit rozvod. Nevi, jestli s tebou chce být v budoucnu? Chce se posunout a problémy řešit? Ano - vyhledejte poradnu. Nevi a nechce nic řešit? Ok, nemá to cenu a vracíme se na začátek, takže se začnete připravovat na rozvod.
Obidvaja ste sa zachovali ako deti podľa mňa by to chcelo sa normálne porozprávať a z obidvoch strán si uznať chybu, že takto sa to nerieši... inak z mojich skúseností veľa mužov si uvedomia, čo mali keď to stratia úplne dokáže mu, že ho nepotrebuješ (samozrejme na deti aby tiež prispieval, stretával sa), že sa vieš o deti aj seba plnohodnotne postarať a si šťastná a vtedy možno pochopí alebo aj ty,že ti tak je lepšie keď sa ho budeš snažiť silou udržať a budete sa správať ako deti tak aj tak to nedopadne dobre a minimálne 1 z vás bude na tom psychicky zle...
Já nějak nechápu ani tvé chování ,proč si s dětmi odešla?teď jako čekáš co? Už tam zůstaneš a nebo se stejně domů budeš muset vrátit?napsal jen že si našel jinou práci a že tak chce zachránit vztah. Doteď měl jakou práci?teď si našel jakou?chcete to spolu mluvit a ne se chovat jak pubertaci
Já sem teda asi divna ale mě tvoje jednání teda taky přijde dost divny … jako vám to opravdu vyhovovalo když byl doma a pracoval ze jste stolu byli nonstop ? To musí být totálně na palici vůbec nechápu jak se tak dá dlouhodobě fungivat , přece kazdej potřebuje teochu prostoru . Ano je divny ze si našel práci a neřekl ti to ale ze on ti napise ze jde jinam a ty mu na to ze k němu nic necitis a teď nekomunikujes aby se vydusil , chováte se jak malý dětská a odnesou to pravé jen ty vaše deti
Je to psychopat a manipulátor, rychle pryč od něj. Chce aby ses plazila a dolejzala
@pampelina18 z čeho si poznala že je to psychopat a manipulátor?
@klokanka31 manžel jezdí taky tak pryč … i já jsem jezdila … na bytě pronajatym firmou s dalšími kolegy třeba … v tom bych problém neviděla 🙃spis ten zbytek je takovej zvláštní, proč z ničeho nic takový radikální řešení ještě tohoto typu
Z textu jsem nepochopila:
Od pondělí do pátku bude úplně pryč a do teď chodil normálně do práce. Anebo do teď byl diky práci (skoro) pořád doma a teď bude po-pá chodit někam pracovat?
Jinak promiň, ale chováte se jak malé děti oba ☹, lásku si vevynutíš, dá se na sobě pracovat a tím přitáhnout pozornost, ale to chce být nad věcí a to je strašně moc těžké.
Tak pokud reaguješ na vše tím, že odjedeš k rodičům a chováš se jako náctiletá puberťačka, tak se nedivím, že má všeho plné zuby a chce změnu. Oba se chováte neadekvátně tomu, že jste dospělí a máte dvě děti. A jako by to samo o sobě nestačilo, tak do toho budeš zatahovat vlastního syna a dělat manželovi naschvály tím, že synovi budeš upírat právo na to být s druhým rodičem? Dítě není tvůj majetek, dítě má dva rodiče a má právo na styk s oběma a ty nejsi oprávněna tomu bránit. Vzpamatovat se potřebujete oba dva...
WTF? Co je to za dobu že lidi si spolu nemůžou sednout, promluvit a vyřešit?
Sorry, ale tohle je dětinské afektované chování dvou lidí, co jednají jako puberťáci. "Napsala jsem mu ve vzteku, že k němu nic necítím" tvl, víte o tom, že máte děti a místo slohovek a afektovaných sms si máte někde v klidu promluvit? Zjistit, v čem je problém a neptat se na sociálních sítích na něco, co můžete řešit jen vy dva? Tohle je na facku na obou stranách a je mi vážně hodně líto vašich dětí.
@nelnik26
Ja to nechapu